9

Анонимен

преди 3 години

Забележете, че не се знае кой е собственикът на тия ферми за криптовалута. Няма и да се узнае. Защо ли?

8

stiling

преди 3 години

Това се хитреци и тарикати които на наш гръб изкарват пари. Естествено е, че тия загуби от кражби в края на краищата се плащат от всички нас с по високи цени на тока. Съвременните мрежви анализатори обаче вече лестно засичат аномалиите и ще ги хващат доста по често. Бай *** балкански много обича да краде от държавата, ама в случая краде от нас. Така, че ако видите подобни подозрителни истории ги докладвайте където трябва, това не е доносничество. Българина обича да си трае ни чул ни видял!

7

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

КОЙ КАЗА ЧЕ В ЛОЗЕН ЖИВОТА Е ГРОЗЕН

6

Qwerty

преди 3 години

Казва се МИНА, не ферма.

5

Анонимен

преди 3 години

Не можаха да разделят едни биткойни и почнаха да се разкриват, а някой се разсърди, че му разкриват фермите за криптовалута и гепи банкнотите от инкасо автомобила. Сега да ли ще се гонят да се хванат или ще успеят да се разберат как ще делят? Как мислите?

4

М

преди 3 години

Има ли някой да прави такива далавери с тока? Нещо да бъзика електромера или? Преди време познавах един, но нещо се покри.

3

Шмул Розенкранц

преди 3 години

Тикви, а после... "констатираните" от вас кражби отиват в сметките на баламурниците, които съвестно(все още)си плащат потребеното, нали:)))?!?

2

Анонимен

преди 3 години

ако и мангалорците преследвахте така....

1

Анонимен

преди 3 години

Крадливи *** ей, крадливи. Само ромуланците плащат всичко и не крадат, защото те берат.