69

За укротрола

преди 3 години

Освен това Русия има тежка индустрия, машиностроене, Камаз са едни от най-добрите камиони на световно ниво. Имат самолети ракети, наука, за графена и други открития умат нобелови награди. Украйна какво има - изгорели гуми на площада два файтона бандерлюги и няколко трола като теб в нета избягали от зачисляване към бандерите ама иначе хейтят нон стоп.

68

Великата Рус ;)

преди 3 години

В Русия КГБ/ФСБ ползват G-class на Мерцедес, а не руски джипки, нали ;)Полицейски коли Форд Краун Виктория, същите като в САЩ, се ползват в Москва и Петербург, докато Форд отказа да им ги доставя заради нарушаване на имиджа на марката, понеже руските полицаи постоянно карат пияни и правят катастрофи.Русия била добра, ама само на думи, дори водките им не стават за нищо, щом руснаците пият оня Боярришник :)))))

67

пущиняк

преди 3 години

До анонимен 168, Русия е единствената държава в света, където на територии със средна януарска температура под -10 градуса по целзий живеят около 100млн.д. Това е достатъчен факт да симпатизираш на тази държава! Това, че руснаците никога не са имали свестни управници, е съвсем отделен въпрос!

66

Рашко

преди 3 години

Абе гледам нещо, че и самите руснаци нямат много вяря на руската ваксина. Можеби защото си познават "стоката", и знаят, че "руско ли е" бягай далеч от него.

65

До 68

преди 3 години

Какво са изградили руснаците ли - лагерите за унищожение на хора - ГУЛАГ - Главное Управление Лагерях, по техен образец са изградени немските коннцлагери.Но лагерите в Сибир са направени още по времето на Романови, руските царе.

64

До 65

преди 3 години

Като лъжеш защо мислиш че ти вярва някой ?Защо не отидеш да живееш в Русия ?Защото там е коффти

63

Анонимен

преди 3 години

До ИмигриралиРуснаците какво са "изградили" та им симпатизираш?

62

Анонимен

преди 3 години

До Боже опазиТези "факти" от информационната служба на Путин ли ги научи?Руснаците регистрираха ваксината, без да са я изпитали, затова бяха "първи". Това е ясно и на малките деца, само не на русофилите в България. Трябваше направо да регистрират ваксина още преди да започнат да я измислят. Иначе, ваксинацията в Русия все още никой не знае дали реално е започнала, нищо, че се хвалят, че е масова. Дотук не е станало ясно кой е ваксиниран там. Знае се, че ваксината НЕ СТАВА за най-уязвимите.

61

Анонимен

преди 3 години

Частна фирма от Америка победи руската космическа програма Спейс Екс на Мъск.Русия е много злеА се задават космическите програми на Джеф Безос и Ричард Брансън...Русия е в безсъзнание от пиене на течност за чистачки и лосиони за вана :)))

60

Имигрирали

преди 3 години

Колкото до това, че от Русия емигрират хиляди не е новост но къде е новината. От коя страна на света няма имигрирали - от Щатите, от Израел, от Франция ли. Че то само от Германия са се изселили 270000 германци за 2020 г. Сляпата злоба никога не води до добро. Вместо да хейтите и мразите защо не започнете да градите, да си помагате, да обичате и подкрепяте сънародниците си.

59

Анонимен

преди 3 години

Русия била добра ... а още няма и 3 броя изтребител 5-то поколение.Америка има такъв от 23 години - Ф22 Раптор ;)Ф35 изобщо няма нужда да го споменаваме ...

58

Анонимен

преди 3 години

Да се чуди човек как най-голямата страна в света, с 150 милиона население, с най-големите запаси на природен газ и на второ място по нефт и сумати други природни ресурси, не може да откине. Тук дори не говорим за стандарт на живот. Те дори не могат да произведат един автомобил или телефон, за да се конкурират със Запада и Азия.

57

Анонимен

преди 3 години

Големите провали на САЩ - совалките Чалънджър, Колумбия.САЩ пътуваха с руския Союз ТМ и плащаха по 80 милиона долара за таксито до МКС.Само за 10 години САЩ се върнаха към руските технологии за изстрелване на ракети и връщане с парашути.

56

Боже опази

преди 3 години

Гледам до къде са изпаднали родните ни форумни *** и ме боли сърцето. Единствено войстваща неграмотност и омраза. Хейт на всяка цена, без оглед на факти и истина. Да, руснаците направиха първи действаща ваксина, да представят я безплатно на другите фирми, които приемат с готовност, да произвеждат я вече дори в Германия - това са фактите. Какво не ви харесва, това че някой освен прехвалените западни компании има интелект и възможности ли. Малоумно и трагично

55

Анонимен

преди 3 години

Само за 10 години Мъск изпревари ракетните програми на Русия, Китай.А Русия била добра :)Курск, Армата, Лада, Уаз - малка част от милионите руски провали :)

54

Марина

преди 3 години

До Защото са необходими големи мощности за производството на милиони дози. Няма да паднат от небето.

53

Анонимен

преди 3 години

САЩ избягаха от Великобритания и от Европа, защото в Европа беше лошо.Бягаха от Европа европейците, а африканците се закарани в САЩ насила.

52

Анонимен

преди 3 години

Спутник V е лайт версията на руската ваксина, проблема при нея е че те защитава от коронавирус само за 3 седмици след втората доза. Хеви версията на руската ваксина се казва Спутник Новичок, проблема при нея е че дава силна алергична реакция, която може да бъде сбъркана с остър панкриатит или диабетна кома, както при крепостника-колхозник Навални.

51

Анонимен

преди 3 години

Руските медици чакаха руснаците да се ваксинират но никой не отиде в болниците за ваксина ;)Руснака не вярва на Спутник и Путин.

50

Хахаха

преди 3 години

Русия била твърде добра и ... затова руснаците бягат от там :)))Бягат към ЕС и САЩ, а не в Китай или Венецуела ;)