144

Анонимен

преди 3 години

До HandelШавливото Наде още се подвизава като посланик в Турция!!! За такъв стратегически съсед ние нямаме подготвени дипломати - специалисти по Изтока, та пратихме Надето да си вее байряка в Анкара.

143

Анонимен

преди 3 години

geshev vkarai toz bandit v zatvora!

142

Анонимен

преди 3 години

А имаше и една фондация "Бъдеще за България" дето мастити бизнесмени плащаха дан на другаря Костов.... Сега защо никой не дарява на тази фондация с идеална цел? А имаше и един банкер Славчо, дето се е карантинирал в Швейцария... Защо вече не е банкер, знае ли някой?

141

анонимус

преди 3 години

Костов ****а ТКЗС-тата, то не бяха работещи кравеферми, земи, АПК-та, всичко. Всичко се разруши, за да се разграби! И този (вижте го хубаво на снимката) участва пряко в разграбването на държавата! И трябва да бъде съден.

140

Анонимен

преди 3 години

Отхранихме си червена и синя аристокрация, на които не им пука за народа и го наричат 80 процента ***. В администрацията 80 процента от чиновниците не отговарят на служебния си пост и са некомпетентни. Изхвърляй всичко на бoклука

139

Митко-любопитко

преди 3 години

Тоя мавър защо не дава интервюта от затвора , ами има наглостта да се прави на умен ,когато от него зависеше дали България да тръгне по правилния път, а той заради личната си изгода върна властта на комунистите ,които ни управляват(гаврят) и до днес ?!

138

Анонимен

преди 3 години

Костов, ти си виновен за сегашното състояние на политиките в България!!!Теб Господ ще те съди!

137

ПРОФЕСОР ПРЪЦ

преди 3 години

Вярно е човекът говори от собствен опит....и той беше на пикника...на софрата...типичен пример за бг политик_алчен,корумпиран,нагъл,ненаситен....

136

Анонимен

преди 3 години

Демократа за съсипана България,Иван Костов.Кой изгори България ,господине?Кой създаде олигарсите?Защо Черепа финансира твоите хора ,а олигархията дири последно упование в такива като тебе?

135

Анонимен

преди 3 години

И какво като сме в Нато и ЕС?Същите простаци като народ.Силна държава не може има с тоя *** народ.

134

Handel

преди 3 години

До Анонимен 137Шавливото Наде купи за жълти стотинки подземен гараж в самия център на София.

133

Handel

преди 3 години

И това гио казва кой? Лично другаря Костов!

132

Ленин 3.0

преди 3 години

"Ами защо ти не купи Нефтохима, като беше за "жълти стотинки"?"Защото не съм от бившата номенклатура на БКП, затова. Костов, който не е нищо друго, а пребоядисано кoмунe раздаде предприятията на други пребоядисани кoмунетa от висшата номенклатура на БКП. Най-апетитната хапка от всички, Нефтохим - предприятие с национално значение, го подари на пребоядисаните руски кoмунeтa. Нормално, все пак другарят Костов е специализирал икономика в СССР, има приятели и връзки там.

131

Анонимен

преди 3 години

Матреала, матреала не струва. Като се смени матреала, тогава всичко ще се оправи.

130

Ленин 2.0

преди 3 години

"Ами защо ти не купи Нефтохима, като беше за "жълти стотинки"?"Защото не съм от бившата номенклатура на БКП, затова. Костов, който не е нищо друго, а пребоядисано *** раздаде предприятията на други пребоядисани *** от висшата номенклатура на БКП. Най-апетитната хапка от всички, Нефтохим - предприятие с национално значение, го подари на пребоядисаните руски ***. Нормално, все пак другарят Костов е специализирал икономика в СССР, има приятели и връзки там.

129

Анонимен

преди 3 години

друго си е да говориш от опит!

128

Словянин

преди 3 години

Обвинявате политиците, но виновни сте вие. Вие ги избирате.

127

Бунгар

преди 3 години

Крадеца вика,дръжте крадеца. Едва ли има някой да е крал повече от Костов,а за пикник да не говорим.

126

Ваньо!

преди 3 години

Кажи си!

125

Анонимен

преди 3 години

Колко мислите, че струват активите на фалирала държава, защото преди Костов, нямаше и какво да се яде. Даваха на човек по определено количество храна. Парадоксалното е, че тия които фалираха държавата и направиха големите далавери, още са в парламента, а Костов, който оправи каквото може, народа го мрази яко.