239

Анонимен

преди 3 години

До Джугашвили Тоз ,,мъдър човек ,,се казва Анатолии Рибаков , естествено е/в/р/е/и/н ! В ,,Децата на Арбат ,, съчини и излъга ,като истински борец за ,,демонокрация,, А и лъжата нали е демократична ценност ,затова ...надуииий ...

238

Анонимен

преди 3 години

Всяка баба знае, че при всяка епидемия има ръст, плато и спад.Не знам в какво този генерал е бил прав, ние с това бяхме наясно от март. И дори Мангъров го заяви. Със и без мерки - това е поредността на етапите на епидемията. И нищо ново под слънцето никой не е открил. Всичко е политика. И надприказване.

237

Г.Т.

преди 3 години

Едан молба към хората с пхихични проблеми:Моля, пийте си лекарствата!

236

Анонимен

преди 3 години

Я си смятай колко е 2+2 ...

235

К. К.

преди 3 години

СМЪРТНОСТТА в проценти се смята така - броят на ПОЧИНАЛИТЕ се дели на броя на ЗАРАЗЕНИТЕ и полученото число се умножава по 100.

234

Анонимен

преди 3 години

Стоенето в къщи носи загуби, взимат се кредити и народите задлъжняват (освен китайците). Западната валута се обезценява и хората обедняват и стават роби на новия демократичен ред. Така мрьсните комунисти ще ни победят веднъж за винаги.

233

Анонимен

преди 3 години

Ало математика ,както толкова много смяташ ,изчислили теб кога ще те хване вируса Ко

232

Джугашвили

преди 3 години

професоре много сте прав при три милиона и половина започваме да си решаваме проблемите ,аз бих допълнил при 7 милиона ще са решени изцяло.Следваме принципа за решаване на проблемите на един мъдър човек от близкото минало ,който е казал -есть человек -есть проблем,нет человек -нет проблем!

231

Сата Н

преди 3 години

до Йордан Йончев"матово стъкло" на бял дроб установено със скенер, ЦРП над 40, 13 дни с температура и загуба на обоняние, което и до момента не се е върнало напълно. -----Е, и?Що не си носил маска и не си си мил ръцете?Аз нося маска и си мия ръцете, не ям прилепи, не вервам на Мутафчийски и пак не съм се заразил. Дроба ти е матов, а мозъка ти е полиран, там търси проблема.

230

Сата НАТО

преди 3 години

и още 20 пъти да го изкараш ще си останеш все същия каскет.------- Каскет е единствено главният ВИ прокурор, завършил милицонерското училище и женен за танцьорка на пилон, бивша играчка на самоковските бандити. Аз нося бейзболни капи и не вярвам във вируси.

229

баба

преди 3 години

До Йордан Йончев: Ако някой е толкова *** да криминализира или накаже отказ от ваксинация, то тогава всички ще сме масово престъпници и спазването на какъвто и закон само ще се обезмисли. Е тогава дупе да ви е яко!

228

ПроСоТо

преди 3 години

сега едно шеговито допълнение,защото прекалената сериозност води само до печал и отчаяние:-Два пъти за два месеца,се срещнах с "Ковида"..Как го "победих"?-Много просто:-Направихме една "Канадска борба" и аз го туширах..Два пъти....Е,той се отказа за сега да "търси реванш",но като нищо да "подгрява" за нова среща...А в тоя "спорт" има уважение към "противника"....Бъдете здрави и най-вече:- СПОКОЙНИ!!!!"Каквото е писано,това и ще става"..Страхът и паниката са най-лошия съветник на чо

227

Йордан Йончев

преди 3 години

Анонимно приятелче, достатъчно е да спомена положителния си антигенен тест, който впрочем според моя личен лекар е по-точен от свещения за щаба ПСР, но за да те "убедя" ще допълня и "матово стъкло" на бял дроб установено със скенер, ЦРП над 40, 13 дни с температура и загуба на обоняние, което и до момента не се е върнало напълно. Смятам да си направя и антигенен тест, но след Нова година. Едно пиленце ми каза, че ваксините май щели да станат задължителни, а отказа от тях да се криминализира.

226

Анонимен

преди 3 години

Не знам как искат да ваксинират масово народа, като никой не вярва на политиците. Казват едно, след един час точно обратното. Това са едни шмекери- тарикати. И някой може ли да обясни какви са критериите за затваряне? Първо беше" Да дадем време на здравната система да се организира". Видяхме я колко се е организирала. После- да дадем глътка въздух на системата.След това- отваряме, като се ваксинират 70% от населението. Последно- като намалим активните случаи до под 50 000.

225

S

преди 3 години

Кой плашите с чували и Корона. Бабите на село ли? Бог гледа и знае. Дошло е време вие да се страхувате, защото скоро ще трябва да отговаряте, но не пред народа. Не всичко е пари, драги. Душите ни са чисти, макар и да сме бедни. Ние по-богати няма да станем, защото и не искаме. Да се страхуват тези с калните души!

224

ПроСоТо

преди 3 години

истината е по-проста и от "Простото":-ВСЯКА смърт сега се ПРИШИВА на "пандемията" за да се стряска населението и да се подгрява то за нови,още по-крути ограничения..."Това грозно и непочтено..Добър план"..както се изрази Рене.....За протокола:-..Не само ЗНАМ,че наистина битува тоя вирус,но съм се срещал и лично с него!Проблема НЕ е във вируса,а в.."ГРОЗНИТЕ И НЕПОЧТЕНИ" планове на СВЕТОВНАТА върхушка.На която нашите слуги козируват и с двете ръце..

223

S

преди 3 години

Ако управляващите ги беше грижа за народа, намаше да го оставят да мизерства с ниска минимална заплата и пенсия години наред и висок ДОД и ДДС. Нямаше да дадат на американски фирми да копаят злато и да купуват хеликоптери за милиарди. Нямаше да остават болници да тънат в мизерия, а да пълнят здравната каса. Точно сега се загрижили за нас, кой ще убедите в това, управляващи. Внос на скъпи лекарства и яко комисионни, вместо да си произвеждаме наши. Вече знаем, че няма безплатен обяд.

222

ПроСоТо

преди 3 години

абе кой гений нарочи тоя измислен "математик" за "РУПОР НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО"?!?!..Нерде медицината,нерде..математиката?!Кой направи тоя отнесен "шпециалист" "телевизионна звезда"?!..И най-вече:-ЗАЩО?..може би си мислят,че щом такова "светила" на математиката се изказва по МЕДИЦИНСКИ теми,значи проблема "се решава"....И друго:-Всеки ден ОТ ГОДИНИ умират по около 300 човека в държавата..БЕЗ "ковид",без "мовид"АКО смъртността беше "СВРЪХ",ОБЩИЯ брой на починалите щеше да скочи до към 400.

221

Анонимен

преди 3 години

До АнонименДоло Мотафчйиски доло долоиди изкарай 3-ти клас бе илитерат и после пиши глупости.

220

Кичка

преди 3 години

До Читател Какво общо имат вече починалите 6496 с активните в момента 86909, та ще смятате едните какъв процент са от другите? От коронавируса се излиза по 2 начина - или оздравява човек или умира. От тези, които вече са минали коронавируса 93.5 % са оздравели и 6.5 % са починали. Това са фактите.