29

Анонимен

преди 3 години

Витамин С е полезен за рептилите

28

Анонимен

преди 3 години

Гледахте ли медицинската сестра от Чатануга, Тенеси, която припадна пред камерите след ваксинация. Оттогава не ваксинират директно в ефир, освен ако не е по тексаския метод.също така винаги може да "ваксинират" някой с физиологичен разтвор. Та така ще е с тези двамата.

27

Анонимен

преди 3 години

Във Индия е започнало изпитание на тяхна индийска ваксина, болниците са препълнени от хора дето са се ваксинирали. И май са създали нова болест, тъй ктао не могат да идентифицират от какво боледуват сега ваксинираните.

26

Анонимен

преди 3 години

Още 2009 се откри разлика между партидите ваксини за народа и тези за властта. Народните ваксини съдържат живак и алуминий, а ваксините за властниците не ги съдържат."

25

Анонимен

преди 3 години

Може да се ваксинира Джо Байдън не живее в дупка управлявана от мутри, правата му са гарантирани каквото и да се случи. В САЩ ако да допуснем станеш инвалид от ваксината ще ти дадат една камара екстри и добра инвалидна пенсия. Тука съдете сами какво ще получите ако не дай си Боже стане нещо.

24

Анонимен

преди 3 години

Като отидат до нужника пак пишете дръжте ме в течение...

23

Аз

преди 3 години

Ще се ваксинират с плацебо за да убеждават хората в отровата наречена ваксина.

22

Анонимен

преди 3 години

До 17А пий си там зелевата чорба и не се обаждай. В САЩ например има специален съд, където може да потърсиш обезщетение причинено от ваксина или друг медикамент. В ЕС не само няма такъв съд ами и освободиха производителите на ваксини от отговорност. Тия от щаба повече се държат като амбулантни търговци, отколкото като медици Пропагандата, че всичко е конспирации рeкламира ваксината ,а ти кажи дали производителите на ваксини не пускат и конспирациите за да имат как да я рекламират ?

21

СС

преди 3 години

До 15. Когато и Бойко....!!!!!

20

Shark

преди 3 години

Много важно. Да се ваксинират, ваксината си я тяхна. И някой гарантира ли, че като ги бодват публично им вкарват точно ваксина, а не нещо безобидно. Ай стига сте ни правили на маймуни, не сме ***.

19

SWAN

преди 3 години

До Анонимен 17От това, че описаната теза от теб е грешна, не следва че няма конспирация - следва само че описаната от теб конспирация е грешна! Защото от това, че целта им не е да ни убият, не следва че не е да ни поробят - Ето КАК: спират всички бизнеси по света именно защото има вирус. Правителствата теглят огромни спасителни заеми от печатащите пари с лихва и маймуните стартират изплащането им. Теглят се заеми и за скъпи ваксини. Вдигат се всички данъци, поради заемите и лихвата!...

18

АнонимеН

преди 3 години

НА ТОЗИ ДЕМЕНЦИЯТА МУ Е СЛЕДСТВИЕ ОТ ВИСОКА КРЪВНА ЗАХАР!!!АКО ГО УБОДАТ ДОРИ С НАЙ-ТЪНКАТА ИГЛА ЩЕ БЛИКНЕ ЕДНА КРЪВ НЕ МОГАТ Я СПРАТ!-------------ЩЕ ГО БОЦНАТ С ТЪ-ПА ИГЛА КОЯТО ПРИ НАЙ-ЛЕКИЯ ДОПИР СЕ ПРИБИРА НАВЪТРЕ И Е НА ПРУЖИНА! А ВЪТРЕ ЩЕ Е ПЪЛНО С ТЕЧНОСТ ОТЗАД А ОТПРЕД С ВЪЗДУХ :D

17

Анонимен

преди 3 години

Така е хора прави сте! Компании хвърлиха милиарди в разработването на ваксини само за да ви убият! Понеже няма друг по-лесен и евтин начин трябваше да измислят цялата тази пандемия само за да направят ваксина... ГЕНИАЛНИ.

16

Анонимен

преди 3 години

ще се ваксинират в понеделник - а дано да ги изпратим до неделя!

15

Анонимен

преди 3 години

Фигурантът с ген. Деса кога?

14

Анонимен

преди 3 години

До БауPotarsi v twiter ima niakolko klipa na vazni personi s takiva imunizacii

13

Тиква

преди 3 години

За нас кравобългарите важно да знаем, с какво и как Лицемерите се ваксинират, едно знам че ваксините няма да помогнат, но всичките Българи ще бъдат Рекетирани, нямаш ваксина нямаш право да караш кола и да живееш.

12

Бау

преди 3 години

днешното любимо ми е: "с капачка на иглата" :D

11

Т.Шак

преди 3 години

Само да внимават после, да не летят с Еърфорс 1, че му се бъгва електроникта!

10

PR акция

преди 3 години

Церемонялно лобиране....