9

ВВВ

преди 3 години

Защо постоянно се дава трибуна на директорите на 119 и на Александров. Знае ли МОН, че за повече от 50% от учениците българския не е майчин език. Вече втора година има имитация на образование. Голяма част от децата нито учат, нито са в ДО. Други просто се логват за часа и или си спят, или са по улиците. Има и съвестни деца разбира се, но те си учат и без учителите. Задават се тумби от неграмотни, агресивни и бедни млади хора!

8

Анонимен

преди 3 години

Още от баира личи, че годината ще е нулева, както още лятото беше ясно, че няма да е присъствена (въпреки че направиха опит, който може да се окаже доста по-смъртоносен от очакваното).

7

Анонимен

преди 3 години

Много се говори за ,, източване,, на здравната каса, но за ,, делегираните бюджети,, не се споменава нищо.Понеже ,, държавата,, ги дава.Онлайн обучението ще даде равен достъп до качествено образование на всички млади хора.Има възможност за конкуренция.Прогресивна практика е.

6

Анонимен

преди 3 години

Стига ривахти бье.Какво учат толкова в първи клас.Да четат и да пишат.Присъствено също може да не успеят да усвоят тези знания.

5

Койчо

преди 3 години

Прав е човека че не е изгубено време но само за него.Не бачка а пък заплатката върви

4

Анонимен

преди 3 години

Едно време много като четяхме, държавата да не цъфна и да върза? Само образование не стига за нищо. Много са комплексни нещата.

3

Доктор

преди 3 години

Славей, врабче и гарга си пеели. Професор ги чул и отбелязал:-Ето разликата между редовно, задочно и дистанционно обучение! 😂

2

Ааас

преди 3 години

Детето ми е първи клас. Дистанционното обучение е добре. Двете госпожи се стараят и обучават децата, като плътно са с тях от 9 сутринта до 17 вечерта. Друг е въпроса, че за децата не е полезно да висят цял ден пред компютрите.

1

Бибо

преди 3 години

ИЗГУБИНО Е. ОТ ДОМА СЪС ПУКАНКИ И ЧИПС Е ПО ДОБРЕ ЗА ВАС. ОТ ДРУГИ ЧУВАМ, ЧЕ ГОДИНАТА ЩЕ БЪДЕ НУЛЕВА НУЛЕВА. ПЪЛЕН ПРОВАЛ.