17

Анонимен

преди 3 години

Албанците са по-свестни хора от сърби и мънкедонци. Сърбите и мънкитата са най-долните и глупави хора в Европа. Албания е добре дошла в ЕС. Макета и сърби - не, докато не престанат с кражбата на история и език.

16

Анонимен

преди 3 години

19 Браво,ние също няма да ходим при вас,може да ни усдавите,или обърнете автобуса,по заръка на Белград.

15

Анонимен

преди 3 години

17 Никой няма да забележи, че те няма,ако не идваш. Не може да хулите българите,да им крадете история и език и да искате да ви подкрепят.

14

Анонимен

преди 3 години

12 Прав ти път, отивай в любимата си Сърбия и Русия. Докато не престанете да крадете българска история и език, така ще бъде.Впрочем, братята не говорят ли един език,в случая български?

13

Makedonec

преди 3 години

Nitu edin lev nema da potrosam povece vav Bugarija a tolkava pari Sam ostavil tam na servitjori duri I Edna kola bqh zel od Blagoevgraf za 15000 evro ama sega e kraj ni evro ne dam

12

много си объркан

преди 3 години

До Анонимен 10В момента ние защитаваме руски интереси , а не Чехия и Словакия. Прит това не на Русия , по скоро руски бизнес интереси. Като съм сигурен, че зад тях не са руските граждани , а на определен крг олигарси, които са вредни за братята руснаци.Защото както винаги обикновениет хора са прецакани. Както в момента при нас и нас и навсякъде по света.

11

Анонимен

преди 3 години

14 Голем праз, не ни трябват нискитъмнокожиикосмати индивиди от РСМ. Ще минем и без вас.

10

много интересно

преди 3 години

Ако на някой не е станало ясно Чехия , Словакия и А встрия блокират нашето решение да блокирамен РСМ за ЕС. И върщат обратно разглеждането на блокирането и са против блокирането заради историческите претенции и заблележки от наша старана към РСМ. Аз бях писал, яе ще се намесят, н не очяквах , че ще е толкова бързо.

9

Анонимен

преди 3 години

По кой закон се блокира вето в ЕС? Защо руските сателити,Чехия и Словакия,не блокираха ветото на Гърция за РСМ,цели 28 години? Явната неприятелски демонстрация към България,на тези две страни,трябва да бъде "възнаградена"от България. Това е намеса във вътрешните работи на България,която според чехите и словаците,няма право,да защитава националните си интереси.

8

Анонимен

преди 3 години

България да блокира блокирането на Чехия и Словакия и да преразгледа подкрепата си към тези страни завбъдеще.

7

Пирин

преди 3 години

Ето кои били истинските братя на Бай *** - шиптърите. А честито, и да не съм чул повече да ни "братосвате" нас македонците !

6

Анонимен

преди 3 години

До 4 Република Северна Македония,, като маша на Русия и Сърбия, славеща кървави диктатор Тито, присвояваща българска история и език, настояваща за "македонско малцинство" в България, не можем да приемем. Новоизлюпените демократии, деца на комунистите продали българска Македония ва Тито, би трябвало да поставят българските интереси, пред тези на Русия,ЕС,САЩ и всички, които приемат фалшифицираната история на РСМ.

5

Анонимен

преди 3 години

Вие луди ли сте да пуснете тези търговци на органи и канибали да щъкат свободно из Европа???

4

Калеко Алеко

преди 3 години

Албанците май ще се очоловечат по-бързо и по-напред от нашите братя "македонци", които тепърва ще трябва да уточняват чии наследници са - на Александър Македонски или са отрочета на Тито, Сталин и Гошо тарабата ... В крайна сметка ЕС не е дом за извънбрачни деца, чиито бащи и майки не са установени по документ, а се уточнавят въз основа на родови легенди ... !!!

3

Makedonec

преди 3 години

Nokna mora vi e Makedonija I do deka spiete na nea mislete

2

Нормално

преди 3 години

Чехословашката еврейска република не иска арнаути и макета в Съюза.

1

Анонимен

преди 3 години

Без Македония други не изразяват одобрение... И пак сами в мача!!!