106

Анонимен

преди 3 години

Вълчев иска да прехвърли вината на родителите за масов брой заразени учители след 18 януари.До сега са над 67 починалите учители.Това е еинствената професия, където срещу теб има 28 или 30 човека без маски.Те говорят силно и са мн.често превъзбудени.Не спазнат никакви мерки не защото не искат, а защото спецификата на възрастта не им позволява да имат задръжки и волевите процеси при тях са мн. слаби.Децата в ДГ имат още по-малко задръжки.На вратата искат да гушнат учителката.Дистанция няма.

105

Анонимен

преди 3 години

когато мо-то изпздне то там че да не може да решава дали децата е нужно да ходят на училищи или не,тогава идва моментът да се реши дали това министерство трябвя да остане да функционира

104

Анонимен

преди 3 години

След като министърът е неспособен да реши, остава единствено родителите да решават...

103

???

преди 3 години

Не разбрах как така родителят на едно дете ще решава дали детето му ще заразява когото срещне!

102

Анонимен

преди 3 години

Няма как родителите да репават, след като от това решение зависи съдбата на много други хора.Ми дай да кажем "ресторантьорите да решават", или тия с баровете и те да решават дали да спазват правилата, а?

101

Анонимен

преди 3 години

Мижитурка

100

Мяу

преди 3 години

Май някой се поитва да се измъкне от отговорност - родителите били решавали. Нали ти си министър бе ка ун, ти решаваш.

99

Анонимен

преди 3 години

Това като го чуя, че ще тръгнат на училище при спазване на всички мерки и ще се спукам от смях, защото няма да спазват никакви мерки, както беше септември, нито носаят маски, нито хигиената се спазва, дезинфекцията и проветряване на тоалетни и общи помещения е мираж, по 30 деца натъпкани в стая, в междучастието едно хубаво се измешват, никой никого не тества, кой болен, кой здрав - не се знае. Давам им точно две седмици и всички ще ги праятят обратно вкъщи.

98

Анонимен

преди 3 години

А на чий му беше да пускате мухата че учебната година може да е нулева. При такава новина логично че всички ще искат децата да се върнат в клас. Има много свестни училища и учители, които супер си вършат работата в онлайн. Нека си продължат обучението онлайн. Ако при някои училища е як кърт ами нека училището само да реши какво да прави.

97

Не знам

преди 3 години

какъв Ви е проблема? Министъра е казал който иска пуска децата който не иска ще учи дистанционно. Тъй като съм от споменатите ненормални аз мисля да ги пусна, малко да се махне от екрана и да види себеподобни.

96

Ямболски цървул

преди 3 години

Хипохондрици ПРУСТИ...нещо забравихте за сезонни грипове и заразни пневмонии...В ТАПИТЕ ви глави е само Ковид 19.

95

Анонимен

преди 3 години

82, Анонимен "...а паникьорите и хипохондриците си имат право на избор и без друго от началото на годината да си учат децата по къщите. Стига вече сте наказвали нормалните хора и децата им! Тия, с психичните отклонения докога ще водят парада?"Ако "нормалните" ходите навсякъде и заразявате, (не)знайно "хипохондриците" и "тия, с психичните отклонения" наред...? Как ще бъде запазен живота им, тежките последици от инфекцията/боледуването?Заради "нормалните" заразата не утихва!

94

Хаааааа

преди 3 години

Що се уплашихте нали нямаше вирус?Лъжеха Ви конспирация било. Ха сега да Ви видя.

93

Анонимен

преди 3 години

До 47Анонимен "Кощунство е да държите децата затворени !!!"Аз не държа детето си затворено!Учи нормално онлайн, извеждаме го на разходка, на игра в парка, ако може с 1-2 съседчета-съученици.Когато времето позволява, извън града из планината!А вие защо затваряте вашите деца? Защо не ги разхождате/извеждате? Учудвам ви се!

92

Ямболски цървул

преди 3 години

Нямам деца,но ако имах-ще ги пусна .Всички ще сме позитивни.Няма да прескочи никой поредният вирус.НЕ СЕ ВЛИЯЙТЕ ОТ НАСАЖДАНЕТО НА СТРАХ!

91

да, ама не

преди 3 години

Родителите да си ги пращат, ама дали ще има учители да ги посрещат? Само за два месеца учебни занятия от ковид починаха 68 учители. Трябва да са самоубийци за да влезнат в час без никаква защита. Или деца и учители се опаковат като космонавти, както са медиците в ковид отделенията, или всеки вкъщи!

90

Анонимен

преди 3 години

До 67, Анонимен "От 1ви до 4 клас учителите са с начална педагогика, те не могат да преподават на ученици над 4ти клас. От 5ти нагоре са учители с квалификация, но от 7ми нататък се изисква висше по определения предмет."Точно! Заради разни коментари, предложих иронично възрастният начален учител да води физика в горни класове и обратно, съобразно ситуацията.Естествено, че няма да е присъствен учебен процес, а забавачка!

89

Анонимен

преди 3 години

Мисля, че училищата са подценен фактор. Децата под 10 години не са голям проблем, винаги сме мислили. Сега виждаме най-силното увеличение именно там. Без да затваряме училищата, ще се борим в третата вълна, преди втората да приключи

88

Барба Ганьос

преди 3 години

Кой си ти да казваш кой е нормален и кой не е, господин анонимен?! Нормално е децата да са сред себеподобни . Живота им да е цветен ,да пеят песни и да тичат . Да имат тържество за Коледа ,да получават подаръци ( някой им отнеха това право тази година) . Не е нормално да стоят затворени като животни в апартаментите и да ги обучават родителите им ДОКАТО РАБОТЯТ?! Сега не разбрах - да работиш дистанционно за вас означава да гледаш дете ,обучаваш ,готвиш и да го изкарваш навън поне за малко или ?

87

Анонимен

преди 3 години

Голямо геройство е да си гледаш детето.Времето е такова и се налага да е така.Ще отмине.