121

Тито

преди 3 години

Не знам само зашто Тито 1944 не тргнал према Софиа, та се до Пловдив, па да ви земе половина држава па е ве видов сега какви е бевте Вие. Стига кукате. Само Вашата историа, пишана од Ваши историчари е правилна, а демек сите ние другите крадеме. Глупости на кило.

120

Иван Вазов

преди 3 години

И Иван Вазов май е заблуден от Тито, явно!?Пирува македонский император[1].Шум, вик. Пенят се руйните вина.Навън е буря праскат знамена.Нощта реве, бучи ужасен вятър. Войската спи под тъмна пеленаТук-там огнец на бойния театърВ миг Самуил под своя свилен шатърположи пълна чашата, скокна Вслуша се той недвижим, бледен, страшен,с коса настръхнала, почти уплашен(О, боже мой! войводите шептйът.) И мисли македонский императорче чува в писъка на горский вятърна двайсет слепи полкове плачът.

119

Anonimen

преди 3 години

И тези тълкувания винаги да доказват ,че хората се считали за македонци,но ,,морали да се нарекуват бу.гари"!I mislis li ce v sastojanie na okupacija, ezedneven boj i rastrelvane horata sa imali drug izhod za da si zastitat semeistvata?

118

Югозападен

преди 3 години

Изтеглете историците и включете психолог и психиатър в комисията,които да анализират и поставят диагнози на македонците.Мадлен Алгафари и Калин Терзийски(освен писател е и психиатър с клинична практика) са добър вариант.

117

Тука има-тука нема

преди 3 години

Самуил е български цар,а *** не е баш...оти ние ша си го приватизираме!!!!Гоцето е български ревОлУцИонер,а *** не е баш оти ние му окрадохме костите...Еххь Луно,Лунооо...земьо македонска...е па шо та праим като не ни щат у Европата ке идем и Космосу...и Луната е наша и Марс е наш...а Слънцето ни е бащиния още от Александър Велики....и МАКЕДОНСКАТА ИМПЕРИЯ...Що е маке ,все е лайййно-пачи дрииисък!

116

Сата НАТО

преди 3 години

Пра дядо ми -Димитър , е роден в Прилеп -1890 г., Имам снимка на църковния акт за раждане - там пише БЪЛГАРИНЪ, не марсианец--------Ако въобще имаш дядо (казвам ако - хипотетично,,защото е ясно, че си тьпо копле, което и баща си не знае), та ако въобще имаше семейна история и смисляше нещо во тоа аспект, ке знаеше дека "църковният акт за раждане" на всички българи с дядовци е известен като КРЪЩЕЛНО СЕИДЕТЕЛСТВО.

115

Bg

преди 3 години

Няма лошо да имаш ясна позиция , но тя трябва да се отстоява в продължение на години . Нашите мълчаха , нищо не казваха за краденото на история от С . Мак. и сега два месеца преди започването на техните преговори с ЕС се сетиха .нещо, което се случва от десетилетия и решиха По този начин допълнително ги настройват срещу нас . Иначе там масово се плюе Бг и се прославя Сърбия . Жалко за някогашните ни сънародници и борещите се за свободата на тази територия , която векове е била наша територия

114

Анонимен

преди 3 години

До 113Македонците признават повечето документи,само,че искат и да се тълкуват,Все едно историците са шамани и знахари !И тези тълкувания винаги да доказват ,че хората се считали за македонци,но ,,морали да се нарекуват бу.гари"!

113

Анонимен

преди 3 години

Днешните българи откъде са се денали според теб?-------- Абе, другарю гербист, ти не знаеш бугарски да сборуеш, каква кауза защитаваш бе, нештасник? Ти си кръгъл мало умник, рийш ли... Като не знаеш смисъла на думите у бугарскио язик, що се напиняш ?

112

Анонимен

преди 3 години

Македонците имат нагло надменно самочувствие когато спорят с българи ,и все се питам от къде им идва.Първо от по-свободен и богат живот в СФРЮНо най-вече от сърбите.Макетата знаят ,че сърбите винаги ще ги защитават,а според тях сърбите винаги са победители над българите.И сега србски историчари и политици скочиха,да ги защитават.Върхът е гостуването на Шешел в предаването на Васко.Ефтов.Белградските историчари,пък.стигнаха до там да обвиняват БГ Екзархия в заграбването на србски църкви

111

Anonimen do 95

преди 3 години

Да искаш да се признае самоопределение на базата на ликвидирането на самоопределението на друг етнос с декрет,да забраниш езика и произхода,а след това да искаш от същия етнос в съседна държава да признае престъпното поведение,това е свръхбрутално и античовешко.Apsolutno e taka. Samo slozi gi v obratna pozicija Makedoncite i Blgarite i ste vidis kolku e apsurdno tova blgarski izisvanie ot makedoncite😎

110

Анонимен

преди 3 години

Все пак са останали документи написани през вековете стига сме се мепйали а да ги извадят пред света и да се приключи с историята на Северна Македония Да почнат да си я пишат след като приеха името Северна Македония

109

начело Гошо Тарабата

преди 3 години

с цялата върхушка руски мекерета от БКП се напъваха да подарят България в Югославия и започнаха масова македонизация на българския народ - Георги Димитров официално внесе македонски учители за да учат българчетата на родния ин (македонски) език, дори повика сръбските тайни служби сами да си подбират неудобните българи и да ги натирят в сръбски концлагери.Че то БАН от десетилетия твърдеше че българите са тюркски народ и номадите на Аспарух говорели турски - защо се сърдите на Скопие сега? А де?

108

spoko!

преди 3 години

Спорът с титовите наследници в Македония, относно измислената им държава, идентичност и език, никога няма да бъде разрешен, защото тези хора имат неадекватно поведение. Този спор може да бъде разрешен единствено от NASA, нека само тя да си свърши работата. Иначе, времето работи за България...

107

Анонимен

преди 3 години

Какви факти ,като македонците не ги признават!Историчарката професор .Наташа Котлар надълго и нашироко обяснява ,че Самуил,Климент Охридски,Наум,Кирил и Методии са македонци,а Климент бил основал първият университет в Европа!!!Подигравателно нарича Заев историчара ,който искал тези македонски просветители ,да продаде на България.С такива историчари,даже.не се сяда на масата за преговори

106

Анонимен

преди 3 години

"Николовски отговори, че той безспорно е наследник на българския трон. "Не може да се твърди, че днешните българите и българите от средните векове са един и същ народ", според Николовски."Напротив, може. Днешните българи откъде са се денали според теб? От Луната ли? Чакай, забравих, че и тя е македонска територия.Днешните българи са наследници на самуиловите българи, единствените, които нямат нищо общо с тези, за които се мислят сте вие макетата.

105

1

преди 3 години

Тоя Историк, ЗНАЕ ли че ВЧЕРА, турски Шпиони са дали ПОДКУП на Ректора на СОфийския Университет, да УВОЛНИ преподавател професор, който ЗАЩИТАВА БЪлгария ??Ако Бяхме изгонили всички араби и турци през 1878 г при Освобождението на България, сега щяхме да сме 12 милиона българи. Ако Тодор Живков ги беше изгонил ВСИЧКИ останали турци и араби през 1989 г, сега щяхме да сме 10 милиона Българи..

104

Анонимен

преди 3 години

Турците ЛЪЖАТ разни *** да стават техни помагачи и Предатели, да Крадат и да стават Трафиканти на Наркотици и башибозуци през турската граница... Араби и турци дават ПОДКУПИ на чужди сайтове да трият всичко, което РАЗКРИВА истината че са крадци, уб.ийци и ***.силвачи.. Трият всичко, ако някой каже че е имало Турско робство, или че турците са КЛАЛИ Българи...

103

3

преди 3 години

В момента, пак някакви араби и турци са дали ПОДКУП на Ректора на СОфийския Университет за да ЗАВЗЕМАТ Университета и България.. Корумпирания Ректор да се маха. Тоя е Предател като поп Кръстьо. Ректора на СОфийския университет взима ПОДКУПИ, за да уволнява Българите. От арабите и турците живеем ЗЛЕ. А расизма е Религията на африканскте не.г.ри и техните ВУДУ шамани. Всеки който каже думата- расист , е Африкански Шпионин. А Ислямистите ни наричат ГЯУ.РИ.

102

Ха

преди 3 години

До ПАРАЗИТАбе теб, да не са те изпуснали от 4-ти километър?