196

Анонимен

преди 3 години

Някакъв доцент, на служба при сороската така наречена световна - за да звучи по-авторитетно организация - бил казал, да следваме разума си, а не емоциите си. Следвайки съвета на доцента, би трябвало съвсем хладно да го оставим зад решетките, да не му слушаме заплахите, впрочем целящи да ни въздействат чисто емоционално.

195

Handel

преди 3 години

К'во стана, Китай да не ви спря надниците, че сега си завираш муцуната и в българската копаня?

194

Alex2

преди 3 години

Стига бе ! Лудите *** почиват ли днес ? Шефа им Гошо *** също го няма ? За Йоло Денев да не говорим отдавна ги от е-ба хо хо хо

193

Анонимен

преди 3 години

До анонимния по-долу обиждащ българите - Какви живеят в Япония и в Бг няма значение. Факт е, че в Япония са супер гъсто населени за разлика от България и въпреки това без никакви задължителни мерки има само 2500 жертви на вируса т.е. решението за по-малко починали не е в мерките, а в по-добро здравеопазване. Вместо 5000-10 000 теста на ден по 100 лева, нека се купят аспиратори или каквото там е нужно с тези пари.Въпросът обаче е да ни плашат, а не да ни спасяват.Все пак трябва да се ваксинираме.

192

Анонимен

преди 3 години

Как да няма ефект от затварянето? ***, откакто го напъдиха от Естония, не е излизал от България и се излекува от короната! Преди обикаляше като цветарка и изпозарази цялото командване на БА, а сега си седи на зaдникa и няма новозаразени.

191

Анонимен

преди 3 години

До АнонименВ Япония е нямало нито един локдаун.нямало е защото в Япония живеят японци, а в България живее един малък, но изключително пpocт народ!

190

Анонимен

преди 3 години

И аз искам трагедия като в Беларус.

189

Анонимен

преди 3 години

Тя трагедията ние гарантирана именно заради мерките, но кой да го осъзнае...

188

Анонимен

преди 3 години

В Япония е нямало нито един локдаун. Жертвите на вируса по официални данни дотук са около 2500 (при почти 130 млн. население). Извод - решението не е в мерките. Те водят до спорни резултати относно заболели и починали от вируса, до увеличена престъпност, до по-висока смъртност от други фактори (стрес, по-малко болнична помощ ако не е ковид и т.н.), до обедняване, до психически проблеми за деца и възрастни и най-важното до свикване с новия начин на живот. Старият няма да се върне и след вируса...

187

култура-иста

преди 3 години

Бойко отваряй фитнесите брат, почнах да изчезвам :D

186

Ганьо

преди 3 години

Вече сме стигнали 50% стаден имунитет, не е време да спираме. По-добре всички да го изкарат и да се приключва с този смешен вирус.

185

555

преди 3 години

А бе , като чета коментарите разбирам , че повечето пишещи мъже тук не са ходили в казармата и не знаят какво е това дисциплина . Лигльовците в казармата ги караха да мерят огромното войнишко помещение с кибритена клечка и след това да бръснат закачените по стените портрети на нашите вождове . Не съм за подобни извращения , но човек трябва да се научи на смирение в подобни на тази ситуации , да забрави за права, за егото си и да мисли за всички с които има контакти .

184

Дедо

преди 3 години

Да, гарантирана ще е трагедията от разкриването на простотиите на СЗО, които нае**ха целия свят!

183

Обективен

преди 3 години

Трябва да има затваряне на заведенията и отваряне на болниците. Плановете операции ги спряха от 25 октомври и с това умориха много хора. Тогава от 25 октомври, отвориха заведенията и училищата и затвориха болниците.

182

Анонимен

преди 3 години

Пълно отваряне. Край с лекарските измишльотини. Децата не се заразявали, после и децата се заразявали. Пушачите били предпазени, после не били предпазени. Женските полови хормони помагали на пациенти, после забравиха бързо и за това. БЦЖ ваксината давала имунитет, да, ама друг път. Математическите модели предсказвали сеч, а после няма сеч. Естествен имунитет нямало, а после правят ваксини на базата на вирусните белтъци. Окаяни лекарски невежи.

181

Искрен

преди 3 години

До анонимен 203A 2 до 3 пъти по-високата смъртност през първите 3-4 седмици на 2017 на какво се дължи, че тогава нямаше пандемия и шиенето на гоблени не беше на мода?

180

анонимен до201 лълно

преди 3 години

"Психясали параноици " ако изобщо има такива е все пак по-добре от без--мо-зъчни парапитеци .

179

анонимен

преди 3 години

Според някои изобщо няма пандемия , а може би три пъти по-високата смъртност се дължи на убождане с игла при престоя в къщи и бродиране на гоблени . А бе що си не еб--- май---- чернобилчета . Пълен локдаун !!!!!!!!!!!!!

178

Сандо

преди 3 години

ББ е *** и ще отвори като си мисли че прави добро, НО ще се мре след това още повече

177

До 132

преди 3 години

Никой не е затворил училищата ! Недей манипулира и без това умрелите в кожите си българи. Ние поданиците на пожарникаря ги затворихме още на 13.11.20 докато в цяла Европа ( западна и не само ) градините и УЧИЛИЩАТА работеха. Всичко друго затвориха образованието не! И сега ако си прочел - недочел да, затварят ,но удължават коледната ваканция с една - две седмици. Ние сме затворени повече от месец! Ефект - нулев?!Бий си ваксината и се успокой ...