47

Анонимен

преди 3 години

Дано да има спокойствие вече. Че тръмп само войни предезвиква. Само убийства

46

noFreeman

преди 3 години

нали вчера щяха да ти обявят победата бе ***... на 6-ти януари може да не си сред живите... ако знаеш какво те чака ур--од...

45

Анонимен

преди 3 години

До АКамилата е върл комунист, баце! Тая и AOC ще затрият странта. Следващите избори ще са ОЩЕ по-забавно.

44

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 41Чудовището Тръмн не започна войни. Чудовището Тръмп отегляше войски. Чудовището Тръмп отчете рекордно ниски нива на безработица.Чудовището Тръмп беше тъпо парче и определено не му бе чиста работата, но спрямо предине "чудовища", беше далеч по-беззъбо чудовище. По-скоро таласъм. Като от Талъсъми ООД.

43

А

преди 3 години

Този корумпиран алцхаймер е пълен резил за САЩ! Марксистката Камала няма даже и да коментирам

42

Към 43

преди 3 години

Не вярвам Путин да е нямал пари да повтори подкрепата си за Тръмп, по-скоро си е дал сметка и осъзнал грешката си,че онзи луд ще може да бъде контролиран....разбра,че не може,той е неконтрилируем и особенно опасен хомофоб,расист и нарцисист, този риск не беше оценен тогава и така света стигна до тотална световна криза.

41

Анонимен

преди 3 години

Големия демократ! ГЛасува войната в Ирак, подкрепя "Патриотичният акт", не иска да дава опрощение на Сноудън...Свобода, бате!

40

ПОБЕДИ СВОБОДН. СВЯТ

преди 3 години

Победата на Байдън е победа на Свободния свят, защото в предстоящата космическа война главно-командващ Пентагона ще бъде не приятелят на Кремъл, истинският демократ Джоу Байдън...

39

Анонимен

преди 3 години

Не случайно като избраха Тръмп 2 години се говореше усилено, че е човек на Путин и за избирането му е било платено.Сега като гледам печалната физиономия на Путин като поздрави Байдън си мисля, че е вярно.Или Путин нямаше този път достатъно пари да повтори?

38

MaйMyнaтa

преди 3 години

До 25Кво копче бе, що не намалиш филмите

37

Анонимен

преди 3 години

Целият свят се обедини ,както никога преди,за да могат да махнат от власт това чудовище. Но виновни в случая са тези,които преди 4 години го допуснаха на власт. Сигурно сега са осъзнали грешката си и този път не го подкрепиха. Иначе за народа....остава голямото разеденение и взаимната омраза...единият бил тръмпист,другият не. А това разделение стана световен феномен и особенно изразен в страни с русофилски убеждения и там където хората най-лековерно се поддават на всякакви конспирации.

36

Анонимен

преди 3 години

Нааканият Доналд Тръмп.Класика.

35

бастун

преди 3 години

Да им е честит неадекватния пенционер! Мъдрият български народ е казал - Каквото сам си направиш, и Господ не може да ти го направи.

34

Анонимен

преди 3 години

До НещастнициКак светът да направи това, при положение, че масово е управляван от назначени от Пиндостан слуги и васали?

33

Нещастници

преди 3 години

Време е светът да нарита сащ и да бъдят спряни от глобалната намеса..... Писна ни от вас, махайте се от тука!

32

Анонимен

преди 3 години

Когато Тръмп спечели в Кремъл отвориха бутилка шампанско.Сега какво ще отворят? Мъкооо, мъко путинистка.Не можа от САЩ да направиш СССР 2.И други неща също не можа да направиш със САЩ, както ги правиш в Русия та цъфнаха и вързаха.

31

Анонимен

преди 3 години

Бай Джо провеждал усилена комплектация на бъдещия си упраленчески екип. Най-търсени били цветните, гeйoвeтe, лизбийkитe и тpaнcджeндъpитe.

30

Анонимен

преди 3 години

През последните 70-80 г белият дом май я обърнаха на публична психиатрия, само де не се показват докторите, а разиграват пациентите.

29

пенсионер

преди 3 години

Йозеф Сталин, пардон, Джозеф Байдън за 47 години в политиката не отвори нова страница, сега с Деменция и Алцхаймер ще отвори!

28

Че ГиБара

преди 3 години

Че бараш конфедерацията през крив маркуч. Ше има нови 50 държавици.