35

Сега за глупостите 2

преди 3 години

Сега за глупостите им: Комунизъм никога не е имало, имало е форми на социалната държава, които са били в ущърб на интересите на чичо Сам, величието на капитализма е оправдания за грабеж на световно ниво, начално натрупване на капитали е оправдания за въоръжен грабеж и рекет - включително на бъдещето на цял един народ за да може някой да си купи нова яхта за 600 милиона, "Бог е еврейн" - защото в Библията се говори само за някакви еврей и кво им се е случило, а се кълнат в нея и я вдигат в небето

34

Сега за глупостите

преди 3 години

Глей сега ония дето твърди, че се намираме в цивилизационна война. И защо са глупости! Еми защото ние не се намираме в цивилизационна война, само едни 300 милиона се намират в цивилизационна война и то особено 10 милиона от тях дето имат към 70 процента от световното богатство. И една терористична организация наречена "Агенцията", "Компанията", "ЦРУ" дето приказват някакви глупости от 80 години например: "гадни комунисти", "величието на капитализма", "начално натрупване на капитали"и"Бог еврейн"

33

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Досега нямаше от най-богатите евреи, починали от рак.Направете си изводи, ако мислите правилно ... защо е така ...

32

ей циркаджии

преди 3 години

Значи мобилни екипи за ваксинация може, а мобилни избирателни секции не може?!

31

Анонимен

преди 3 години

До малкия Кашличко 29 За ваксината на Пфайзер няма кой да даде никакво инфо, защото технологията , по която е правена , досега не е използвана в направата на която и да е ваксина

30

Анонимен

преди 3 години

До Само да питам 15 Тук нищо няма да ти дават , ама в САЩ не е така По едно време Тръмп имаш идея да поощрява ваксинирането с 1500 долара на всеки ваксиниран .

29

Подкрепям

преди 3 години

Ваксините И ще се ваксинирам и семейство ми, и близки ,и приятели . Но ще изчакаме векторната ваксината на " Sanofi - GSK" , която ще бъде достъпна в края на 2021 година.

28

малкия Кашличко

преди 3 години

Питайте ваши познати с опит, работещи във медицински лаборатории, за последствията от точно такива ваксини, дето ни ги пробутват днес.Питайте лекари и медици с опит ... после говорете !

27

Анонимен

преди 3 години

Аз подарявам моята и плащам една от джоба си, за някой от умните и начетените да се ваксинира. Нещо като благотворителност, ще спасявам живот.

26

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Виж 18-ти, `сервитьори, продавачи, общаци и т.н.` не могат да направят кой знае колко грешни неща.Обаче големите ЗЛИНИ се правят от байганьовци с много власт и много пари.Точно тези правят страшни бели и мизерии.

25

SHEFA

преди 3 години

МОЙТА ВАКСИНА Я ПОДАРЯВАМ НА НУЖДАЕЩ СЕ.

24

Анонимен

преди 3 години

Радвам се, че тази ваксина е толкова успешна, безопасна и на всичко отгоре и безплатна. Радвам се, че всички ваксинирани ще са защитени и няма да поглеждат към чуждите решения, живот и личен избор.Радвам се, че всички които ще се ваксинират са много умни с висок коефицент на интелигентност и ние простите ще си мрем по улицата.Колко е хубав света.

23

До 18

преди 3 години

Ти като по-висока класа човек едва ли се срещаш с такива. Това не трябва да те притеснява . Набивай си една, че и моята мога да ти дам, и мълчи?

22

ХАхахах

преди 3 години

Щом тея на първа линия, дето затворихме всичко за да не мрът не искат да се ваксинират - *** и ваксината...

21

Анонимен

преди 3 години

бетатестерите да се мятат

20

Rex

преди 3 години

До Анонимен 19Защо обиждаш сега? Виж колко интелигентни хора има не могат да извадят 33 от 100...

19

Ужас

преди 3 години

Ама как не ги е срам тия медици? Как само 33%? Министърчето на здравеопазването и НОЩ и те не искали - да имало за вас. Колко благородно

18

анонимен

преди 3 години

Аз пък щях да се чудя, ако искаха да се ваксинират, защото повечето са отковени глуп..ендери и сел..ляндури. Дори и не осъзнават, че затова сме на тоз хал, ще удължат епидемията, ше уморят мнозина, от глад ще п....т, но няма да се ваксинират!

17

Анонимен

преди 3 години

До Бау Имай предвид, че голяма част от тях наистина го изкараха или го карат в момента. Имаше изказване, че да речем в Бургас 50% от лекарите вече са се срещнали с вируса. Така че при лекарите тези 70% ще се случат(сумално - ваксинирани и преболедували). Проблемът е с простия, неграмотен народ, който е основната част в тази държава - сервитьори, продавачи, общаци и т.н. Те ще прецакат работата.

16

Анонимен

преди 3 години

Лекуват с вливания, ремдисивир и плазма ценните ни политици, а в същото време хората умират в линейките и пред болниците, както и в самите болници, в неописуеми мъки!