46

Анонимен

преди 3 години

Колко изчезнали и убити журналисти има през последния месец, които са разследвали Ковид19? Над 100 са!проф. Сушари Бакди и той ли е конспиратор? Защото той показа статистиката с мъртвите животни, които са ваксинирани с К2(Ковид19 РНК ваксина). Всички умират след като били ваксинирани и заразени с Ковид1. Тоест, ваксината е успешна и работи за К2(Коеид19), но после при заразяване с друга болест К1 умират 100% от животните.Не ми се вярва професора да лъже. Конспирация, дръжки. С тази ваксина в

45

Анонимен

преди 3 години

но после ги заразяват с К1 и всички умряли........гледай да не те заразят и теП......ДАНО.

44

Анонимен

преди 3 години

За ония дето Ви лъжат по телевизията, че разпространявате конспиративни теории. Да питат проф. Сушари Бакди.Знаете ли, че Бил Гей е главния дарител на турците?А, знаете ли, че ваксината лекува от К19, но на тестовете с животни, всички умират скед като били заразени с К1.Само за справка ваксината за К19 е тествана на животни за К2 и работи добре, но после ги заразяват с К1 и всички умряли.Така, че... вижте Израел. Купили са всички ваксини - Спутник и нито една РНК. ВАКСИНИРАЙТЕ ПОЛИЦАИТЕ!

43

Анонимен

преди 3 години

Само погледнете как по някое време всички политици ще се изпокрият докато отшуми дупченето.Никой няма да поеме отговорност,но ще е задължително.А тези които се опъват,ще бъдат посочени от останалите овце които са се ,минали''.Предателството е заложено в човешката природа.Не ми вярвате? Ми питайте вашите идоли от БСП кога ще се дупчат,и внимавайте какво ще ви отговорят.ще ви кажат че вие трябва да сте първи а те последни,защото само те мислят за народа,важното за вас да има,вие да сте добре не те

42

Анонимен

преди 3 години

Заврете си ваксината в дупетата!!!

41

Анонимен

преди 3 години

До Ваксинар БилгейтсБил гей ли? Още е гей...

40

мак

преди 3 години

Какви ударни темпове.

39

Анонимен

преди 3 години

Първо ще ни бият турската ваксина, а след нея руската за да се освободим!

38

НАГРАДИ

преди 3 години

Трябва ДА плащат за тези които са се съгласили. ДА плащат добри пари обезщетение за близките на починал от ваксина

37

Картофчо

преди 3 години

Хубаво, само да не бързат с купуването и доставянето на втора партида, че не се знае дали тази няма да е достатъчна за всичките *** у нас. Като гледам няма много желаещи да ги бодат с експериментални вещества и при това непреминали пълния цикъл на изпитания!

36

.

преди 3 години

Господи, молим те, направи нужното тази доставка да пропадне. Амин!

35

Анонимен

преди 3 години

Колко ли от тези, които бързат да си бият ваксина сега са се ваксинирали против грип предните години? Или изведнъж стана животоспасяващо да се бодеш с нещо, за което никой не дава гаранция?

34

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Алооо ... безплатнистите ...Евреите ви предлагат безплатно,но те са си направили сметката -вие - не !

33

Ваксинар Билгейтс

преди 3 години

Знаете ли че 51% собственоста от компанията одобрена за прилагане на ваксина в България е на мъжа на сестрата на Бил Гейтс най-великият човек в света.

32

Бау

преди 3 години

До Пенсионермного си прав за жалост.. Народа не вярва в безплатните неща.

31

Пенсионер

преди 3 години

Значи пак казвам, ваксината трябва да се направи оскъдна и скъпа като стоките в Кореком едно време. Тогава всички ще се избият да се ваксинират. Нещо което е безплатно, не струва нищо.

30

Бау

преди 3 години

чакаме ги! Искаме да си върнем живота.

29

Анонимен

преди 3 години

А фалшификатите може да дойдат и по рано, така писаха от ООН за защита от корупцията.

28

Хахо

преди 3 години

До ПуркоСупер алгоритъм направо да го приложим и за ХИВ и болните от СПИН. За да тръгне туризма и икономиката. Брей велик е българският гений.

27

Цар Киро

преди 3 години

До до 18Ако прекаляваш с алкохола(много са такива),парацетамола ти трецаква черния дроб.