54

Очуден

преди 3 години

Кобрата що се е маскирал с пица на лицето а не е сложил нормална маска!?

53

Анонимен

преди 3 години

Това беше най-лесния мач на Джошуа, не се напъна за разлика от нашия :)) Искам да гледам двубой между Тайсън Фюри и Антъни Джошуа, Джипсито има много добра техника, въппреки габаритите си :)))

52

Анонимен

преди 3 години

Джошуа игра мача на 50% от капацитета си,а нашия беше все едно е спаринг до едно време после стана боксова круша.Ама добре че докрета до деветия рунд,а също хонорара който получава е ОК за играта която показа.

51

Истината

преди 3 години

Три пъти гледах пълния запис на боя!Ами честно да си кажем Крушата не е никакъв боксьор!Просто това му е бизнеса да го наемат големите, да го млатят за пари и да отчитат победи!Това е истината ,той си го знае и няма смисъл от спорове!

50

Анонимен

преди 3 години

Относно физическото му поведение всичко бих разбрал, но наглото и неадекватно вербално поведение не е от ковида, тренер. Това е нещо, което той си го носи от преди и няма място при един истински шампион. Джошуа го надигра по всички параграфи, това е факта. А за Пулев ще слушаме тепърва по разни жълти и криминални хроники, той си е такъв.

49

Анонимен

преди 3 години

Ако не беше прекарал болеста щеше да победи.

48

Живко

преди 3 години

До Бай *** - боксьорTова му беше тактиката за сплашване :D ама явно Джошуа не го е страх от кучета :D

47

Сандо

преди 3 години

Факт е, че Кобрата за втрои път е претендент за световен шампион в професионалният бокс в тежка категория! Това до сега не е било никога в историята на българският спорт ... а и след него надали ще бъде. иначе яде бой, омекваха му колената и на края се проcна ... но това не умаловажава успеха му да стигне до там!

46

Анонимен Алкохолик

преди 3 години

Тайсън в добрите си години щеше да ги бие и двамата на едно. Толкова пропадна този спорт

45

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 47Кубрат не е велик боксьор. Постигнал е много, но всеки, който разбира поне малко от бокс, може да види сериозните му недостатъци. Гарда му широко отворен, с обърнати навън ръце, почти кикбоксьорски, ама още по отворен. Никакво въображение откъм комбинации, засрещане, защита, единствения му сравнително читав удар е джаб. Евала че е стигнал до бой за световна титла, но това не означава, че е велик. Плюс това е бияч-лихвар, свързан с какви ли не мутри, и се държи *** на ринга.

44

Анонимен

преди 3 години

И с корона и без, изходът от мача беше ясен! Да си харчи хонорара със здраве, то заради него беше всичко!

43

Бай Ганя - боксьор

преди 3 години

Най ми хареса как на кантара нашия го лаеше все едно е куче :D :D :D Трябваше и на ринга така да го лае. Току виж Джошуа се засмее и го стегне корема :D

42

Анонимен

преди 3 години

Пулев е велик боксьор. Не ме е срам от неговото поведение, срам ме е от коментарите в сайта. Замислете се, какви хора сте.

41

до 43

преди 3 години

Ю. Болт ще е като сакат сравнение с теб, ако влезеш на ринга срещу А.J. , Но може и да не те стигне, понеже ще се хлъзне на нещо..... дето е изтекло зад теб...тактическо...

40

Xaxa

преди 3 години

Колко спокойно си работи англичанина все едно удря по боксова круша

39

Кво очаквах..

преди 3 години

Аз пък си помислих,че проблема е във връзките на гащетата-или са били много разхлабени,или много стегнати! Щото след фиаското с ръкавиците срещу Кличко- очаквахме пак нещо от екипировката да не е наред.А кво-ковид се оказало!

38

Анонимен

преди 3 години

Ивет Лалова с учудване и възхита наблюдаваше спринта на Кобрата към въжетата.В очите и се четеше лека завист.Но Джошуа го настигна във финалните метри.

37

Парата

преди 3 години

Парата,бате!А дали мисли,за Алцхаймера дето го чака след толкова бой по кратуната!Ако Андрейката не му ги профука,ще ги дава за лечение!Егати и спорта!

36

Анонимен

преди 3 години

Е, малко плюене е нормално за нас, ние сме си българи и никой не се обижда. Просто така си говориме. Иначе се гордеаме, че сме от племето. Хайде чао, че почвам да работя дистанционо.

35

Баче Кико

преди 3 години

А това, че се държа като келeш на коронавируса ли се дължи?