53

Анонимен

преди 3 години

До ТеоГледай мача в тубата и ще си промениш мнението. Единият беше добър, а другият - боксов чувал с ръкавици.

52

Че

преди 3 години

Яде бой яде!Обаче,най отблъскващо е,наглото му държане!Срамота!

51

Тео

преди 3 години

Не съм специалист. Не харесвам спорта. Не съм гледал мача. Само едно ще кажа - биеш ли се за титлата, значи си добър. Лъвът винаги е само един - претенденти много. Един претендент беше натупан. Бих се радвал, ако нашия беше спечелил, но доколкото разбрах от неутралните медии просто е нямал никакъв шанс и по-скоро го е играл боксова круша тоя мач. Не, че нашия е слаб, просто лъвът на трона е по-силен. Толкова! Уважавам хора, които преследват мечтите си. Трудно ще му е занапред на Кубрат, успех!

50

Тонката

преди 3 години

Абе друго си като Фигуранта да отидеш на официално посещение в Естония и оттам на другия ден да те изхвърлят като паарцал барабар с жена ти:):):)

49

Анонимен

преди 3 години

Да така е.Може би Пулев можеше да нокаутира Джошуа,ако Джошуа беше с завързани ръце.

48

Анонимен

преди 3 години

Първото нещо, което видях днес сутринта, беше специална статия с извинения и оправдания. Но, иначе, без извинения.

47

Анонимен

преди 3 години

Ако Пулев бе нокаутирал Джошуа, тези които сега го плюят първи щяха да пишат фермани колко е велик.

46

Анонимен

преди 3 години

За пръв път виждам боксьор да обръщагръб и да бяга от съперника си покрайвъжетата.И каква Кобра е тоя. Кобрата е една от най опасно смъртоностните змии.

45

Анонимен

преди 3 години

никакви мечтиникакви черниедин нагласен мач за много паридаже ударения спечелизагубиха баллъците на това шоуи това заслужаватзащото не могат да схванат схемата на шоуто

44

Анонимен

преди 3 години

Един колега описа срещата с едно изречение: Това беше двубой между щъркел и жаба;-))))

43

Анонимен

преди 3 години

Trash talking e за спортисти като Майкъл Джордан, които знаят къде се и какво могат. Патриотизъм не се нарича подкрепата на селски бек

42

Анонимен

преди 3 години

Няма лоша черта в Българите. Стига се правихте на умни. България НЕ хареса глуповатото държание на Кубрат , както преди мача, така и след него.Гледай малко спорт и виж, как се държат възпитаните хора особено спортисти. Отделно според мен не беше дори подготвен за мача адекватно, което е супер неуважение към същите тези Българи .

41

Обективен

преди 3 години

Черния направо го налагаше 9 рунда. Още на третия му разби главата и можеше мача да свърши, но още бой му наложи. Абе, черните са отмъстителни и мразят белите.

40

at least he tried

преди 3 години

Мисля, че е лоша черта на българите да оплюват мечтата на някого. Сега добър, лош, подготвен, неподготвен, колко взел, пък колко можел да вземе е някакво тесногръдство. Човека имаше цел и за тези години направи опити да я постигне. Това е достатъчно за уважение и почит.

39

Анндрея

преди 3 години

Щом ми донесе милонаначи е добърВие колко пари донесохте вчера на жената ви?голямя работа, че стна аза смехвзяко чудо за 3 дни

38

Анонимен

преди 3 години

Як кютек изяде. Колко ъперкати отнесе..., не можах да ги изброя. Това не беше боксов мач а побой.Пулев може да го съди за нанесени телесни увреждания.

37

Анонимен

преди 3 години

Пулев беше по добрият на ринга и само шансът не чу позволи да победи.

36

А

преди 3 години

Бе бая бой си беше ... (без извинения)

35

Wrestling free style

преди 3 години

Англичанина е Олипийски шампион , Кубрат е Европейски шампион - ето това е разлика . Не разбирам от бокс но знам , че на 39 год. си ветеран в индивидулните спортове с единоборства .

34

Борат Глупев

преди 3 години

Видя се, че само с ляв прав и много хъс, световен шампион не се става !