35

Анонимен

преди 3 години

Този тюрлю-гювеч претенциозно е наречен анализ.

34

Анонимен

преди 3 години

До KOSTAS LINKEГърците какви са?Етиопски пирати, откраднали културата на елините (тракийски народ) и изменили библията и Християнството. Заради това в Холивуд почитат толкова много етопците - защото наложиха гърчохристиянството с измама.Още малко ви остана. Освен да просите пари друго знаете ли? Отделен е въпроса, че лятото в Атина се нарича сезона на умрелите котки, заради миризмата от гъркините.

33

Ало

преди 3 години

Азербайджан също е бивш съветски двор.

32

Анонимен

преди 3 години

Аз пък се радвам как Бойко и Ердоган праскат ЕС-Вавилон ха-ха

31

Анонимен

преди 3 години

До KOSTAS LINKEМай турцигте ви да им връщате островите? Затова ли си толкова нахъсан срещу българите. Ами да сте мислили за тая работа след края на първата световна война когато измолихте англичаните за цялото Егейско море да бъде гръцко. След преяждане следва повръщане.

30

Анонимен

преди 3 години

"Въпреки това реакцията на Путин все още е обрана, като той отправя единствено топли думи публично относно своя черноморски съсед."Ами какво да прави Путин, като Ердоган го е хванал за топките по всички параграфи. Намяли драстично вноса на руски газ в Турция над 5 пъти, скопи турски поток от 4-ри тръби на една с обещание за втора, направи руското ПВО за смях пред целия свят и така лека полека го натика в ъгъла от който няма измъкване. Жалко за Путин беше доста наперен президент.

29

KOSTAS LINKE

преди 3 години

Българраците са турци по корен и кръв...Обичат да подмиват ибриците на Турския *** с резани мустачки - Ерджологан .Българи, приемете Исляма и си сменете езика -- на дедите ви Турците ...И без това нйкои не ви смята за европеици и за християни ...НИКЪДЕ в Е.С.

28

Bir millet 2 devlet

преди 3 години

Азери и турци - една религия, един език, двама сина на една майка. Това е азерско стихотворение, което Ердоан чете в Бакю. Братски народи, но работата не е довършена. Снощи аскера е навлязал още, докато не се обединят двете територии - азерска и турска. Карабах трябва целият да е турски. А Путин? Какво за него. Колко пъти обявява някакви примирия. Сваляхме му самольотите. Нищо. Посланикът убиха. Нищо. Русия е голямо, но беззъбо и умряло куче.

27

Анонимен

преди 3 години

До АнонименВ Барцелона са, никъкавецо!

26

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Двама се карат - Китай печели !Путин наистина е голям шахматист.Знае, че 21-ви век е на Азия =>(Китай)

25

Щирлиц

преди 3 години

Дърпа конците на марионетките,една от които виждаме на снимката.

24

Анонимен

преди 3 години

И Ердоган, и запада - всичките Путин ги слага в малкия си джоб.

23

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

До V`Защото живота в крайна сметка е борба ,а не членство`----Ако си хитър като гърците, членството ти осигурява милиардни помощи за добър живот.

22

Анонимен

преди 3 години

Пещерните хора и 21-ви век си остават такива.Еволюция ги заобикаля.

21

Анонимен

преди 3 години

Бойко е със скъпия му приятел Ердоган.

20

Анонимен

преди 3 години

Прод тоя чешит Ердоганя дори Боко тиквата изглежда нормален.

19

Анонимен

преди 3 години

чобанските номера не вървят никъде.

18

Fenasi Kerim

преди 3 години

До KOSTAS LINKE.ДА. Русия и САЩ може да я бият Турция донякъде но твоята Гърция не може. Твоята държава Костас е колкото половин Истанбул. А Русия и САЩ са противници и имат нужда от Турция. Нямат нужда от Гърция. Твоята държава е Пешка в шахматната дъска. А Пешките се жертват лесно.

17

Анонимен

преди 3 години

По същия начин по който Армения върна Карабах поради изтичането а договора,по същия наин Русия ще върне Сахалин,същото се отнася и за босфора,войните са театър със жертвани човеци,Путин и Ердоган са два аапдала-никакви от които зависи само строго да изпълняват спуснатите им задачи от проектантите

16

Анонимен

преди 3 години

Тоя път ердоган свали въртолет на путин.ГРУЗ 200 - 2 или 3 броя. Не се разбра.Резултатът е 3 на 0 за ердоган.