111

Анонимен

преди 3 години

Вижте, днес си направих PCR тест, понеже се приеснявах за близките си, който го изкараха, но не много тежко, а аз няколко дена не се чувствах добре - 5 дена. Орицателен е. Сега ще си направя за антитела и, ако имам в мен, ще започна да вярвам в т.нар. конспиративни теории. Не отричам, че има вирус, но не вярвам в неговата толкова голяма СМЪРТОНОСТНОСТ, КОЯТО ВСИЧКИТЕ *** МЕДИИ ИСКАТ ДА НИ НАКАРАТ ДА ВЯРВАМЕ!!! За Бога! В не сме в 11 век по време на чумата! В 21-ВИ СМЕ! ОСЪЗНАЙТЕ СЕ!

110

И вирус

преди 3 години

Има и конспирации има, които не са конспирации,а действителност за съжаление.

109

Alex2

преди 3 години

*** разбира се Бел Гейтс е страшно заинтересуван да ръгне чипа на Баба Пена от горната маала ! Живо се интересува къде ходи какво прави и на кой ще си хвърли пенцията та да хванат тел.измамници !

108

Анонимен

преди 3 години

До изнервенТогава ще повярват. Това е положението. Кухи глави - колкото искаш. Ако знаеш как реват като им се случи, да не казвам, че обвиняват и докторите и държавата и всичко което се сетят, а самите те са невинни. У.роди.

107

Анонимен

преди 3 години

Абсолютна конспирация. След танзанойските кози,папаята, барселонските лъвове днес наживо в австрийският парламент депутат показа как бърз тест дава положителен резултат на кока кола. Австрийските власти използват същия тест за масово тестване на населението.

106

стефчо

преди 3 години

Ако 40 % вярват в всякакво *** конспирации,това говори че сме малък но много кух и *** народ ,който си заслужава съдбата на 100 %..

105

Анонимен

преди 3 години

То си е написано черно на бяло. Вижте кои страни вярват на конспирациите, клонят към Русия и Китай. И обратното. После вижте стандарта на живот и на едните и на другите. Поровете се в интернет и направете справка на БВП (задължително на глава от населението) И толкова! Няма нужда от повече обяснения. Всичко е въпрос на мислене. Каквито са хората и техния манталитет - такъв е животът им.

104

Анонимен

преди 3 години

Аз ще се ваксинирам. Ще ваксинирам и децата си. Не вярвам на конспирации, вярвам на науката и на напредъка на човечеството.

103

Истината

преди 3 години

За никого не е тайна, че Империята на злото плаща на *** да разпространяват конспиративни теории, да агитират против ваксините и мерките взимани от правителствата срещу пандемията.

102

Alex2

преди 3 години

То си е казано ! Света ще свърши "умниците" от Фейсбук не ...ми кой ви кара да се ваксинирате бе аланкоолуци ! Ама после ще ревете че ще мретe пред болниците и в линейките

101

Анонимен

преди 3 години

До LoraАз също нямам никакво доверие специално на тази ваксина .И колкото и да ме убеждават няма да си я сложа.

100

Lora

преди 3 години

До А пропо-Интересно дали хората са мислели същото, когато Луи Пастьор е открил ваксината против бяс - че иска да наложи нов световен ред. Или когато е открита ваксината против детски паралич. В същност нов ред е наложен - спасени са много хора от смърт и от тежки увреждания за цял живот. Ваксините са едно от най-големите достижения на човечеството. Всеки има право да не се ваксинира и да си носи бремето на болеста ако се разболее.

99

баба Матахари

преди 3 години

Аааа,конспирация,че то и чемджетата се оказа яка конспирация!

98

Анонимен

преди 3 години

Баща ми е в болница с "ковид" може би не знам в такова отделение е 2 седмици не мога да разбера къв му е теста рзи се сетиха да ни кажат на 9-тия ден че сме карантина и да си седим дома само 1 ден. Защо е в болница защото 2 седмици го беше страх да иде на болница за да не го затворят, обезводни се и разви пневмония. Сега се възтановява бавно и славно от 26 Ноември е в болница. Лекарите казват няма значение къв е теста щото може да е грешен лекуваме по симптоми , е лекувайте, ковид си е грип

97

изнервен

преди 3 години

Олигоффрени. Като умре някой от най-близките им, тогава ли ще повярват?

96

Анонимен

преди 3 години

Ковид конспирация няма. И Ковид няма.Ако някому е внушено, че ще умре от Ковид, той ще се гътне точно от това. Ако догодина по телевизията кажат, че се умира яко от счупвания на крайници, гледайте какво ще се случи по ортопедиите.

95

А пропо-

преди 3 години

Дайте да се разберем- много лесно и бързо лепнахте етикета-антиваксъри-на хората, които не искат тая ваксина!Ние не сме антиваксъри-аз съм ваксиниран като малък,жена ми,децата ми- със всички ваксини.Ние НЕ СМЕ ПРОТИВ ваксините--НИЕ СМЕ ПРОТИВ САМО ЕДНА ваксина-тази срещу ковид! Защото -много неща не са ясни около ковид-а, не вярваме че тая ваксина е безвредна, не вярваме,че това не е част от Новия световен ред и че това не е част от бъдещо чипиране с цел контрол над населението! Анадъмну?

94

Ама моля ви

преди 3 години

А пък процента на тия ,дето вярват че в нашето футболно първенство всичко е наредено е към 98 %-само баба Гицка не вярва,щот не чува и не вижда, и бай Петко-щот той ходи на къра с овцете и не знае кво е това-футбол.Ама и те са в класацията,щото са ги питали и тях! Обаче тоя процент не е верен,нали-никой де факто не вярва в нагласенот они първенство и това е конспирация!Нещо повече-типична западна пропаганда!

93

Къде се гласува

преди 3 години

искам и аз да гласувам. Тия които вярват са гербери другите са от народа.

92

Анонимен

преди 3 години

ДНЕС, писна ми да чета за "конспирации". Айде да използвате фразите "скрити истини" или "задкулисна реалност", става ли ?