7

А-Я

преди 3 години

Да си мислиш че маска спира вируси е като *** да спрат прдня !!Още повече....виждам хора с маски които една ( еднократна) я носят от март месец !! Дали предпазва тях и нас от тях??...пълен тшк

6

Купих INNOXA

преди 3 години

и получих остър конюнктивит. Абсолютно безполезен козметичен продукт. Едно пакетче използван лайков чай върши сто пъти по-добра работа.

5

Пенчо

преди 3 години

Грешките са, че както се видя - маските не помагат. Създават излишна сигурност в хората и те се возят без притеснения в градския транспорт и правят масовки в магазините.

4

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

ЕДИН КОМШИЯ ДА ВЗЕМИ ДА СИ ЛЕГНИ С МАСКАТА И КАТО ЗАХЪРКАЛ Я ГЛЪТНАЛ ВЗЕЛ ДА СА ЗАДУШАВА КАРАТ ГО В БОЛНИЦАТА ДОКТОРИТЕ ВИКАТ КОВИД 19 ПОДАВАТМУ КИСЛОРОД 14 ДЕНА И НАКРАЯ УМРЯ НА УТОПСИЯТА ЧАК РАЗБРАЛИ ЧЕ МАСКИТЕ СА ВРЕДНИ

3

..

преди 3 години

Новата религия успяха да я саздадът за по малко от година, възползувайки се от вирус който е мако по опаасен от грип.Името и е коронавирус а това че пренадлежиш към нея е носенето на маска, както преди е било носенето на кръст. Май ще се сбъднат пророчествата в библията.Следващите 2 години ще сме свидетели на доста гадни неща.

2

Елемаг

преди 3 години

Грешката е една единствена и огромна,че ги носим.Една година,тепърва ще има здрави ,да се разболяват.Хайде,държавните патоки,давайте минусите.Още малко,че ви изтича времето.

1

Анонимен

преди 3 години

НАЙ ГОЛЯМАТА ГРЕШКА Е ЧЕ СИ МИСЛИМ ЧЕ МАСКИТЕ ПОМАГАТ