18

Анонимен

преди 3 години

В Китай, вече няма вирОс. Как стана това?

17

МНЕНИЕ

преди 3 години

Не съм Експерт по темата . Но имам един *** въпрос - как китайците са постигнали това - ваксината е с *Убити* вирусни частици ?Тоест - няма да има нужда от Ваксина , а от едно хапче като аспирин ?

16

Не извратен тип

преди 3 години

Ковид създателите имат една цел ,целта е убиване на стария свят,смърт на икономиката и всичко старо,икономики,религии,държави,популация,на тях не им пука дали ще се ваксинирате или не,ако се ваксинирате умирате,ако не се ваксинирате пак умирате от бърз разпад и фалит на системата,тоест те гонят втория вариант при който няма да се ваксинирате и ще фалирате,така старото по бързо ще бъде убито.Предстоят тежки последни дни ,имаме не повече от 10 години живот аз и всички вие

15

Анонимен

преди 3 години

това вече стана като мода всеки си прави ваксина всичко е ВАК ...да земеме ние да напраиме балкан вак или *** вак ...

14

Словянин

преди 3 години

Ще се ваксинирам единствено с руска ваксина. Ако българското правителство откаже да я внесе, ще го съдя до дупка.

13

ГосТ

преди 3 години

Определено Coronavac и Спутник или в краен случай тази на Oxford са истинските ваксини.

12

ГосТ

преди 3 години

Хм Китай и Русия са били изоставащи само в бозите на холивуд.

11

Анонимен

преди 3 години

"CoronaVac тепърва ще завърши последните си клинични изпитания" Същото като Pfizer. В Англия започнаха да ваксинират преди да е одобрена официално от здравните власти. Освен това има вече проблеми Парализа на Бел , Да се ваксинират алергични , освен това няколко доброволци са yмряли. И всичко това само досега.

10

Анонимен

преди 3 години

Китай и Русия от изоставащи се превърнаха в догонвани.

9

Анонимен

преди 3 години

Ваксинираните да подписват декларация, че се отказват от лекарска помощ ако хванат вируса и ваксината е неефективна и от всякакви последващи заболявания свързани с ваксината или ако след години раждат болни деца също без лекарска помощ за децата. Сега ние им плащаме ваксините (ваксинита се плащат от здравната каса и от данъците на всички), после и лечението на тях и на децата им да плащаме защото им скимнало да се ваксинират.

8

Анонимен

преди 3 години

Това не е ваксина. Това са пасирани кучета, прилепи и панголини.

7

Анонимен

преди 3 години

Ако ползвате китайската ваксина ще си изядете кучето. Ако ползвате американските ще си изядете и семейството му-аха-ха

6

Анонимен

преди 3 години

Смъртността от прилагането на западната ваксина се оказа по-висока от тази на вируса.

5

Анонимен

преди 3 години

До 3ваксинирай се на воля

4

А ние?

преди 3 години

Жокиращи данни съобщиха-89 % от българските лекари не искат да се ваксинират! Ест-съобщиха го по-обратен ред11 % щели да се ваксинират,но ако напишеш-89-няма-си е доста по очевадно! Освен това-не видях по нито една бг медия митинг в Лондон,където многохилядн омножество пее-заврете си ваксината в г...ъъъ.Странно защо нит оедна бг медия не е отразила това многохилядно шевствие, а ни информират винаги,когато 2-3 полуиди-ота направят нещо тъпо!?Но-89% от лекарите НЕ вярват на ваксината,а ние?

3

Анонимен

преди 3 години

Ваксините дано спасят нещо.Помня тая миролюба бенатова дето провокира мутафчийски да каже за умирането.Ами викайте я тая ху.босница да лекува в болницата, тъкмо да свърши нещо полезно за пръв път през живота си.Ама и тва не може, затова поне санитар да иде някъде.

2

Анонимен

преди 3 години

"ваксината на Оксфорд, която е направена от генетично модифициран вирус, който причинява обикновена настинка при шимпанзетата."Това е Ваксината за соросо-русофоби ! На база, на предците им !

1

Анонимен

преди 3 години

Какво въртите англосаксонски плъ×ове другите ваксини не били добри само американската е. Та pfizer ако имунизира е за до 6 месеца не повече. Фризери.. - 70 градуса.. Рекламни.. Целувки американ зaдни части... Фризери.. - 70 градуса.. И то за нищо след 6 месеца пак ще им пълним гушите