24

Анонимен

преди 3 години

САЩ вече са една независима държава.От тях нищо не зависи.Да си избират ако щат и индианци да ги управляват.Само надупения ЕС ще им угажда на манията за величие.Лошото е,че и ние сме в тая еврокочина.

23

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 24Расизма е лош избор, разберете го. Тръмп почти разтури Америка заради расизма си.

22

Анонимен

преди 3 години

Ще разберете че Остин е точно за този пост като защити догодина 1 трилион долара военен бюджет.

21

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 21Няма политик който да не е под натиск. Единствено абсолютните монарси в известна степен не са под натиск защото могат да отстранят проблема с една дума.

20

Анонимен

преди 3 години

Ако се назначават хора по расов, евнически или полов признак...с какво това е по-различно от управлението на Хитлер? Той е назначавал хора от една раса, а тези назначават хора само и единствено, защото принадлежат на някаква раса, пол или малцинство. Това е противоположната страна на монетата.Явно човечеството така и няма да се научи, че професионализма и компетентноста никога не са били свързани с расата, а с акъла и образованието.

19

Анонимен

преди 3 години

"Проблема е че си расист. Винаги такива назначения се правят заради общественото мнение а не заради това че на теб не ти допада назначението. Това е политически избор, а не игра на хомо и черно-бяло."А ти явно си прескочил това уточнение:"Байдън обаче е под силен натиск да номинира чернокож за този пост, посочва "Политико"."

18

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Думите ми са обратното на расизъм, апропо самия генерал трабва да обиден от причината за номинацията."Просто твоите думи щяха да отсъстват във форума ако този човек беше бял. Затова си расист.

17

Анонимен

преди 3 години

До IQ 3.14Няма да забрави, ще му имплантират изкуствен интелект ако е необходимо. Но ти като почнеш да забравяш няма кой да ти помогне.

16

Анонимен

преди 3 години

"Проблема е че си расист. Винаги такива назначения се правят заради общественото мнение а не заради това че на теб не ти допада назначението. Това е политически избор, а не игра на хомо и черно-бяло."Думите ми са обратното на расизъм, апропо самия генерал трабва да обиден от причината за номинацията.

15

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 16Проблема е че си расист. Винаги такива назначения се правят заради общественото мнение а не заради това че на теб не ти допада назначението. Това е политически избор, а не игра на хомо и черно-бяло.

14

IQ 3.14

преди 3 години

байдън ще номинира....ако не забрави.

13

Анонимен

преди 3 години

"И какво като е чернокож не мога да разбера :))) нещо уникално ли трябва да е :) голяма сензация бре :)"-----Защо не четете текст с разбиране? Проблема не е, че е чернокож, проблема е, че е избран защото е чернокож

12

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 13А при нас постовете като се раздават по шуробаджанашка и партийно сексуална линия сме цъфнали и вързали. Между впрочем и Тръмп си беше вазначил цялата рода в държавния департамент на САЩ, та затова и неговия мандат беше толкова "успешен".

11

Анонимен

преди 3 години

"Няма нищо лошо да нязначат червенокож, гей, жена или латинос за какъвто и да е пост, стига да са го заслужили със своята експертиза."Експертност! Инъче да, добре е и да е здрав.

10

Анонимен

преди 3 години

Щом постовете се раздават по расова, етническа и сексуална принадлежност, Оскарите(пародията) продължават

9

Анонимен

преди 3 години

Основната функция на военния министър е да защити военния бюджет на САЩ пред Конгреса и Сената по програми за въоръжаване, превъоръжаване и родове войски.

8

Анонимен

преди 3 години

"Байдън обаче е под силен натиск да номинира чернокож за този пост, посочва "Политико"."- Защо? От кого?

7

Не е достатъчно

преди 3 години

трябва да е обратен или със сменен пол

6

Анонимен

преди 3 години

Тоя пост не е толкова ключов колкото го представят, защото по американската конституция военният секретар няма кой знае какви права. Най-важната фигура в администрацията си остава държавния секретар, който до голяма степен формира политиката на САЩ. Точно с поста държавен секретар катастрофира шyтът Тръмп. Три пъти сменя хората на този пост и така и не можа да формира някаква разбираема и ясна външна политика за целия си мандат.

5

1234

преди 3 години

Супер, сбъдна се мечтата на афроамериканчетата от Чичо Томовата Колиба....