32

Пян_Гъ до 17

преди 3 години

Ся, има няаква истина в тва, което казваш за идеологическия провал на маркузизианския "3-измерен" човек, носител на революционна ситуация. Проблемът на БГ сороснята е, че не знаят някои неща: законодателството в САЩ НЕ УРЕЖДА сдаването на властта (това се прави по винаги спазвана досега традиция); републиканците са на крачка от спечелване на мнозинство в Сената, който (не)утвърждава указите на президента. Все едно в БГ кмет да управлява при мнозинство на ОбщСвт. Не става. Предстои ГОЛЯМ ЦИРК!!!

31

28

преди 3 години

ДиЖей Тръмп или Донал Джон Тръмп има само един мандат от 2017-2021 и и *** мправо на втори.

30

Въпросче

преди 3 години

И какво ни топли Байдън или Путин?

29

Анонимен

преди 3 години

Какви филми, какви протести, какъв Байдън, какви 5лв. ви гонят, не мога да разбера...?? Тръгването с хеликоптер от поляната е протокол, който се спазва когато напускащия президент официално си тръгва от Белия дом, и няма нищо общо с глупостите които мътят главите ви!!

28

Анонимен

преди 3 години

не е възможно защото няма право на трети мандат

27

Пян_Гъ

преди 3 години

Първо да кажа, че добър президент на империя НЕ Е ИМАЛО и НЯМА ДА ИМА. Империите се създават и просперират за сметка на малките държави като БГ. Затова не мога да харесам НИКОЙ президент на САЩ/Русия/Китай. Ако все пак ме накарат да избера (под заплаха от разстрел!), ще избера по-малко отвратителния - Тръмп. Но не се заблуждавайте - днес слушах речта на Тръмп и дума не ставаше за оттегляне, че Байдън е победил... Било "измама, кражба и те нямало да оставят нещата така..." Т.е. ПУКАНКИ И СЕИР!

26

Въпросче

преди 3 години

И какво ни топли Тръмп или Путин?

25

Анонимен

преди 3 години

Най-вероятно ще се разведат и с Мелания която лесно ще си намери друг пенсиониран милионер.

24

Анонимен

преди 3 години

Абе, при вас вали ли дъжд цял ден?

23

Д. Т.

преди 3 години

До Лилито Христова:"Когато президентът Тръмп има изявление относно плановете си за 20 януари, той ще ви уведоми"... :-)

22

До 19:

преди 3 години

Модела на Байдън не предполага никакъв реален бизнес -само далавери и печатане на долари, печатане на държавни облигациии печатане на нещо друго.Производството ще бъде зад граница, а ако някой не приеме печатанитев САЩ хартийки ще се пращат самолетоносачите или ще се налагат санкции.Този модел е отдавна изчерпан, но толкова е акъла на една 200 годишнанация.

21

1 т. лира = 20 ст.

преди 3 години

До турчина Истината ви казвам ,че Турция е единствената страна с която сащ се съобразява независимо дали ще Д. Тръмп или някой друг!И аз истината ти казвам - мирише ти г.за даже и през монитора на компютъра!Какво изобщо търсиш в българските сайтове, пиши си с другите мюмюни в турските сайтове!

20

Питър

преди 3 години

До Анонимен 19А може би е много страхлив??? Или просто вече не останаха лесни за бой оставачиА?

19

Анонимен

преди 3 години

Американците ще поискат да се върне Тръмп още преди да е свършил мандата на Байдън.Байдън ще въведе голям локдаун и ещ съсипе бизнеса

18

Анонимен

преди 3 години

Тръмп е много лошав -за цял мандат не направи нито една война.Сега демонократите ще има да наваксват, цел номер 1 е Източна Европа.

17

Анонимен

преди 3 години

Никой друг не налива толкова пари в реклама/пропаганда колкото с-о-р-о-с-о-идите, Евразия и Китай I /Trump/ concede NOTHING! We have a long way to go. This was a RIGGED ELECTION! Няма да ги оставим да победят. Стоим зад великия президент Тръмп и НЯМА ДА СЕ ОТКАЖЕМ! Няма да се плашите кoмyндeтa с-о-р-о-с-оиди , Тръмпи ще ви разкаже играта на всичките :)))) Идеите на маркузе и калегри отиват в кaнaла.

16

Анонимен

преди 3 години

За сметка на това дедо Бидон-алцхаймера или по-точно сатанистите, които дърпатнеговите конци ще ни устроят грандиозни ядрени фойерверки с Русия,а те ще гледат големия сеир зад океана и ще потриват ръчичкикак ще си очистват дълговете и как ще трупат богатсва на наш гръб.Бидона ще признае още няколко църкви на Сатанистите както направинобеловия лауреат за мир Обама и ще прати на останалите живи от ядренатавойна малко американски бракуван йод за лечение от лъчева болест.

15

До 15

преди 3 години

А те в САЩ политиците изобщо нямат никаква власт. Всичко е театър и фасадна демокрация. САЩ както и по голямата част от света се управлява международната ционистка мафия.Ония дето държат печатниците на парите и златните кюлчета и раздават кредити на държавите. Те командват парада.

14

до 13

преди 3 години

Армията са в джоба на Глобалистите, истината е, че Тръмп 4-ри години нямаше никаква власт, доказаха го изборите - ако цялата власт на държава като САЩ е наистина в ръцете ти, то никога не могат да организират фалшификация на изборите срещу теб. Още повече, ако го направят над 1 месец след изборите, те да не са касирани и Собственият ти Главен Прокурор да кажа, че не вижда силни доказателства за фалшификация. Тръмп спечели изборите 2016, но никога не получи Властта!!!

13

Анонимен

преди 3 години

Напълно възможно е, но най-вероятно ще си иде с военен хеликоптер, военните ще трябва да го изведат от там. Доброволно...едва ли.