52

Анонимен

преди 3 години

Кажете днес къде ще ходи джипкаджията бе ***, обявете го по отрано, да може да идат до го посрещнат благодарни хора, затова че ги пази от вируса.

51

до 64

преди 3 години

може и да съм пи4ka, kyрее.няма точна информация защото наистина събота и неделя в малките общини и селца кметсва няма кой да събира обобщава и изпраща. Мн е просто. Ако имаше чип на врата щеше в реално време да получиш инфо кой жив кой умрел. Само че чипиве още нема, скъпи били :) :)

50

Анонимен

преди 3 години

Днес е Никулден!Православната църква почита паметта на един от най-уважаваните християнски светци Свети Николай Мирликийски Чудотворец. Светецът е покровител на моряците, рибарите и пътешествениците, а днешният ден е празник също така и на банкерите и търговците.Честито на всички, които имат личен и професионален празник!

49

до Разсъдлив

преди 3 години

намери си шишенцето с хапчета че още се чудиш спиш или сънуваш.

48

Анонимен

преди 3 години

Голям страх бре, с орлите се каниш да живееш. Докато четеш статистиката, живота ще мине.

47

до 62 Разсъдлив

преди 3 години

ско си Разсъдлив, ще си разбрал че големия бум заразени започна да нараства считано от около 20 ти септември ,тоест седмица след отваряне на училищата, направи си труда и си нсправи една графика по дни за два месеца до 20 ти ноември. И слепите го разбраха че ББ и пудела му на образованието подпалиха България.

46

Анонимен

преди 3 години

Ще си го преместя фара от другата страна на борда.

45

Разсъдлив

преди 3 години

Вируса се кефи!!! Вируса и Фигуранта играят партия, то е ясно. Но какви са другите факти, другари, ще питате. Отговарям ви! Ковид-а е биологично оръжие пуснато от китайците за да завладеят нови обитаеми територии. Не си мислете друго, сега от този Ковид ще се отървем що годе леко, но идва втора серия биологично оръжие- ваксините. А като дойде Ковид-22 и ваксините за Ковид-22 Балканския полуостров ще се обезлюди и ще дойдат китайците тука!!! С любезното съдействие на Фигуранта.

44

Анонимен

преди 3 години

По празниците, на свинско и винско статистиката може да излезе и на нула. Вирусът ке е утрепан. След празниците-пак новата статистика-нов късмет. Който има късмет, ще мине ситото, който не-към светлото бъдеще.

43

Анонимен

преди 3 години

хайде оправете си заглавието или написаното по долу с бройките

42

Разсъдлив

преди 3 години

Бойко още от февруари си настоява- дисциплина, дисциплина, дисциплина. Те ще ми ходят да протестират, а оная вкисната лелка от БСП беше по площадите, после харчи държавна пара като се разболя, а последно ходеше доброволец в Окръжна Болница. Политическа шизофрения е нейното, но фактите говорят- смъртността се увеличава. Десет хиляди бяха на площада. Един да е бил заразен, означава че всичките са се прибрали. Всеки от тех се е видял с по 100 човека, ето ви милион заразени!!! Вируса се кефи!!!

41

до 60

преди 3 години

кое е нелогично, просто събота неделя не постъпва цялата информация от петък до неделя. Що е друг въпрос. Тя и понеделник и вторник е нелогична защото има и бройки от съботно неделните, реални са ,сряда ,четвъртук и петък обявените . Тоеа е и раьбира се общия брой седмичен.

40

Анонимен

преди 3 години

Проблема е, че не спазват дисциплина, а Бойко ви го говори от Февруари насам- дисциплина, дисциплина, дисциплинаА я ми кажи Бочко колко пъти я наруши тая дисциплина и с е мятка без маска? :)

39

Наздраве, айлекчии

преди 3 години

От моите петима близки приятели, трима го минаха, само един го тестваха. Притиснаха го. А той и безсимптомно си стоя в къщи. Другите двама се самокарантинираха. Имаха симптоми, но от страх да загубят работата си взеха отпуск докато се излекуват. И до три седмици всичко отмина. Къде е статистиката? Поне 1 милион го минават тоя вирус. Но умират повече старите, но и поразклатените млади. Но ако те лекуват късно и неправилно пак може са има фатален край.

38

пияница мистик

преди 3 години

До ЖкжкжкжкжкАми защото повечето тук сте такива :)) Няма нищо сложно или да ти го изпиша с математическа формула? Мислите си, че АКО падне ГЕРБ и ще цъфнете и вържете с Доган и седесарката Нянкова, приватизаторка на Техноимпекс по волята на Костов и собственичка на хотел в Халкидики за 20 милиона евро :))) Злобата прозира във всяка една дума, която пишете. Мразите демокрацията, обичате диктаторите като Ким Грух и Джуджанка, искате си соца....какви сте, ако не върли комунисти? Ти ми кажи

37

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен50Бъди над тия неща! Плюс минус неколко бройки нема ги мислиш!

36

Жкжкжкжкжк

преди 3 години

До пияница мистикГолееема забава е тука. Обаче да те питам, що говориш само за комунисти?!? Нещо несбъдната любов ли, що ли?

35

Анонимен

преди 3 години

*** жалък, платил си си интернета. Голяма работа е, нали? Много ще ми е интересно ти какъв пенсионер ще си.. Може би никакъв, защото с твоят акъл не живеят много!

34

До 35

преди 3 години

Човече, ти си жертва на присъственото обучение.Прочети пак последния ред.Там не се говори за починали, а за ,, нови случаи,, на зараза.Ако беше учил дистанционно, щеше да имаш навика да четеш внимателно текстовете.

33

Анонимен

преди 3 години

Досега само 38% оздравяли от заразените.