125

Мразя Русия

преди 3 години

ВИНАГИ ЩЕ ЗАЩИТАВАМ БЪЛГАРИЯ, СРЕЩУ РУСКИТЕ АГРЕСОРИ!!НЕ СИ ПРАВЕТЕ ИЛЮЗИИ РУСОФИЛСКИТЕ ИБРИЧЕТА. АКО ген. КОЛЕВ БЕШЕ ПЪРВИЯ---НИЕ ЩЕ СМЕ СЛЕДВАЩИТЕ ЗАЩИТНИЦИ НА БЪЛГАРИЯ.

124

Анонимен

преди 3 години

да знаете света отива към 3-та СВ,и ще се сбъдне пророкуването на Нострадамос,вируса е повод за конфликт

123

БОЙКО НЕ ЛЪЖЕ

преди 3 години

България не се въоръжава с нови оръжия, защото не и трябват. Не само България, няма да участва в предстоящата космическа война, но и НАТО, защото не са космически сили. Тази война ще бъде работа на NASA, ние само ще чакаме да бъде възвестен Новия световен ред, на един свят без феодални тирани...

122

Анонимен

преди 3 години

Борисов отрече НЕ да имаме оръжия:Модернизираме гробищата! До скоро само с плажен изглед, вече и с планински курортен и зимен.

121

Анонимен

преди 3 години

Ще се въоръжаване с каквото желаем бе руски мужици, това си е наша работа.Вие как разположите съвременни ракетни установки в Крим. Само гледайте, следващото ще разположим Пейтриът и тогава ще се насе*рете.А и Ф-35 ще имаме, смешна бензиностанция сте си, не се напъвайте.

120

нн

преди 3 години

СССР и Варшавския договор се сринаха, НАТО без проблемно доближава границата на Русия и това е опасното. Борисов просто не казва истината, защото България вече е под влиянието и командването на САЩ. Дано не се стигне до военен конфликт защото тогава става опасно с тия три американски бази в България.

119

Ха-ха-ха...

преди 3 години

Не се въоръжава???? Подготовката на летищата за нови самолети е част от това въоръжаване. И както изглежда Борисов е направил поредната некадърна сделка - купува самолети, за които нямаме летище. Както например при сделката с природния газ - вместо да използва възможностите ние да продаваме на Турция, той за ,,по-изгодно" направи така, че да купуваме от Турция. И с тока ще е така - ще купуваме от Турция ако не искаме да сме на тъмно.

118

Балтазар

преди 3 години

Доживяхме Русия да трепери от нас. В Кремъл са им омекнали краката от нашата военна мощ. Путин е минал на мента, глог и валериан, а говорителката на външно Захарова му ляла куршум. Точно за това генерал Борисов официално ги успокои, че няма да нападаме 150 милионна Русия имаща армията от 1.2 милиона военнослужещи.

117

Христо Христов

преди 3 години

Бащите на сегашните евроатлантици трябваше да задържат нато за няколко (макс. 24 часа) докато доъдат съветите... Сега децата и за това са калпави да свършат, затова се подлагат с летища.ПП. Нормално е децата да надминат бащите си - в случая с некадърност и подлизурство.

116

Анонимен

преди 3 години

..ИЗВОД: Борисов е жив, не е окопан в бункер, нелегален с радиостанция..!! ТОЙ КАЗВА..Но това на всеки петъчен пазар може да се чуе..

115

Анонимен

преди 3 години

До Мразим Русия 114Ти сигурно и майка си мразиш! Но това си е само за твоя сметка! А 90% ОТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД И НОРМАЛЕН И НИКОГА НЯМА ДА НАМРАЗИ РУСИЯ! А вие ще си издъхнете от вашата си собствена отрова!!!

114

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 111Л-Ъ-Ж-Е-Ш и даже не се изчервяваш!!!!!!!!! НИКАКВА ДЪЩЕРЯ НА ЛАВРОВ не е гражданка и не живее м кръварията!!!!! Тя работи в Москва!!! ЛЪ-ЖИ-ТЕ ви, като на боко, скоро ще излезнат наяве и ще ви накараме да се извинявате!!! макар че вие сте без съвест и морал и НИКОГА няма да се извинявате! НО ГОДПОД ЩЕ ВИ НАКАЖЕ, ако ние не успееме!

113

Мразим Русия

преди 3 години

Долу руските комунистически окупатори от ВСВ, и НЕ. на евразийското робство!

112

Мразим Русия

преди 3 години

ЩЕ БЪДЕМ ВИНАГИ В ЕВРОПА И НАТО!ТАМ НИ Е МЯСТОТО, КАТО ЦИВИЛИЗОВАН ДЪРЖАВА, А НЕ В РУСКАТА КО. ЧИНА!

111

Чебурашка

преди 3 години

До мдаа...... Само" 2500 американски военни има в базите у нас.... Руските еничари ръжете повече и от руснаците. И къде са тези бази русофилче? 2500 човека не са 25, няма как да ги скриеш. Скъсахте се да лъжете.

110

Анонимен

преди 3 години

До мдааДъщерята на Сергей Лавров е американска гражданка. За церемонията по получаването на паспорта й пристигна и Сергей Лавров, но държеше да отбележи, че е там като частно лице.:)))))))

109

мдаа

преди 3 години

До Чебурашка 107 Казваш , друго си е американските еничари да диктуват правилатаТе са демократични еничари"Само" 2500 американски военни има в базите у нас Ама нали трябва да си наглеждат вилаета , къде без военни

108

Чебурашка

преди 3 години

Арменските загуби: Към31 октомври арменската страна загуби 10 радара за ранно предупреждение от системата за ПВО; 22 пускови установки на зенитно-ракетните комплекси (ЗРК) С-300, Оса и Стрела-10; 67 реактивни системи за залпов огън (сред които 4 от общо 6 системи БМ-30 Смерч); 138 самоходни и буксируеми артилерийски оръдия; 16 от общо 38 най-модерни самоходни артилерийски установки (САУ); 177 от общо 277 танка; 79 бронирани машини и близо 400 автомобила. Руснаците само гледаха.

107

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 104Никой не се интересува от това какви филми се врътят в главата ти, за да не откачиш от факта, че руснаците предадоха съюзниците си.

106

Чебурашка

преди 3 години

До Анонимен...... Така че те съветвам да си стягаш куфара и да се пръждасваш нанякъде по белия свят, ние тука ще си ДОЧАКАМЕ БРАТУШКИТЕ!!..... Мина времето, когато руските еничари можеха да диктуват на българите какво да правят. А колкото до посрещането, в най-добрият случай ще ги по срещнеш като украса на някой стълб.