218

Анонимен

преди 3 години

Мутрите и тиквите са навсякъде, даже и в този сайт! Едно е сигурно обаче - обикновените *** дето си изкарват парите с злословене по Президента скоро време ще се обърнат на 180 градуса.Но ще им се наложи да си търсят истинска работа!

217

ББ

преди 3 години

До просто да попитамами това ви внушават..той не е вадил никой,хората излязоха спонтанно...Президентството е институция...символ на моята Държава,Свобода...и мафиотчета,неграмотни полицайчета..самозабравили се,отнемащи Свободата ни...Държавноста ни...има ни 1400 години...гРоб върви против Народа ни...империи сме затривали...та някакви новобогаташи ли??? идваме за вас,децата и внуците ви,Бог да пази България от БГ политици!!!обслужващи шепа олигарси

216

просто да попитам

преди 3 години

Е, генерала като извади мутрите на улицата какво направиха? И те го видяха колко струва и се разотидоха. Сега остана генерал без мутри.

215

хайде пътеката

преди 3 години

Разединителя на нацията да си смени стила и матодите защото те предизвикват отвръщение у редовия гражданин. Рибата се вмирисва откъм главата. Вече четри години трябва да търпим това недоразумение. Време е да си ходи.

214

Мая от Костинброд

преди 3 години

Другарю Радев, най-важното в момента е да се купят машини за гласуване, защото както и вие сам казахте, без тях не може да се промени К,онституцията !

213

Анонимен

преди 3 години

Прав е президента. ГЕРБ са основно престъпници и той го знае. Все пак като президент, получава информация от различните служби. Информация, която не стига до по голямата част от населението на страната.

212

Туй

преди 3 години

Туй юмруче дето Фигутантът го извади -да вземе да си го завре отзад.Хората го разбраха що за стока е и се разотидоха,сега няма никакви балъци да му уйдисват на безмозъчните идеи.

211

Мунчо

преди 3 години

ФигурантинътДа си смени модела на управление.Новият модел-чемодан, вакзал Масква.

210

КНСБ

преди 3 години

Да,трябва да има нов модел на управление и той е да се смени ... нищопрацещият и неп рекъснато плещещ неадекватни приказки т.н. президент.Това е положението !

209

Анонимен

преди 3 години

РР беше Румен Радев ветото. Сега от месеци вече е Румен Радев Пауър пойнта :D Днес е представил трагикомедия чрез презентацийка на най- любимото му пауър пойнтче. Щял да следи българите с дронове. Цирк :D

208

Стиви

преди 3 години

Радеф, много си некадърен.Пълен провал като командир,баща и политик.

207

хахахахаха

преди 3 години

Е, как нищо да не е правил цял мандат? Пречеше на всичко разумно, което виждаше. Това си е той - вредител, като една мишка или ***. *** офицерин.

206

ноятс

преди 3 години

Едно не може да МУ(нчо) се отрече - последователен е - пак нищо не каза, щото толкова може!

205

Анонимен

преди 3 години

Чичко Импичко пусна импичковците да мрънкат против Генерала!

204

Анонимен

преди 3 години

Мунчото да слуша Президента за да няма после проблеми...

203

Анонимен

преди 3 години

ПАРИТЕ СА ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НЕ ЗА КРАДЕНЕ И КУПУВАНЕ НА ИЗБОРИ!

202

Анонимен

преди 3 години

Тоя юмрук дето Президента го завря на мафията отзад ги кара да вият

201

Анонимен

преди 3 години

Бате Куку е пуснал кукувиците да кукат против Президента

200

Анонимен

преди 3 години

До анономенМУТРИ, КОГАТО ВИ ГОВОРИ УМЕН ЧОВЕК КАТО ПРЕЗИДЕНТА СТОИТЕ МИРНО И СИ ЗАПИСВАТЕ

199

Радееев радеев...

преди 3 години

50 милиарда Евро фонд за България, една част ще влязат в партийната каса на ГЕРБ.Много ясно че ще се усвоява. Без усвояване тези пари изобщо няма да ни ги дадат.Хората искат да разработим програми, и да усвояваме парите за да си стимулираме икономиката. Все някой трябва да спечели от това. Да не мислите че фирмите ще работят за тоя дето дуаа? Или пък мислите че ГЕРБ ще се откажат от възможността да затвърдят управлението и да подсилят партийните каси. Това е възможност един път на 30 години