6

Анонимен

преди 3 години

Вирусите и новините, които сеят страх са пуснати от много високо място за да се държи човечеството във постоянно подчинение Всички вие забравихте, че светът може да изглежда другояче и да се борите за утопия някаква. Сега сме в разгара на умишлено свръхраздухвана пандемия, строги локдауни, граждански брожения, бунтове, корпоративни и държавни дългове. В целия свят правителствата не решават проблеми те ги създават.

5

Анонимен

преди 3 години

"ПРИ ЗАБРАНЕНИ АУТОПСИИ НЯМА КАК ДА СЕ УСТАНОВИ ПРИЧИНАТА ЗА СМЪРТТА !!!"Що бе? На око. Или ако не е чак толкова видно - дежурния лекар хвърля боб и после пише.

4

Анонимен

преди 3 години

Няма гаранция, че са без придружаващи. Боколандските лакари биха се затруднили и диагностицирането на апендицит, така че ...

3

Анонимен

преди 3 години

жена на 91 г., за която към момента няма информация за придружаващи заболявания;А спокойно можеше да си поживее до 150-160.

2

30978

преди 3 години

Както еизвестно никой не прави истински профилактичен преглед на редовите граждани. ние си носимнеоткрити заболявания. Спрете некрофилските си публикации. Нали десеткипъти беше обявено, чепоследица отвируса са смущения в психиката на уж оздравелите. Защо допълнително мачката хората съссписъци на починали?

1

Колчо Слепеца

преди 3 години

Верваме ви..............