51

Анонимен

преди 3 години

никога големите производители не консумират лично това ,което произвеждат

50

Анонимен

преди 3 години

Това е чудесно, ще спре това безсмислено и жестоко клане на животни, аз от много години не съм ял месо от животински трупове, но ако се появи месо от лаборатория, бих си купил.

49

до 46

преди 3 години

ЕС вече разреши наторяването с човешки изпражнение като част от Зелената Сдеска, която предвижда "кръгова икономика", което е кодовото име за това да си ядеш акото и да си пиеш урината. Както виждате, Глобал Топлото е тук - днес е Минус 3, горещо като Лято!

48

Анонимeн

преди 3 години

Шегите във филма "Крилце или кълка" с Луи дьо Финес май ще се окажат истина. От една машина пълна с зелени *** с натискането на едно копче на което е нарисувано пиле излиза пиле, друго копче с риба и хоп илиза риба. *** са едни и същи, само оформлението и оцветяването е различно.

47

Анонимен

преди 3 години

Биотехнологии. Науката на бъдещето, независимо дали ви харесва или не. Това е положението, друг път няма. Има, всъщност, но води до тотален регрес.

46

Анонимен

преди 3 години

Така или иначе доматите са лабораторни - еднакви по големина, цвят и форма. Със салатката едно лабораторно пиле ще влезе добре.

45

Анонимен

преди 3 години

Защо толкова плюете срещу такова постижение ? Отглеждането на месо без цял жив организъм който да се мъчи и убива за храна е далеч по-продуктивно и хуманно.

44

Хахах

преди 3 години

Продължавайте да се тикате в градовете, да се криете там като мишоци, далеч от реалният живот и накрая ще ядете не лабораторно месо ами направо ще ядете дебелия! Утре може да ви излъжат и собствените лай*а да ядете. Даже ще ви ги продадат като еко-био на тройна цена.

43

Анонимен

преди 3 години

до пенсионер,сопри са панелен плъх.

42

Анонимен

преди 3 години

Далеч по-добре от консумирането на соя и палмово масло.

41

Егати

преди 3 години

Отврата. Да ядеш сурогат химически.И даже ни го рекламират.

40

до 41

преди 3 години

имат, щото са в Ада, трябва да се Охлаждат от Божият Огнен Гняв!

39

joe

преди 3 години

Не ги мислете , в топ 5 са по продължителност на живота. Да не говорим, че всичко им е топ. Имат климатици дори в автобусните спирки.

38

Нищо ново

преди 3 години

Месото от лаборатория се продава по магазините от поне 20 години. В повечето колбаси и консерви месото го слагат само за подправка другото са пълнежи, соя, влагоабсорбатори, и много Е-та. Кренвиршите например са 90% вода. Почти като краставиците.

37

пенсионер

преди 3 години

махнах се от града, малко още живот ми остава, но поне си гледам и кокошчици и прасенце! няма по-приятно нещо от това сутрин като се събудя, да си взема още топлите яйца и да си ги сготвя за закуска!! младите да му мислят - те нека още спат, живота им като съвсем стане ад, може и да се събудят, ама ще е късно - безбожните глобални комунисти и поклонни на сатаната ще са унищожили божият свят.

36

Анонимен

преди 3 години

КАТО ГО РАЗРЕШАТ В БЪКИНГАМСКИЯ ДВОРЕЦ ЩЕ СИ ПОМИСЛИМ

35

Анонимен

преди 3 години

Путин тай и тъй наближава умирачката да натисне червеното копче ядрената зима ще свърши останалото.

34

Анонимен

преди 3 години

АМА ТРЯБВА И НЯКОЙ ДА ГО КУПИ КАТО ГО ХВЪРЛЯТ ЕДИН ПЪТ ВТОРИ ПЪТ НЯМА ДА ВНЕСАТ МЕСО ОТ ЛАБОРАТОРИЯ КАКВО КАТО СА РАЗРЕШИЛИ ПСИХОПАТИ ИМА НАВСЯКЪДЕ.

33

Християнин

преди 3 години

Демоните - Слуги на Сатаната - Превзема Планетата! Никога Няма да Приема Новият ви Световен Ред!!

32

Тялото

преди 3 години

Добра новаина. Съвременното пилешко от големите "заводи" е пълна отрова.Всякакви антибиотици, пълнежи, гуми, тапиока и прочее. Да не говорим за всички зарази, които могат да тръгнат като птичия грип. И не на последно място изтезания живот на тия клети животни раждани и клани в клетка. Надали новото "месо" ще е такава помия чак.