282

Анонимен

преди 3 години

Супер, ще има ваксина за мен и близките ми без връзки.

281

Анонимен

преди 3 години

Да идват най-после тези ваксини, да се изпонабоцка масово добитъко, че малко да се поразреди от дебилчиците - прекалено много станаха и са ужасно вресливи

280

wer

преди 3 години

Ще платим идни милиони за 13млн ваксини , а по нататък пак ще платим едни милиони за да се утилизира неизползваната ваксина .

279

Анонимен

преди 3 години

Изобщо не ме учудва , че всеки пети ще се ваксинира . 30 години България се разграбва и пропадна тотално, и народа си мълчи.

278

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 284Не съм се извъдил, а съм чел и съм се интересувал. Очевидно от елементарните ти нападки, по всяка вероятност съм чел повече от теб и непосредственото ти семейство, в рамките на което съм склонен да подозирам, че *** и сестра ти са едно и също лице.За какви авторитети ми говориш, ***? Искаш някой да слезе от небесата и да склони, теб, нищожното и достойно единствено за презрение същество, да си спаси живота ли? За чий? Съществуването ти има отрицателна стойност.

277

Анонимен

преди 3 години

Питам се, тези които ще се ваксинират първи, самоубийци ли са?

276

Пекар

преди 3 години

Знам само, че ваксинирането ще е на мой риск, защото нито производителят, нито вносителят ще носи отговорност. При това положение решавам да не рискувам. Всичко хубаво

275

Анонимен

преди 3 години

Като се ваксинирате, гледайте да не се ваксиносате.

274

Анонимен

преди 3 години

НЕ е вярно че българите са *** и глупав народ! Напротив, българите са едни от най умните и са големи хитреци. А ония на запад са ****ците! Това в един момент ни пречи защото всички почват да хитруват един срещу друг.Трябва да се обединим и да хитруваме срещу враговете отвън които се опитват да ни затрият. Няма да успеят де. Но ще ни създадат доста проблеми.

273

Анонимен

преди 3 години

Ваксините са само част от естествения подбор на еволюцията.

272

Васко Клеца

преди 3 години

само да напомня за привържениците на "авторитети", че СЗО е частна организация, а не държавна. ЧАСТНА с частни интереси, които не е задължително да целят вашето благоденствие

271

Анонимен

преди 3 години

Язък за барута, много ваксини ще се хвърлят в кофата.

270

Анонимен

преди 3 години

След като еволюционно ми е заложено да се страхувам от това, което не разбирам, значи аз съм сапиенсът, а ти си един безмозъчен хо мо. След като можеш да се набодеш с нещо, на което не му знаеш състава. Има един много типичен въпрос, който задават психолозите - ако началникът ви ви каже да се хванете за оголена електрическа жица, ще го направите ли, дори да ви уверява, че по нея няма ток? Този въпрос е някъде в началото и след него става най-грубото отсяване на кръглите идьоти.

269

До 286

преди 3 години

В днешно време не може да се вярва на "авторитети" и институции. Всичко е купено от международната мафия. Всички дрънкат глупости защото така са им наредили. Освен това сега информацията е навсякъде. Да, има и грешна информация, но всеки си има глава на раменете. Всяка информация може да се провери за достоверност от различни източници. Минава вече времето когато разни капацитети ще ни лъжат. Хората постепенно се събуждат за да изметат световната мафия която е истинската зараза.

268

redordead

преди 3 години

винаги съм уважавал мнението на хората завършили доктурантура по Всичкология в университет БГ-МАМА...няма нещо, което тези хора да не разбират в детайли!Това ваксини, 5Г, епидемиология, вирусология...ама то народът ни е просто умен, на някой им трябват по 10-20 години учене ис пециалзаия, докато тук капацитетът е такъв, че за 2 седмици начуват всичко от ядрена физика до ваксинации!

267

Зозо

преди 3 години

те още не направили ваксината, ама нашите "интелегенти" вече на опашка да се инжектират :))) e кой ви е виновен като сами не цените тялото и живота си. Фарма индустрията си е вързала гащите - не носи отговорност при странични ефекти :))) те остават за вас и децата ви :)))

266

Анонимен

преди 3 години

До 279Брей, че интелигентен индивид се извъди. Не знам с кого и за какво спориш, но тази надменност много ме подразни. Я прочети малко повече за маймунският вирус SV40, който се съдържа в полиоваксината? И не само за него. Има достатъчно информация какви "други примеси" се съдържат в т.нар. безвредни ваксини. Бас ловя, че чуваш за първи път това. Интелигентността моето момче идва с четенето, а не със сляпата вяра на институции и авторитети без да си проверил емпиричната част. Успех!

265

Консерватор

преди 3 години

За генетичния компот ли става дума?Не, благодаря, за мен и за семейството ми.Освен вода, вино и ракия, нищо друго не влиза в кръвта ми.

264

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 281Да разбираш това, което четеш и пишеш, е прерогатив на хората с умствени възможности далеч отвъд твоите. Какво съм написал и какво съм искал да кажа е тера инкогнита за плебеи като товя милост. Твърде вероятно нямаш търпение да се прибереш вкъщи и да хвърлиш един кратък бой на жената след 200 гр. шльокавица. Пределно ясно ми е какво струваш. Кой би чипирал *** като теб, предвид факта, че най-великите ти постижения на тоя свят се състоят в това да пуснеш водата в ***?

263

Анонимен

преди 3 години

До 276Простия човек по дефиниция е страхлив и параноик. Еволюционно е заложено на хомо сапиенс да се страхува от онова, което не разбира-------- Ти като си много умен, как успя да напишеш тия две изречения едно до друго?