62

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Ако човек не знае, че е болен, ще си ходи на работа, ще заразява, няма да се лекува и т.н. Малкото тестове са убийство"Да не забравяме, че Мангъров се издигна, а той е сторонник на идеята заразените да ходят на работа.

61

Анонимен

преди 3 години

До ?? загадката на векаДва фактора - сигурно тестват повече и хващат повече (в нас много заразени не минават през PCR) и освен това ги пишат от друго, ако има друго.

60

Анонимен

преди 3 години

Очаквайте утре рекорди, като се добавят неотчетените смъртни случаи от събота и неделя...

59

?? загадката на века

преди 3 години

С какво ги лекуват в Швеция се чудя. Днес видях данните в Гугъл статистиката за короната.Имат повече заразени от нас 3 пъти - над 6000.А см. случаи само 3 (три). Т.е. 20 пъти по-малко? Или ги пишат от друго или ние пишем всичко ковид?Бе това прави 60 пъти по-малка смъртност на заразяване?!!!!

58

Анонимен

преди 3 години

До 58 Напълно съм съгласен.Какви са тия тестове по 100 лв? Държавата да внесе ПРЦ тестове, които по направление да са безплатни, а без направление да струват не повече от 50 лв.И къде е контролът? - Всички идентифицирани зараззени трябва да спазват карантина поне 10 дни!А тестването в държавата трябва да се увеличи

57

Анонимен

преди 3 години

Много хора крият ,че са болни , в София поне 50% вече са болни ! това доведе до презаразяване и пренотоварване на болниците !не народ а .........

56

Анонимен

преди 3 години

До СтъкмистикаНе стъкмистика, а направо подигравка. Сигурно е, че има десетки хиляди нови случаи всеки ден, а те правят само 2000 теста. Аз познавам вече доста контактни лица, на които не им е направен ПСР. На повече от половината май не им правят! А това е най-важното нещо. Ако човек не знае, че е болен, ще си ходи на работа, ще заразява, няма да се лекува и т.н. Малкото тестове са убийство.Отделно защо струват 100 лв, като навсякъде в Европа са 20 евро.

55

до 53

преди 3 години

не ми се прави на латинос, от настинка след баня няма да изгубиш вкус и обоняние ,смоттанняк.

54

Анонимен

преди 3 години

Утре - 300 починали, в сряда ще минем 600 починали на 1 милион население, в края на годината ще минем 1070 починали на 1 милион население и пред нас ще са само Белгия и Перу. Но прецента на заразените ще спадне от 42 % на 25 % и ако се спазват мерките през януари и февруари смъртността ще спадне двойно. Спазвайте мерките хора - маски и дистанция и бъдете предпазливи! Учениците да учат дистанционно, за да не превърнем държавата в морга!

53

Стъкмистика

преди 3 години

Нашата статистика е абсолютна стъкмистика, много далеч от истината.Погледнете картината пред личните лекари в мед.центрове ,пред рентгените ,където няма часове за 2дни напред и липсващите лекарства по аптеките- ето това е истината.Половината коли сутрин в квартала /в Ст. Загора/остават по местата си и един куп хора разнасят торби с хранителни продукти и лекарства за болни приятели и съседи под карантина.Бяхме в този ужас 20 дни-кошмар е!!!!

52

asd

преди 3 години

Конспираторите или по-точно хибридните *** - преди като се увеличаваха бройките - Борисов бил наредил да се манипулира. Сега като се намаляват пак Борисов бил наредил, за да се манипулира. Като има мерки - защо са закъснели или пък защо тормозят хората и им пречат на иконимическия и социален живот. Други пък обърнаха палачинката и питат защо сме "изпуснали вируса". А същите гориха маски преди това. Въобще шизофрения пълна.

51

Анонимен

преди 3 години

Тъй като в момента по невдоми причини няма никакъв грип, всичко е Ковид, демек - ако настинете щото излезете изкъпан навън, пак ще сте болни от Ковид. Компренде?

50

Истината

преди 3 години

Ами и по-малко ще станат, но това е далеч от реалната ситуация.Пуснаха бързите АГ тестове по 20лв,а дават достоверност над95% в първите 10дни-кой има пари да се тества с PCR по 120лв и да висиш 2 дни по опашки/4 души семейство -500лв/?!Много хора въобще не се тестват , а си стоят у дома и личния ги лекува по телефона.Официалните данни са 3-4 пъти по-малко от реалната картина.Ужас е!!!Скъпи и труднодостъпни PCRтестове ,че НОИ няма пари за болнични.

49

Анонимен

преди 3 години

По-малко тестове, по-малко заразени, повече успехи в борбата с пандемията.

48

Анонимен

преди 3 години

Неделите може спокойно да ни ги спестявате. Сега ще видим от понеделник до сряда какво е положението!

47

Статистик

преди 3 години

Ще изчакам среяда и тогава ще се радвам. Или не.

46

АНОНИМЕН

преди 3 години

Много не образовани хора Господ да пази България от невежество!!

45

май

преди 3 години

объркаха сезонен грип с ковид и целта е усвояване на нови дългове

44

Ха ха ха,

преди 3 години

на по малко от 2000 тествани,750 заразени,е какъв спад е това? Просто да тествани по-малко хора и затова бройката е такава.

43

Анонимен

преди 3 години

През първата седмица на ноември 2020 година в България починаха с 48% повече хора в сравнение с предишната 2019 година по същото време. През втората седмица на ноември починалите през 2020 година са с 92,4% повече в сравнение с миналата 2019 година. С колко процента ще са повече починалите през третата и четвъртата седмица на ноември ще научим скоро. Аз залагам на 2,5 пъти и 3 пъти повече.