684

Аспирант Харвард

преди 3 години

Едно е съвсем сигурно: моите пътища никога няма да се пресичат с Борисов неговите. Т.е. дотогава , докогато Борисов оглавява тази държава, тя не е моята родина! Аз чета и не вярвам! Има ли друг политик (в Европа дефенетив няма!) в света с този интелект и морал и с това високо самочуствие. Сигурно само някъде из Африка.Той направи много? В банковия сектор! А какво не направи? Къде е България с дигитализацията в сравнение напр. с Естония? Кои са приоритетите през следващите седем години?

683

Анонимен

преди 3 години

Когато се присъедниявахме бяхме на едно ниво с Румъния и за 10-те години откакто тоя е на власт Румъния вече е на светлинни години пред нас, а тоя клоун се хвали с "успехи".

682

Анонимен

преди 3 години

"Успешен политик" с два незавършени мандата, две оставки, безброй уволнени министри, начело на най-бедната и корумпирана страна в ЕС след 10 години на власт.

681

Анализ

преди 3 години

Направо смешни и жалки са напъните на комунистите да очернят Борисов. Никога никой не е видял Борисов да харчи пари ! Никога не е летял с частен самолет! Никога не е ходил по скъпите курорти! Никога не е носил скъпи дрехи! Никога не се е показвал на терасата на някоя къща в Барцелона ! Само е наредил всички милионери като идват при него, да си свалят рогата , за да минат през вратата ! Хе,хе, и Корнелия Нинова е минала "под ножа" на Борисов! Тя затова е толкова нервна - вече не я "кани" Борисов!

680

Анонимен

преди 3 години

Тоя където и да отиде сам се хвали защото няма кой да го хвали.

679

Анонимен

преди 3 години

Толупе,ти си за ЦС затвор.Всяко твое упорство за оставане на власт ще е пагубно за Българския народ.

678

Грипен Гаменов Ветов

преди 3 години

Ха,ха,ха, Бойко??!!Ти ли,ти ли??!!И в личният ти периметър не изглежда толкоз да е зле,щом Бойбоковата златни кюлчета ти носи,с 500еврови пачки ти краси чекмеджето кат новогодишна елха!!А какво да кажем за троловете и крадците на ДДС,ТЕ БОКВАЛНО СА ПАРКИРАЛИ В САЙТА И СЕ П,РАЗНЯТ ЛИ,ПРА,З,НЯТ??!!Тъй че имаш право и за политическата част!Там си ги уцелил в 10ката,само че не ти носят пачки,щот от 10 години са на диета кат мен и Деситу!От глад ша на измориш, перверзнико??!!

677

данчо

преди 3 години

Оставка,съд и задължително затвор.

676

Аноним

преди 3 години

Където и да отвориш навсякъде великите думи на Онуй,все едно Тезиси за развитие на Партията!Колко са подли онези които са го "очернили"и как той е целия в "бяло"!

675

Анонимен

преди 3 години

Толуп,ти си издънката на нацията.***,лъжец и много ***.

674

Анонимен

преди 3 години

Ти си абсолютен провал във всичко ,лошото е че от проваления политик Борисов страдаме 95 % от населението .

673

Анонимен

преди 3 години

До Дедо ЙоцоТо най големия комунист е Боко ,още си държи членската книжка на БКП.сигурно него имаш предвид.

672

шмatka

преди 3 години

Ей тоя от девет кладенеца вода досурка та белким народа повярва на тъпотиите му!

671

Една Жена

преди 3 години

Нямате никаква представа на какво е способна Една Жена ! На това и още много по толкова..... защото мъжете сте ужасно *** и мислите с какво ? Риторичен въпрос...

670

1959

преди 3 години

Ха ха ха!

669

Дедо Йоцо

преди 3 години

Дори и аз видох , че златото и пачките с евро в шкафчето ги постави една "прекрасна госпожа" ! Дори и аз видох , че Борисов опъва на задна прашка "прекрасната госпожа" ! Колкото и да се пънете да иринизирате Борисов, жалки комунисти, не можете да скриете как той ви клати женичките ! Вече повечето комунисти ходят с големи ,разклонени рога ! Да са им честити !

668

менко

преди 3 години

Тази година,земеделските стопани,не производители,казват,че е годината...на тиквата,просто много,големи и в изобилие.Ние нема да те помним,нито сме загрижени за теб.Тикви много,но само ти си ...Тиквата Бойко!

667

ЕДИН ТУЛУП

преди 3 години

Боко ти си провал,и в личния,и политическия живот.Ама пълен.

666

Анонимен

преди 3 години

Провал е я!Като чекмджетата са пълни с кюлчета и пачки.Това си е як провал.

665

saki

преди 3 години

Абе тоя кви оргии прави в резиденция Бояна ? Влизат ,някакви тайнствени дами, после си тръгват ,след като са го олабили. То това си е абсолютен Бар"дак.