31

Я па я..!

преди 3 години

До Рейтинги мейтинги 29 Аз имам необходимото спокойствие. Кажи си адреса.

30

Анонимен

преди 3 години

Да те европейските банки ни го дават тоя рейтинг ще ни отпускат все повече заеми за в бъдеще както казваха от щаба на премиера (изгодно) с разсрочена лихва даже ни били хвалили с изгодно взетия заем смях

29

Така е ..

преди 3 години

Нинова и Радев да прочетат тази информация 10 пъти ида си я набият в главите.На тези ли да вярвам или на международната рейтингова агенция ?

28

Василев

преди 3 години

Затваряй!!!Последният да изгаси лапата!!!Агент Вини Мабулаци!ЦРУ!!!

27

HeinrichHimmler

преди 3 години

Лъжа, поредната лъжа , платена от ГЕРБ и публикувана в медиите! Защо слагате лъжа като главна новина, а не сте написали и думичка, че София е първа по мръсен въздух в света днес ? Вие сте същите предатели и еничари като този, който ви плаща - герберастът национален предател Бойко Методиев Борисов и престъпната му шайка!!! Вие сте срам и позор за журналитиката и за България!

26

Анонимен

преди 3 години

Рейтинга стабилен държавата умира що е то оня ден минах през едни села някога почти градове сега само бабички и рояци колумбийци и некролози по вратите на изоставените къщи че си мисля че за цялата държава трябва некролог

25

Зозо

преди 3 години

Е как няма да сме стабилни като дългът гони 80 милиарда лева вече. Ние сме им най-добрите кредитополучатели. Даже трябва да ни пращат картички по Коледа. Ще има да се хранят от нас и децата ни десетилетия

24

Рейтинги мейтинги

преди 3 години

Имам едно дете, имам ли спокойствието да направя второ и трето? НЕ! Толкова по въпроса...

23

BBB означава:

преди 3 години

Длъжник с рейтинг BBB има достатъчен капацитет да изпълни своите финансови ангажименти. Обаче неблагоприятните икономически условия или променящите се обстоятелства е по-вероятно да отслабят способността на длъжника да изпълни своите финансови ангажименти

22

истина е

преди 3 години

Много сме стабилни !! От дъното никога няма да се отлепим !!

21

Анонимен

преди 3 години

Айде бе! Кво ти разбира тази СВЕТОВНО известна агенция с хиляди анализатори!!! АЗ ВЯРВАМ НА РАДЛЮ ЛЬОТЧИКА и смятам, че сме пълни *** и сме мега зле! Бе по ново му всичко е шит!

20

Свободен човек

преди 3 години

Може да сме бедни и да живеем в мизерия, но поне говорим свободно за джипката и за шкафчето, демокрацията ни донесе свободата да говорим свободно, а свободата Санчо е най-висшето благо дадено на човека.

19

Анонимен

преди 3 години

Само преди 30г бяхме в ямата на комунизма, а днес при деморакцяита и ЕС икономиката се развива, рейтинга се вдига, заводите никнат като гъби, българинът се замогна, забогатя, купува амолед и кулед форка, пет ка и 8К да гледа мачовете, върти западна кола по магистралите и прави тапи по празниците като пътува за чужбина, а пенсионерите меткат пачки с хилядарки от балконите. В своята 1300г история българите никога не са живяли толкова добре както днес при демокрацията и ЕС, ЕС е най-прекрасното място за живот.

18

Анонимен

преди 3 години

Това днес няма начин да не го чуем и при прякото включване от джипката

17

Василев

преди 3 години

Не чух нито един български интелектуалиц,политик, общественик да коментира думите на онзи професор-социолог името му май беше Мирчев, това проява на будна гражданска съдвест ли е неговото или е расистко изказване, за бежанците и за това, че държавата ни може да се окаже еврейска, ако следваме логиката че 1% евреи контролират и са обсебили ресурсите на държавата!Добър ден селяни прости!!!Агент Сара Мишел!ЦРУ!!!

16

Толупи

преди 3 години

продължават ли да ви манипулират с измислени никому ненужни новини. Ние оставаме най-бедната, болна умираща нация в света!!! Изтъркания пиар продължава и Днес. бг е част от него с манипулационите си новини!!!!

15

Споко

преди 3 години

Виновен е Бойко Борисов, но споко, скоро идват избори, и ще сменим Бойко Борисов с Нинове, Радев, Слави или Мая а може и с некой друг и всичко ще се оправи след изборите, споко.

14

Предложение

преди 3 години

Предлагам като дойдат новите модернизирани F-16 да нападнем Китай и да си вземем нашия дял!

13

Анонимен

преди 3 години

Ние измираме ,като нация те с рейтинги се опитват да ни хранят, по поръчка на Туловището !?

12

Тодор Живков

преди 3 години

Здравейте бананоядци! Вскусни ли са бананите, вкусни ли са? Висок ли е рейтинга, висок ли е?