111

Анонимен

преди 3 години

Четох коментарите и разбрах защо сме зле като общество.90% от браковете са между банкомат и слугиня. Уважение нула, симпатия нула, но пък вечна война кой е по-по-най велик. И разбира се, най-големите жертви са децата. И то си личи. Как да имаш нормално детство в такова семейство?!

110

Анонимен

преди 3 години

До До 73 - Но мнозинаС момиченцата на мама е същото. И всяка жена има избор кой ще е баща на децата. Не е едно време, че родителите решават.Като не иска някой мъж, отива при друг с 10 любовници примерно.

109

132

преди 3 години

Напротив, децата са и на двамата родители. В крайна сметка това ти е аргументът да ревеш за издръжка. Обаче, ако детето е 50% от времето при бащата по закон, независимо какво иска то, ти няма да можеш да изнудваш бившия си за пари, имоти и родителски права. Затова не щеш такива промени в законите. Няма как да се правиш на жертва и онеправдана.

108

Анонимен

преди 3 години

До До 125Ти май пак не сващаш. Децата не са мебел, че да ги разнасяте. Те имат мнение, предпочитания, повече приятели в единия или в другия квартал.Не случайно, над опредена възраст, при развод питат детето при кой иска да остане. И ако детето ти е избрало майка си, какъвто май е твоя случай, сърди се на себе си.

107

До 125

преди 3 години

Децата са и на двамата родители. Какъв е проблемът 50% от времето да са при бащата? Само че тогава няма да можеш да изнудваш мъжа за издръжка, родителски права и да ползваш жилището, придобито по време на брака. ;-)

106

До 126

преди 3 години

Ами нали ти вече в 100 коментара обясняваш как трябвало да ти се плаща издръжка и да ти се дадат децата само защото си жена!

105

Анонимен

преди 3 години

Добре де, като не ви харесва да живеете с някой от другия пол, минете на левия бряг.Не е срамно! Даже гей браковете скоро ще са разрешени и в България.

104

ТИТА

преди 3 години

До DАЛФА, АМА ОБРАТНА!

103

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен122А помисли ли, че децата не са вещи да си ги разменяте?

102

До 105

преди 3 години

Второ, ако аз като мъж трябва да вземам висока заплата, да имам собствено жилище, да пазарувам, пера, готвя, чистя, тогава защо изобщо да се женя и съпругата ми да ми трови живота?

101

Анонимен

преди 3 години

Много обичам такива теми. Винаги е голям смях да гледаш как застаряващи ергени, без шанс да видят жена, се заяждат със застаряващи моми или отегчени домакини забравили какво е любов.Че и сериозно спорят, кой е по-велик.А аз само от време на време пускам коментар и после им гледам сеира.

100

До 105

преди 3 години

Откъде-накъде при развод жената да получава родителските права, издръжката и 50% от всичко, придобито по време на брака? Който каквото заработи, да остава за него. Децата да са 50% от времето при бащата и ноговата фамилия и 50% при майката и нейните роднини. Не трябва да има издръжка.

99

ХАХАХАХАХА

преди 3 години

Пък и мързеливи на всичкото отгоре. Ровете бе кокошки, ровете

98

Анонимен

преди 3 години

Едно е сигурно колкото по-смачкани, несигурен и нещастие е един човек е живота, толкова на по-велик се прави по форумите.Щастливите хора, които обичат половинката си (без значение мъж или жена), няма да седнат да си губят времето да пишат тук как другия пол не струва. А те са супер. Така, че...

97

D

преди 3 години

Жената трябва да си знае мястото в йерархията ! Мъжът е алфа единицата

96

Анонимен

преди 3 години

До MuhsinА пита ли ги дали са там доброволно?Или ще ядат шамари, ако откажат?

95

Анонимен

преди 3 години

На 54 съм и скоро се разделихме с жената.Децата поотраснаха така ,че за тях не беше проблем.От години не се бях чувстал толкова добре. Свободата си е свобода.Бившата усойница се обажда през два месеца да проси пари. Едвам свързва двата края въпреки ,че тя взе едното жилище.Убедено твърдя ,че аз по-добре си поддържам домакинството без нея.Също имам по-добър сексуален живот. Нея никой не я поглежда аз от време на време се заигравам с разни вдовици и разведени.

94

Muhsin

преди 3 години

Връщам се от Кадъ Сейфуллах (Баня башъ). На вратата две млади жени чакаха да приемат Исляма. Защо го пиша. Все повече с тази насадена, феминистка пропаганда, самите жени осъзнават, че нещата не са като хората. В едно съжителство има отговорности, задачи. При нас, мъжът се грижи за семейството финансово, старае се, колкото може. Жената гледа дома, грижи се за децата. На всеки пол е заложено да прави нещо по-добре. Той да работи, тя да е по-грижовна. Как може да иска пари за грижата си към децата?

93

Анонимен

преди 3 години

До ХАХАХАХАХАНаправо засенчи Айнщайн с тая анкета. :)

92

Анонимен

преди 3 години

Така, значи се разбрахме, българска жена (ама всичките) са гадни, меркантилни, мързеливи б.... ци, а българскя мъж (ама всичките) са силни, смели, честни, умни и съвършени.А истината е, че *** си заслужава Ганка.