208

Анонимен

преди 3 години

До антисоросоидНа р*ушофилите "гледането" ви се изразява в това колко високо кръвно ще вдигнете като прочетете някоя новина. Колкото по-наяве изважда кирливи червени ризи толкова по-виоко кръвно вдигате и толкова повече "виждате" такива физиономии. Няма лошо. Високото кръвно води постепенно до трайни проблеми.

207

бетонжия

преди 3 години

Срещу 10000 евро тоя ще исчезне завинати бетониран в някой фундамент

206

антисоросоид

преди 3 години

Само като му видите соросоДжендарската физиономия и нема нужда от обяснения

205

какво съвпадение!

преди 3 години

До Mразя комунистиКогато цял народ ги мрази и предпочита турския 5-вековен рахатлък и Султана!

204

От пасольството

преди 3 години

са дежурни опят.

203

Проклета да е Русия

преди 3 години

До всичките ни злиниБлагословени да са братушките! Лош народ никаде няма а само лоши управници!

202

хей комунист,

преди 3 години

До Хей Отечествен ФронтПо дяволите с твоята прстъпна партия!-Герб-БКП-ДС

201

правителството ни

преди 3 години

Пет русофилски партии ни управляват финансирани от Коминтерна на СССР.Всяко решение се съгласува днес с Русия!

200

Анонимен

преди 3 години

Еми, ще, някога, но ще изчака кога.Някога, когато налъмите цъфнат....примерно, или по-късно...

199

всичките ни злини

преди 3 години

До Отечествен ФронтИдват от Русия а не от Турция!

198

Анонимен

преди 3 години

Да ги се третират, ама ше стоят на студено.

197

бай ганю

преди 3 години

най добрият руски патриот на всички времена

196

Отечествен Фронт

преди 3 години

До Анонимен Навални не трябва да бъде разстрелян ,той трябва да бъде обесен със краката нагоре за предателството си към родината слуга на чужди интереси .А най малкото е което да бъде направено със него ,да му бъде отнето Руското гражданство и да бъде екстрадиран със силни шутове към чорбаджийте си от САЩ .

195

Отечествен Фронт

преди 3 години

Този гнусен ненормалник е вторият Солженицин ,предател и безродник за няколко ръждиви цента предал родината си англосаксонците уж борец за измислената демокрация .Този сатрап дето няма и един ден осигурителен стаж като работник но хранещ се със грантовите на вражеските НПО-та бълва змии и гущери срещу държавното управление на Русия ,целящо единствено да подрони устоите на режима във Москва и на нейно място да дойдат чуждите капиталисти който да ограбят Руският народ .

194

Анонимен

преди 3 години

Дори руснаците разбрахa що за стока е путин ... само българския неграмотен, червен селянин още го обича и дори се надява на него.

193

Патриот

преди 3 години

Брей, много разбирачи и фенове на Хаяско в България!Оставете Блядостан, тия няма да се оправят и след сто години!Коментирайте хотела на Нинова в Гърция, къщата на Боко в Испания, карачките, дето Карбовски води на Румен Шведски... Или по стар цоциалистически рефлекс, защитаваме крепостните и Матушката и сипем огън и жупел по гадните капиталисти... щото много добре си живеехме с режим на тока и забрана за напускане на държавата...

192

Анонимен

преди 3 години

Не виждам смисъл Б.Борисов да управлява България.След 10 години негово управлвение сме на първо място по смъртнот В ЕВРОПА,А СМЕ НАЙ-БЕДНИ В ЕВРОПА.Той казва,че сме *** ***,жените са ***.Управляа ни един тотален ***,само една книга прочел,по негови думи!!!Осъзнайте се бе!

191

антизападопоклонник

преди 3 години

До анонимен 219,То и аз много работи искам, ама никой не ти дава наготово! Като си глупав, аз не мога да ти помогна! Дори и да ти кажа въпросната разлика, това едва ли ще те направи по умен! Вземи чети, образовай се, гедай- по долу съм писал какво!

190

Край

преди 3 години

ако кажете - да го поканим тоя за премиер - ще ни залее мед и масло о брюксел и сащ.само питам.

189

пущиняк

преди 3 години

До анонимен 218,Да, и кой ще му дава на Кадиров после 1,5млрд.$? Това за "кой-кого" е малко мътно наистина, само дето Путин има достъп до много повече ресурси от Кадиров! Само дето, при условие, че Кадиров успее да убие Путин, същия не печели нищо от това! То сам това много добре го осъзнава!