337

Анонимен

преди 3 години

Мангъров, недосегаемият.Всички виновни, само той- невинен и ,,велик, много велик,,,.

336

Анонимен

преди 3 години

Мангъров се изкачва по административната стълба с пълзене.Сега обвинява колегите си за собствения си провал като лекар.,,Не можел да изпише ,, пациента, понеже вече е хоспитализиран??Ами да го лекува. Нали е ,,гений,,.Искаше да има тежки случаи.Ето му сега такива.Той в болница не може да ги излекува. В къщи ще успее.Ходил да предписва по къщите чай, ама на децата. А те карат болестта леко.Като му предложили възрастни за лечение, излага се.

335

Анонимен

преди 3 години

Лекарите, които ходят на място да преглеждат обясняват,че често като отидат в дома на пациента, там хората не слагат маска, не осигуряват елементарно условие за нормален преглед. Това е цинично отношение.Говорителката на спешна помощ го каза много пътиОбщопрактикуващите лекари са организирали контактите с хората.Мангъров е политическа пионка. Убеждаваше хората да се излагат на инфекция. Какво се гневи. Хората се разболяха. Сега явно му е трудно. Нали не е лекувал възрастни досега и се провали

334

Анонимен

преди 3 години

Леле мале, горихме маски, държахме се мъжки, пък сега в лекарите търсим вина.Да ходят да лекуват .Работата е там,че най- доброто лечение е профилактиката.

333

Гробокопач

преди 3 години

Глейте ся, пичове, Сомор си е Сомор, т.е. хората се заразяват. Събират се, хапкане, пийскане, аху-ихи, мушкане по дупките;)))) всичко тва е обмен на вируси, бактерии и кво ли не още. При мен точно от едно такова събиране, пламнаха двама. Днес, единият не ми се е обадил, може и да е фърлил топа. Мъжете, най-бързо даваме фира, оти тъй ни е създала природата, силни сме външно, но сме чупливи лесно отвътре. Е, то аверът и да е дал фира, има 3 деца, отчел се е;)))

332

Анонимен

преди 3 години

До 0 "ЕТ това не са лекари това са малки формички на тарикати които не желаят да ви лекуват." АБСОЛЮТНО НО КОЛКО ЖАЛКО

331

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен "Понеже лекарите не преглеждат болните си те от своя страна започват да се самолекуват и после ги обвинявали що се били самолекували."ТОВА Е УЖАСНО НЕ СЕ МРЪДВА ДА ТЕ ПРЕГЛЕДА, ОЩЕ МНОГО ПРЕДИ КОВИДКРИЗАТА

330

Анонимен

преди 3 години

До Covid-19 но дали наистина става въпрос за вирус, изолиран ли е на електронен микроскоп или световните експерти казали така вирус та вирус, то явно от нещо умират хората, освен че ги убиват, но дали е вирус или не ще трябва да се разбере.

329

Анонимен

преди 3 години

До ББ Ето това най ми е интересно от началото на ковид кризата. Защо висококвалифицирани умни и образовани юристи си мълчат вместо престъпната мафия да разобличат. Отговорете си сами аз нямам отговор. Ако знае някой да каже.

328

Жоро

преди 3 години

Кви лекари, пълни страхливци се оказаха. Избягаха всички като мишки, вие и пари искате да им давате.

327

Помните ли Яне Янев?

преди 3 години

Искаше да сваля Бойко от власт.Колко ли са му платили,за да млъкне?

326

ББ

преди 3 години

"геройте"...усвояващите милиарди...са скъпо платени убиици...убиват по-телефона...къде са прокурорите,следващият умиращ на стълбището си ти бе страхливо неграм.тно копел....ще ви надживеем...ще съдим децата и внуците ви...Справедливост или Смърт!!!..ЕС = EСССР

325

Зозо

преди 3 години

Слушайте Мънгъра, чайчета най-много по 1 аспирин :)))))))))))))))))))))))))))))))))

324

Анонимен

преди 3 години

До анонимен 336Добре, че не зависи от теб!

323

Анонимен

преди 3 години

Тия всичките са за съд, защото всяват смут и паника у населението и то това разболява хората. Особено такива лабилни като българите - европейският народ на последно място по доходи. Спрете с тази тв пропаганда и измислените ви мерки и ще видите, че всичко ще намалее. Коя зима не е имало бум на вируси и грипове? Сякаш те са били безопасни.

322

Анонимен

преди 3 години

До АнонименИстината много боли!!!!!!!!!!!!!!!Не всички са така прями и искрени!

321

Анонимен

преди 3 години

ТОЗИ НЕ БИХ ГО ПРИЕЛ ЗА МЕДЕЦИННСКА СЕСТРА ,КАМО ЛИ ЗА ДОЦЕНТ ...ЗАТОВА В ТАКЪВ ХАЛ Е ЗДРАВООПАЗВАНЕТО

320

Barba Ganios

преди 3 години

...do BLIZ.....zashto davate tribuna za iziaviavane na ekskrementi kato 327 ...a mene me triete ,kato mu otgovoria ?!??

319

Barba Ganios

преди 3 години

...biah otgovoril mnogo dobre na 327 !!! Zashto me triete be "demokrati " ?!??

318

Анонимен

преди 3 години

Само управляващата класа и чорбаджиите които я подкрепят ще оцелеят накрая щото за тях има запазени места в болниците при болести, в бомбоубежищата при война и т. Н------- Не, няма. Един ден и те ще опънат копитата - Борисов, Валерката, Мутафчийски. Това е неизбежно като изгрева на Слънцето. Ще ги изнесат с краката напред - студени и мъртвешки бледи и ще изчезнат от лицето на Земята. Всъщност всички проблеми идват от това, че някои хора забравят тая проста истина.