44

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Виждаше му се края сле 3-4 седмици..."Точно така - Манъгра през пролетта каза "Юни вирустът си отива". Вижда му се краят!

43

Анонимен

преди 3 години

Вирусът върши добра работа. Убива масово пенсионерите и осезателно облекчава пенсионната система. Не е ясно високата смъртност при мъжете страничен или съзнателно търсен ефект е.

42

Математиката

преди 3 години

е трагична при липса на актуални и достоверни дифиренцирани данни.

41

Анонимен

преди 3 години

Пречупвачите на криви - аман от тях.50% вече го изкарахме, защо е нужно това?Виждаше му се края сле 3-4 седмици...сега искат да се правят на герои, че те са допринесли за "спасението"...

40

Чоко

преди 3 години

А този математика направил ли си е труда да види колко хора между 40-60 живеят здравословно. Колко са болните в тази възраст от диабет,сърце, онкологични заболявания ?Че по селата и затворените общности започва да се пие от сутринта. Хранят се с ***, мазно, пържено, туршии и т.н. Колко хора в тази възраст са с наднормено тегло и високо кръвно. При нас има едни 10-12 годишни деца , половината ог които са с наднормено тегло. За сметка на това са с телефоните от ранни зори.

39

Анонимен

преди 3 години

Този да надява шлема и да става санитар. От сметкаджии сега файда няма, а от мед. работници. ***

38

Анонимен

преди 3 години

Въобще едни светива в сверата на виросологията,Пише се сФера и вирУсология.Първо писането, смятането на пръсти и "Аз съм българче". После цялото останало знание даващо ви право да коментирате експертите.

37

Анонимен

преди 3 години

И този умник да се изходи по въпроса. Явно няма места за даскали по училищата. Всеки се занимава с това, което не му е работа.

36

Анонимен

преди 3 години

Все повече и повече се набляга на "експертни мнение и алармиране" на хора, които си нямат нищо общо с вируси и инфекциите пречинени от тях. Математиците станаха на мода в последно време. Имахме и експерти по политическа комуникация, детски учители и музиканти. Въобще едни светива в сверата на виросологията, епидемиологията и инфекциозните заболявания. Светлото ни бъщете е в такива капацитети.

35

Анонимен

преди 3 години

Балканският Юнак така и не вдяна, че когато някой математик или лекар жертва своето лично време за да вразуми племето от необуздани вождове на МПСта, то трябва да му се благодари и думите му да бъдат чути и осмислени внимателно.

34

Анонимен

преди 3 години

До славянинИмам чувството,че в здравната ни система работят едни палачи,а не лекари. Какво става дами и господа,доктори?!

33

v

преди 3 години

мерси, Лъчко, ама и ние можем да четем статистика. не ни трябва "експертното" ти мнение...

32

славянин

преди 3 години

Причината за високата смъртност в една държава е в нейната здравна система и ако България е на първо място в света по осмъртност не само от коронавирус, но и от много други заболявания, това значи, че здравната и система е най-лошата в света! Но, разбира се, на властта на на мафията в бяло им е най-удобно да обвиняват винаги народа, че той сам си е виновен за най-високата му смъртност, просто болните не е трябвало да умират, в това им е ''вината''!

31

Анонимен

преди 3 години

Като са ни супер некадърни лекарите какво очаквате

30

Математик

преди 3 години

Кой е този "Математик" дето го развявате по медиите като циркова мечка? И от къде се взе?

29

"ж"унгла

преди 3 години

Липсва самосъзнание ,морал и човешки ценности - 30г Умишлено опростачване !Младите лоши,прости ,агресивни , без жалост към никой ,дори и към близките .Няма солидарност,няма Народ - едно оскотяло и озверяло стадо ,водено от алчни и плиткоумни овчари

28

Анонимен

преди 3 години

Защо да е странно? Още март го обясниха. Заради по голямата брой рецептори в белия дроб при хората от средната възраст. Ако съм точен. Повече вируси могат да поемат. За разлика от децата и много възрастните. Затова и 90-100годишни се излекуваха. Ами трябва да се чете преди да се говори.

27

Анонимен

преди 3 години

Откъде ги намирате тия тпаци за мен си остава тайна.

26

литератор

преди 3 години

Литареатор казва, че страхът е голям и причинява тежки психически травми на поддалите му се

25

Анонимен

преди 3 години

Тоя какви глупости растяга какьв стаден имунитет го гони след като корона вирусьт повтаря - доказано и обикновенно е фатално Надминахме цяла европа по смьртност на брои от населението защото мерките бяха пренебрегнатиНадявам се роднините на жертвите да търсят - сьдебна отговорност на виновните