7

Българин

преди 3 години

Просто се подиграват с правилото за 3-те години при пенсиониране. Как се е изчерпало, като по старата методика са се пенсионирали 32 000 души, а по новата - 45 000? Моите силни години в заплащане са преди 2000 година!! Защо ми ограничават правото на избор! Аз съм внасял съвестно осигуровките си през целия ми трудов стаж! Предлагам на ГЕРБ, вместо да си играят на "*** ми- дойди ми", да изкарат на площадите всички тези, които искат старата формула и да ги разстрелятл.Така ще решат проблема!

6

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 4Що?Преди ГЕРБ колко ти беше пенцията?

5

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 6Ти правиш ли разлика между политик и вълшебник?Що си мислиш, че политика може да бръкне в ръкава и да изкара по 10000 лева на пенсионер?Тебе ако те направим политик, колко ще са пенсиите?

4

Анонимен

преди 3 години

Абе, то си е ясно, че пак кандидат пенсионерите ще бъдат ощетени. То кога ли някой политик е направил нещо в полза на хората?! Аз такова нещо не помня.

3

Ф.С.В.

преди 3 години

Моят съвет е -за хората на средна възраст--отивайте в НАП -подавате си молба да ви прехвърлят партидите от Частните Фондове към Държавното Пенсионно Осигуряване -няма значение колко години ви остават пред пенсия -(важното е да не са по малко от 5г преди пенсия) и си решавате всички проблеми!!

2

Анонимен

преди 3 години

30 млн. лв. трябваше да струва правото на избор от 2019 до 2023 г., но началникът ГЕРБав похарчи народните пари за таралясници и плаващи корита.

1

Тролица сачева

преди 3 години

Според прогнозните резултати за смъртността при пенсионерите от ковид19 и от мизерия, изчисленията показват, че минималната пенсия може да бъде увеличена на колосалната сума от 300лв (150?).