26

Да затворят завинаги

преди 3 години

Дано затворят завинаги !!! Да забранят всички кръчми със закон !!!

25

Анонимен

преди 3 години

Разбира се че няма. Каква е логиката?! Март/Април... реално.

24

Да затворят завинаги

преди 3 години

Да затворят завинаги !!! Кръчмарите унищожиха едно цяло поколение с нехните чалги !!! Но всичко се връща !!!

23

Чудовища

преди 3 години

Брат, са тези, които ти дават заплатата под масата и те осигуряват на минимална работна заплата. Съответно и компенсациите са съобразени с деларираните доходи. Като теглим чертата, тези, които плащаме данъци, ще издържаме тези, които крият данъци.

22

Дано неотворят

преди 3 години

Дано не отворят никога !!!! На тази държава трябват фабрики и заводи и много работа !!!!

21

пасарела

преди 3 години

Кой не му харесва , давам безплатно нива за картофи , ако има мотика и да не реве !!

20

По следите

преди 3 години

До Анонимен Пълен потрес от всички коментарии тук, вие нормални ли сте??? 300 000 ще изгубят работа, много от тях са осигурявани на реална заплата и сега ще получат....евентуално около 500 лв.- кое да платят по- напред? Хей, кога изгубихте човешкия си облик? Как се гледате в огледалото? Какво виждате? Кога се превърнАХТЕ В ЧУДОВИЩА? Дано се харесвате такива....

19

Анонимен

преди 3 години

Тази жена какви сметки плаща за 400 лв.?!? На мен тока зимата ми е макс 150 лв, водата ми е 10 лв. Кабелна и нет 25...До 400 лв не мога да ги докарам. Това първо. А на каква сума се е осигурявала дамата? 500 лв на светло и останалите 1500 под масата, нали? Хотелите от какво точно се оплакват? Тях никой не ги затваря. Магазините само в моловете се затварят... Абе българина най-обича да иска.

18

Анонимен

преди 3 години

Естествено, че няма да отворят кръчмите до края на март.Мерките ще останат, поне 3 месеца още.

17

мак

преди 3 години

Предлагам за разнообразие, вместо всеки ден да пишете за кръчми, този двигател на бг икономика, да обърнете внимание и на други засегнати, шивачки, занаятчии, малки нехранителни магазини, фризьори и т.н.

16

Анонимен

преди 3 години

тези сериозно ли вярват че някой ще им празнува в кръчмите? въпреки че бг е страна на дауните може пък и да отидат

15

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

Нека да е Лято ... топло и богато,нека да е Лято ... милиони дни !!

14

хахаха

преди 3 години

един болен/заразен, дишащ яко и бълващ вируси зарязява наоколо пуфтящите

13

Анонимен

преди 3 години

Затворените фирми в Германия знаете ли колко данъци и такси плащат? Нашите *** все им е на загуба бизнеса и мрънкат, че много данъци плащат и осигуровки!

12

Анонимен

преди 3 години

"Преди затварянето в петък ще бъдат обявени условията и необходимите документи за кандидатстване за помощите за бизнеса."Какви условия, какви документи? Отново 95% ще се окаже, че не отговаарят на някое условие! Помощите трябва да са директно за хората и то само срещу лична карта на български гражданин и нищо повече!Иначе знаем как ще налеете пари във вашите фирми, а другите ще гладуваме!

11

Ковид2020

преди 3 години

АБСОЛЮТНО НЕАДЕКВАТНИ МЕРКИ

10

Само смелчаци

преди 3 години

Ще ходят на заведение от другата седмица като чукнем 300 трупа.А и могат да направят заведения за хора с антитела (доказани) напркмер.

9

Анонимен

преди 3 години

Kато дойде революция всичко ще се отвори, а продажните депутати ще ги затворим!!

8

Анонимен

преди 3 години

Правилно не вярват. Коцко Здравето е само от няколко месеца министърче, а вече публично излъга поне десет пъти за големи неща...- няма да затваряме държавата- овладях ме епидемията- няма хаос в здравеопазването(ама хора умират по стълбите на болниците)- от другата седмица ще имаме електронни направления(преди 2 месеца)- фургони за безплатни тестове за вируса(но ако не е положителен ще си го платите)- имаме план за справяне( но никой не го е виждал)Да не продължавам. Вервайте му...

7

Тежко е да си кръчма

преди 3 години

Тежко е Непосилно еДа цакаш клиентиДа надписваш сметкиДа купуваш евтини продукти а да ги продаваш в прескъпи ястияДа си закръгляш бакшишиДа осигуряваш на 650 лвАбе, с една дума Тежък живот. Май ще сменят професията...