50

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 45Е, и какво "успяха"???? Да направят някакво НЕДОРАЗУМЕНИЕ, от което ингилизите вече избягаха, а нормалните страни като Унгария и Полша (за последната последно което мога да кажа, е че е "нормална") не бръснат за слива това "ес"-че!!! Не виждаш ли, че уж всички са обединени, ама като стане дума за пари, "толерантност" и "ценности".......ВСЕКИ СИ НАЛАГА НА СОБСТВЕНАТА ЧЕРГА!!! Какво ни е "общото"....кривината на краставиците??? Айде холан.бегай да се снимаш!

49

tyu7i

преди 3 години

Орбан за разлика от Борисов вдигна държавата си. А България пропада от продажници, като...

48

Тъпо е 2 ...

преди 3 години

Тъпо е, че Джак ми следи всякаква комуникация ... прасетата на Симо и магаретата на Доган пак сложиха колец в колелата на каруцата и ще има гражданска война с тях , ония *** от БПЦ му наливат пари на мършата още ама не знаят че е мъртъв и к'во да ти разправям голямо меле е и всички се правят на Фифи перото и на дръж ми шапката ...

47

СТРАНДЖАТА

преди 3 години

Е, ПО-ДОБРЕ ПОЛША И УНГАРИЯ ОТКОЛКОТО СЪВЕТСКАТА АРМИЯ, НАЛИ ГЕРМАНЦИ?

46

жабчу

преди 3 години

Света се променя...А, началото на всяка глобална промяна често носи със себе си драматични последствия.Да се надяваме, че предстоящата икономическа, финансова, социална и политическа промяна в света ще ни се размине леко и без твърде тежки последствия и сътресения!

45

Тъпо е ...

преди 3 години

Значи ония от Асгард ми пуска задача невъзможна за изпълнение , аз си блъскам главата пет години как да изпълня мисията търся обикалям всякакви хора и накрая го измислих, някой хора ще ми се разсърдят като един приятел ама беше много сложно ... високо отностително трудно беше ... Ама моя приятел изобщо да се не сърди и най-вече да диша спокойно, че не е кьоравия ... Е нямаше друг начин тая гад да умре, освен един много сложен рикушет ... дето изискваше много хора да не знаят, че ще бъде рикушет!

44

popa ot razgrad

преди 3 години

От тази статия разбирам че столицата на Унгария е Букурещ...велики сте...

43

Анонимен

преди 3 години

Фрицовете са известни със чувството си за хумор - свежо като димящо още прясно изтропано кравешко!

42

Анонимен

преди 3 години

Орбан се грижи за народа,не е против мигрантите,но видно няма ред след първата вълна,всякакви идват.Джамиите на запад,не всички се ползваха от радикали в районите с мюсюлмани.Въпреки призива да не идват,миграцията продължава похода към Европа.*** също недолюбват Орбан,а знаем,че те целят,не това което привидно афишират,а хаос и дестабилизация.Въпреки това Централния университет в Будапеща на Сорос е още там и работи,само седалището на Сорос се премести в Берлин ,та и затова рев и натиск.

41

Анонимен

преди 3 години

До ГерманецАми Бойко се оказа гъвкав, Орбан ми харесва, но не прави компромиси :)) Няма как да скачаш срещу двигателя на ЕС, безмислено е :)

40

Хаха

преди 3 години

Тва да се подиграваш на Орбан е все едно да биеш паднал човек. Прекалено е лесно и не носи удовлетворение.

39

Другия голям проблем

преди 3 години

Е за ония 96 прасета дето днеска гласуваха против нова конституция и против петата българска държава. Тия прасета принципно тряя се удавят *** май ще ги стрелят .

38

Анонимен

преди 3 години

Много важно. Какво ни занимавате с някакво тъпо сороско шоу?! В Германия никой не го гледа,освен меркел и бандата и глобалисти.

37

Анонимен

преди 3 години

Абе, Дойчовците на два пъти съ опитаха с военна сила да "Обединят" Европата мъ не успяха!Затуй Третият път решиха да пробват без войни - икономически и политически- чрез обединение в общоевропейски съюзПървата стъпка беше напраена през далечната 1951 г. само 6 години след края на ВСВ с тъй наречения "Парижки договор" включващ - Белгия, Франция, Италия, Западна Германия, Люксембург и Хонландия.След това:- 1957г. ЕИС- 1967г. Европейско СъобществоА, през 1993г. се появи и ЕС.Е, успяха!

36

Май не стопляте ...

преди 3 години

Симо 2 Мафията е леко поумрял. Причината, че го необявяват е, че никой не знае кой и как го уби. В смисъл той не умря от естествена смърт. Аз знам кой го уби ама няма да кажа. Ама проблемът е, че тоя дето го уби просто си нямаше на идея, че му пилотирам куршума аз през цялото време. 100 % ви гарантирам, че Симо е мртв и сега се опитват да го заметата тхтм ... значи принципно като ти казвам, че нещо е 100 % сигурно значи е сигурно. Банкянския си няма и на идея още ...

35

Анонимен

преди 3 години

Защо не му напомнят за автомобилните заводи които се намират в Унгария? Между другото там за първи път в живота ми се случи да ми обяснят, че не мога да поръчвам пиене без храна.

34

АнонимеН

преди 3 години

До Анонимен 31 ИДИОТОКРАЦИЯДА ЖИВЕЕ ПРЕЗИДЕНТ КАМАЧО :D

33

popa ot razgrad

преди 3 години

"Тогава репликата на Орбан произведе скандал между Берлин и Букурещ."...ха ха ха...смях, смях...комедия...трагедия сте ***...

32

Германец

преди 3 години

Каквото и да си говорим, всички стигаме до извода, че Орбан страда от хроничен недоеб. Нищо чудно, с такава визия.Оттам насетне всичко е прекомпенсация на комплекси. Типично изочноевропейско поведение.

31

мак

преди 3 години

Оляха се шв.бите. Германия не може да прости мигрантска политика на Унгария и Полша, че не ръкопляскаха на меркел и не пуснаха орди у тях. Сетиха се за "липса" на върховенството на закона след начало на мигрантска криза. Сега могат геройски да обиждат Орбан и Унгария колкото си искат, нали знаят, че тичане нож или газене с камион е присъщо за едни други обидчиви индивиди.