207

Анонимен

преди 3 години

Абе уФЪсе,"ТЕ" още отсега заблеяха,че ваксинацията не решавала въпроса с коронавируса,а вие се биете за "честта" да се набоцкате с нещо ненужно и даже отслабващо като цяло имунната система!А сега си помислете,какво стана с този непрекъснато мутиращ вирус и коя хилядна мутация вършее в момента,спрямо онази,на чиято основа е направена,която и да е ваксина,която ви се предлага като панацея....за няколкото месеца,през които има ефект?!

206

Бил Гейтс

преди 3 години

Нека масовото ваксиниране започне сега!!А после и лиценза за Windowsa ще си платите!!

205

Анонимен

преди 3 години

започва се ....

204

Бил Гейтс

преди 3 години

ХО-ХО-ХО-ХООО, паднахте ли ми пиленцаааа, МУХОХОХООООО!

203

отново ще пожелая

преди 3 години

Приятно ваксиниране!

202

Кико

преди 3 години

Решеноето ще бъде в крайна сметка на държавите. Доста удобен момент да бъдат спряни набезите на разните бежанци и тегавняри.

201

Анонимен

преди 3 години

Ами със тия стотина милиона които се предполага че ще са прекарали Covid-19 и ще имат вече изградени антитела какво правим?Ваксинираме ги или........ ?

200

Анонимен

преди 3 години

До Златка Виждам, че си готова да жертваш даже живота си, браво :)Не забравяй да ваксинираш и цялото си семейство!

199

Златка

преди 3 години

До СнежинкаАми именно бе душа, моят проблем се решава веднага, ваксинирам се и всичко е ок и си летя. проблема е с вас антиваксърките и 5G конспираторките, като не искаш ваксина не летиш....неможе само да искаш да искаш , а без да дадеш или жертваш нещо от себе си. Ба.си и дивия комунизъм/социализъм живеете

198

Е

преди 3 години

Добре де, след като си ваксиниран, нали си защитен, ако разбира се ваксините стават за нещо. Какво ти пречи ако стоиш до някой, който не е ваксиниран, ти нали си, спокоен трябва да бъдеш, само че те знаят, че това няма как да е истина. Няма логика. Затова ваксините не са задължителни, всеки сам си преценя риска, ама следва като си ваксиниран да си защитен.

197

Бойкот

преди 3 години

И как ще удостоверят 150 държави кой кога с каква ваксина се е чипирал. Или ще има 1 задължителна, която ти бият в сертифициран център. Айде ***. Без самолети.

196

Снежинка

преди 3 години

До Златка (205)Ами ваксинираш се и си защитена! Никой не те пита. Или ти откачалка не кашляш, не кихаш и т.н. Или само от този вирус кашляш и кихаш?

195

Анонимен

преди 3 години

До АдвокатЗащо мислиш, че искат да променят всички конституции и закони?

194

Златка

преди 3 години

До АнонименЗащо да ме учудва? Не е ли напълно естествено, след като има вирус и ваксина срещу вируса, да се изисква да си ваксиниран преди да летиш?? Ако на вас не ви дреме кой седи до вас, кашля, киха и т.н на мен не ми е все едно! Предпочитам аз да се пазя и да пазя хората около мен. Тези с конспирациите никой не ги кара да си слагат ваксини, да си живеят, кой ги закача...просто нямаш ваксина, не летиш какво странно има в това??? Не искаш ваксина, не летиш!

193

Анонимен

преди 3 години

Не ви ли учудва, че това, за което говореха "конспиратори", сега става реалност?

192

Анонимен

преди 3 години

Ако им беше чиста работата, нямаше да се правят пропаганди и да се налага ваксинация с репресии, заплахи и ограничения.Щяха да публикуват документи със съдържание на "ваксините" без да се притесняват, че някой може да ги дискредитира.Ако покажат съдържанието на това нещо, най- вероятно ще стане война.Затова ги замразяват дълбоко и ще ги държат заключени - за да не може някой на който му пука за хората да ги изследва. Не държиш в тайна нещо с което искаш да помогнеш.

191

Анонимен

преди 3 години

Да фалират значи !!

190

Пян_Гъ

преди 3 години

А, и последно, че донесоха една хубава гроздова, лелеее, как се точи само! Ми салатата? Приказно! Та, дядо Веско Орешков казва, че това с ковида било "загрявка", т.е. началото на края. Нямало да се оправят нещата, щели сме да влизаме от филм във филм. Жанрът е технотрилър, разбира се. Щяло да бъде варене на "бавен огън" - както си стоиш, неусетно се пренасяш отвъд... Това за милиарди хора. Стегна ми се душата като чух, понеже знам, че такива като него не лъжат, нито взимат пари...

189

Хемус

преди 3 години

Ганиела Ангелова е сатаната

188

Анонимен

преди 3 години

Добре бе в света се разработват около 200 ваксини,над 70 са вече в доста напреднала фаза,до началото на 2021 година почти сигурно поне 10 ще са влезли в употреба! Кой ще гарантира коя ваксина е подходяща за "полети"?