20

Анонимен

преди 3 години

Че то само Тръмп казва,че е китайски. Вируса е американски патент и кой го пусна...сещате се! Крадеца вика- дръжте крадеца.

19

Анонимен

преди 3 години

Дрън-дрън от Италия китайците гледат да си измият ръцете ,не им прави чест!

18

Анонимен

преди 3 години

Италия е вече по- бедна от Чехия и Словакия и си е една пропаднала държава- как да не е разпространила вируса? Идват на нашето дередже скоро!

17

Да живей братски

преди 3 години

Китай. Гнилият империализъм е виновен!

16

Анонимен

преди 3 години

"Световната здравна организация призна, че вирусът може да е "циркулирал тихо другаде", преди да бъде открит в Ухан."===Разбира се, нали Китай натисна Тедросчето да стане шеф на СЗО, сега СЗО ще направи всичко, за да оневини Китай за безобразията им в тая пандемия. Моля ви, закрийте тази организация, без нея ще е по-добре.

15

Тъй ами

преди 3 години

То комунист какво друго да каже - лъжи, лъжи и още лъжи.

14

Анонимен

преди 3 години

Смъртна присъда за Китай.Това заслужават. Съсипаха света заради амбициите им за свръх икономическа мощ.

13

Анонимен

преди 3 години

След толкова години пръскане от самолетите, просто нямаше как да не се появи пандемия!!Хората в интернет предупреждаваха но никой не им вярваше!!

12

ПРОФЕСОР ПРЪЦ

преди 3 години

ДА ТОЧНО ТОВА СЕ Е СЛУЧИЛО...ТОЗИ НА СНИМКАТА ДА НЕ Е БЕРЛУСКОНИ,КОГАТО Е ПЛАСИРАЛ ВИРУСА В КИТАЙ...ТЕ ИТАЛИАНЦИТЕ ЯДАТ ЖАБИ,АМА ПРИЛЕПИ ОЩЕ НЕ КОНСУМИРАТ КАТО КИТАЙЦИТЕ...

11

Хе Хе

преди 3 години

Да ви приличат на Овчарката КуРонела. Стадото се натръшка ама друг е виновен че УФЦИТЕ не носели маски и не спазвали мерките.

10

Анонимен

преди 3 години

До СССРЧовек само ника ти като види и е наясно, че от теб по-голяма Уфца няма.

9

Анонимен

преди 3 години

колко удобно. Поднебесната империя се опитва да се скрие след като нанесе непоправими щети на цивилизацията и планетата. Трябва час по-скоро да бъде осъдена да плати трилиони долари и евро репарации на всички засегнати държави по света за неадекватната реакция или нарочно умишлено неадекватна. Това е, всичко друго е прах в очите и биологична война срещу човечеството.

8

Анонимен

преди 3 години

СЗО са много честни! Никога няма да излъжат, или заблудят. Особено пък за да помогнат на Китай. И Тедрусчо е много честен човек, той сам го казва. И муха не би излъгал!

7

Анонимен

преди 3 години

Ето за това Тръмп отряза тези корумпета от СЗО, които са на китайска хранилка.То не беше укриване на информация, то не беше разпространяване на фалшива информация, сега пък новата фалшификация. Китай трябва да бъде изправен пред международен съд за престъпление срещу човечеството. За съжаление единствения който искаше да им потърси отговорност-президента Тръмп , беше отстранен чрез чудовищна корупция и фалшификации.

6

СССР

преди 3 години

Америка е истинския създател на вируса!!Разпространен чрез кемитрейлс над град Ухан в Китай!!Челта му е масовото чипиране на населението на Земята, което ще позволи на Илюминатите да контролират хората през 5G мрежите!!Четете бе офце!! Информирайте се!! Има хиляди стати в интернет разкриващи истината за първа фаза на Новия Световен Ред!

5

Анонимен

преди 3 години

Китайци, вие сте донесли вируса в Италия, а не италианците на вас.От вас човек не може да се размине по европейските градове. Най-многобройните туристи сте в Европа.А как пазарувате от миланските бутицииии, завиждах ви на парите.

4

Анонимен

преди 3 години

Крадеца вика дръжте крадеца. Какво друго може да се очаква от комунистите.

3

Vip

преди 3 години

СЗО май ще трябва да го прекръстим от световно на Китайска Зравна Организация така както са лапнали "щранга" на китайците.

2

Маде ин Цхина 2025

преди 3 години

само хубави неща да произведени в китай, но не и вируси!

1

Анонимен

преди 3 години

тия от СЗО са велики