88

Анонимен

преди 3 години

Смешниците от САЩ да млъкнат, че след тази пародия на избори станаха за резил.точно те да говорят за изнудване идва в повече.

87

Анонимен

преди 3 години

за 50 години в европа няма нито един случай на изнудване от руснаците свързани с газовите доставкиа чебупрашков да вземе да визи колко кораба с руски втечнен газ пристигат в америка е някой ги експортират за колониите дето са пълни с чебурашки на прилична цена за да изкарат някой долар - така карат алчните краварчета

86

Тъй ами

преди 3 години

Туй 2 милиарда за самолети са нищо. Трябва 2 милиарда на месещ дан за люлката на димокрацията. Трябва да им поддържаме стандарта на живот. Може да изкупим и акции на текла *** 2 милиарда поне.

85

Бългериъ фърст

преди 3 години

Мумията има имперски амбиции. Щял да става водач (Fuehrer) на света? Сащ трябвало отново да са разбойници по всички пътища и пирати по всички морета? Не, благодаря!

84

Отечествен Фронт

преди 3 години

До Рушофилски *** Тъпите Американци ще спрат Северен Поток когато ми пораснат косми на длантта .Какво не ти е ясно шматко не поръбена .

83

Do 97

преди 3 години

Мноооо си *** саше.... аз полимерни там кви беха ям ли ве? Който ги яде тия неща да му мисли бухахахаха

82

Анонимен

преди 3 години

95, "нямаш" проблеми, защото не осъзнаваш, че всички сме на газ. Освен за отопление, природният газ е основна суровина в производството на полимерите полиетилен, полипропилен и тн. Лишавайки Европа от евтин руски газ и замествайки го със скъп шистов, рептилите жестоко ще вдигнат цените на полимерите полиетилен, полипропилен и тн., поради по-високата им себестойност. Тогава ще те ударят проблемите, но руската газова тръба ще е вкарана в Китай, който ще произвежда евтино.

81

Анонимен

преди 3 години

Докато Вашингтон установява компании и лица, които могат да бъдат санкционирани по смисъла на Закона за санкциите срещу "Северен поток 2", Русия, начело с Путин, започна строителството на модерна и суперширока цифрова магистрала между Азия и Европа по дъното на Северния морски път. По цялото арктическо крайбрежие, в близост до Полярния кръг, ще бъдат построени мощни DATA - центрове, които ще се охлаждат по естествен път и ще са високо ефективни.

80

Анонимен

преди 3 години

Да му мислят тия които са на газ, аз нямам тези проблеми :))

79

Анонимен

преди 3 години

Докато Вашингтон установява компании и лица, които могат да бъдат санкционирани по смисъла на Закона за санкциите срещу "Северен поток 2", Русия, начело с Путин, започна строителството на "Цифров тръбопровод - 1" с дължина 12 500 км.. "Цифров тръбопровод - 1" ще свързва Мурманск и Владивосток през Арктика. Защо "Цифров тръбопровод - 1"? Защото се предвижда построяването на "Цифров тръбопровод - 2", ЦТ - 3. Планира се построяването на мощни DATA-центрове по цялото арктическо крайбрежие.

78

Анонимен

преди 3 години

Ние имаме големи запаси от шистов газ и трябва да ги разработим, независимо от петата колона, която винаги ще се опитва да проваля добива заради интересите на Москва.

77

Анонимен

преди 3 години

А ние сме убедени, че Русия със "Северен поток" 2, ще пречи на Пиндостан да изнудва Европа със скъп шистогаз.

76

Анонимен

преди 3 години

Тия па плашат гаргите с некви си "санкции" хаха. Кой и точно как ще санкционират като проекта е между Европа и Русия и янките нямат дума или участие. Да не би да спрат доставките на хамерикански газ за Европа?? хахахахаха

75

83

преди 3 години

A квасА кога го пиеш,

74

Анонимен

преди 3 години

Саботж е е трудно да се направи, но после никак няма да е трудно да се отговори на саботажа.

73

Русия? САЩ?

преди 3 години

Русия и САЩ се надпреварват от колко хиляди километра да ни докарат газ, а ние българите си имаме в Черно Море... само че не си го ползваме, ами си купуваме от батковците.Тва е като в училище:*** даде сок портокал 1 литър, идват батковците и почват да ти навират техния сок портокал за 10 стотинки и докато те забаламосат ти заграбили сока и си били камшика яко дим. А ти после ревеш ли, цивриш. Стандартна схема. Това, което мен ме отвращава е, че зрели ора се държат като деца...

72

Начинаещ+

преди 3 години

Искам да чета много за Русия колко е лоша - интересно ми е. Интересно ми е също западното вампирясване докъде може да стигне като пише за Русия.

71

Атлантик+

преди 3 години

"Не съм лош човек, но ще изпитам кеф когато някой кораб-газовоз гръмне в Атлантика..."Ти пък си мислиш, че саботаж на СП2 е трудно да се направи?

70

Анонимен

преди 3 години

Тъй холам, ама никой им не ще демократичната евтина газ от гз на географията.А Европа и Русия колкото и да ги насъскват една срещу друга са бизнеспартньори.Единият предлага, а ако другият се съгласи - продава. Бизнес.

69

Анонимен

преди 3 години

Всеки си прави сметката. Такава е сметката на европейците.Американците да се оправят както могат, щом не им отърва.