51

Анонимен

преди 3 години

До Ще пляскаме ли? По друго ще стане искаме или не ще се стигне до там тежко и горко на оцелелите. Към лекарите трябва да се прибавят медиите и депутатите.

50

Анонимен

преди 3 години

Нали е пандемия, за какви места става на въпрос, ми това е въпрос за живота и смъртта като на война как може така незабавни наказания и разжалвания, ми като трябва ще сложат легла и в коридора може ли така десетки хора умират избирателно щото нямало места това е чудовищно несправедливо и няма да мине само с оставка ще има и други последствия, за какво са ни доктори дето нямат капка човещина.

49

Ще пляскаме ли?

преди 3 години

Кога да пляскаме на лекарите сега-преди или след като човек почине ,разкарван като мечка ?

48

Анонимен

преди 3 години

Заети да крадат все повече и повече, мутрите проспаха лятото, когато можеше да се организират нещата и сега е пълен хаос.

47

БСП

преди 3 години

Бойко Борисов искренно се радва при всеки един починал!!Защото целта на ГЕРБ е да се убият максимално много Българи!!

46

Кустадин Ангелоф

преди 3 години

Нещастен случай, един процент шанс, продължаваме напред

45

не са прави

преди 3 години

Не са прави близките - Човекът не е имал шанс, защото се е родил в България и не е от кликата на шайката, нито рита мачле с Боко Тиквата.

44

Анонимен

преди 3 години

Нормално е да има и косвени жертви на коронавируса... Затова трябва да се въведе пълна карантина. Ако има спад на заразените няма да се случва и това с този случай.

43

коце педалчето

преди 3 години

има легла

42

Анонимен

преди 3 години

До КикоКажи го в прав текст за останалите читатели които не участваме в спора ви а просто търсим истината.

41

Анонимен

преди 3 години

А, то ако отсега бяха тези проблеми, цвете щеше да бъде!Баща ми преди 8 години в една люта зима едва не умря от бронхопневмония - тогава имаше грип, не бяхме чували за корона.Добре че живеем до оградата на болницата. Линейка така и не дойде. Занесохме го на ръце и накрая се свлече до оградата в снега. Дадоха ни инвалидна количка да го закараме до спешното. С уговорката да не забравим да я върнем (все едно ще я крадем!).В спешното вече беше посинял - нямаше нужда да мерят сатурация!

40

гошо

преди 3 години

да, за обикновенните хора е така... ако беше баце тиква щяха да го вкарат! Т.е. щяха да изкарат някой друг беден човек... за кокошка няма прошка

39

Кико

преди 3 години

До коментар 40"Къде бяхте когато здравният министър на Костов д-р Илко Семерджиев въведе английският модел на здравеопазване"Абе глупендър, къде тролиш като не си наясно? В Обединеното кралство болничната и доболничната помощ са напълно безплатни. *** си като червена партийна книжка.

38

коментар

преди 3 години

Всички приказвате след дъжд качулка.Къде бяхте преди това?Къде бяхте когато здравният министър на Костов д-р ИлкоСемерджиев въведе английският модел на здравеопазване,който беше абсолютно чужд за нас, а по принцип моделътна нашата здравна система беше близък до този на Германия?Сега ревете, но тогава мълчахте! При това тези, които най-много приказват сега са точно тези, които сбъркаха изначалоздравният модел в България и окрадоха здравната система!

37

Яким Вълев Донев 3

преди 3 години

Това че Ви приказват празни приказки по поръчкови медии и Ви хвърлят прах в очите мисля , че интелигентните хора останали в България го виждат превъзходно !!! Тук просто е една внушителна "ЧЕРНА ДУПКА" и то е очебъркащо! Няма лекари ! Няма Медицински персонал! Няма места ! Няма нищо ... Вижда се идеално как 25 години ЛЪЖИ избиват здраво в един такъв напечен момент !!! СТУДЕНТИ И ФИЗИОТЕРАПЕВТИ СЕ ГРИЖАТ ЗА ТЕЖКИ ПНЕВМОНИИ И КО ВИД ?!?! ХОРА УМИРАТ В ЛИНЕЙКИ , И ПРЕД БОЛНИЦИ СЛЕД ДНИ РАЗТАКАВАНЕ?

36

Анонимен

преди 3 години

Дано не се налага на никой да търси в скоро време лекарска помощ,но ако недай си Боже се наложи,сериозно се замислям освен постелъчно бельо,бинтове,марли,ръкавици,скафандри,спринцовки и игли,да си подготвя походно легло и поне едно-две медицински лица срещу добро заплащане!

35

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Още пролетта китайците го измислиха - построиха по спешност две болници.И лекари си намериха.Тука какви мерки взехме"Нали ако бяха почнанали да правят някакви мерки щеше да има вой до небесата, че "плашат хората"

34

Яким Вълев Донев 2

преди 3 години

..... В България останаха главно "Бизнесмените в бели престилки" и голям брой некадърници , които те гледат само в портфейла когато отидеш на преглед или за нещо... А в същото време една сносна диагноза НЕ могат да дадат ! Разбира се , има и качествени Лекари , но в сравнение с другите , са доста малък процент ! Същото важи и за Медицинските сестри , които са уникално малко за нуждите на България ! След някоя и друга година ще се окаже , че ще се ЛЕКУВАМЕ САМИ. ПО ИНТЕРНЕТ. :( :( :( !!!!!!!

33

Яким Вълев Донев

преди 3 години

Ако обичате , НЕ използвайте думите - "ЗДРАВНА СИСТЕМА" и "БЪЛГАРИЯ" в едно изречение , защото е трагикомично ! Тук просто НЯМА "ЗДРАВНА СИСТЕМА" ! Тук има една огромна "ЧЕРНА ДУПКА" , която НЕ става за нищо ! Качествените Лекари и Медицински персонал се изнасят със скоростта на светлината за Западна Европа или САЩ за значително по - добри заплати и значително по - уреден и спокоен живот ! И това НЕ Е от сега ... Това е от поне 25 години "Демокрация" ! Питам - ЗАЩО Е ТАКА И ЗАЩО СЕ ДОПУСНА ?!?!

32

Анонимен

преди 3 години

Отговорност и основно задължение на държавата е да създаде нормални условия за образование,труд,здравеопазване,сигунаст,за безпрепятствено и безопасно пътуване,за биснес и инвестиции,нормално действуващо в интерес на гражданите законодателство и неговото прилагене в същия вид.Лично аз не виждам изпълнено нито едно от горните задължения,които са вменени на управлението по подразбиране.Вместо това от 10 г.имаме единствено показност и никому ненужно хвалене!Резултатът е ясен-разгром и смърт!