127

до Ванчо Илиенски

преди 3 години

До Ванчо ИлиенскиНа Гърция клекнахте - сменихте история, знаме и ИМЕИ на нас ще клекнете! ВЕТО!

126

Krom

преди 3 години

До Ванчо Илиенски - вие Ванчо сте неблагодарно племе. Това което искате е с единия крак в ЕС с другия в Белград. Защо трошихте български военни паметници? Лесно е, след като си свършихте работата с подарената от нас техника сега да плюете. Защо още тогава не ни я отказахте гордо и не коленичихте пред сърбите които ви оставиха като голи охлюви на албанците? Защо вземате нашите паспорти Ванчо? Двулични и коварни в отношението си към нас, какво точно очаквате в замяна?

125

Анонимен

преди 3 години

И 300 000 да напишат,дума дупка не прави!А ветото остава.

124

Анонимен

преди 3 години

До 133 АнонименМалко са и 300 писания срещу нас. Трябва поне 30000, това заслужава племето населяващо територията Бг

123

Анонимен

преди 3 години

Дръж се Заев. Вие сте потомците на великия Александър Македонски и не клякайте пред някакви скапани патриоти

122

Анонимен

преди 3 години

До Departure delayedЗахариева се убеди лично, че на ден има 300 антибългарски писания в македонските медии, какво остава за месец :) Значи ще ги пуснем в ЕС, после да ни плюят на воля, няма да стане тяхната :))

121

SHEFA

преди 3 години

До Ванчо Илиенски-ТИЕ ТАНКОВЕ КАДЕ ВИ ГИ ДАДОХМЕ-АКО НЕЗНАЕТЕ ЩО ДА ГИ ПРАВИТЕ-МОЖЕ АКО ИСКАТЕ ДА СЕ НАРЕДИТЕ ОКОЛО ТЕХ И ДА СИ УДРИТЕ ГЛАВИТЕ У НИХ.

120

SHEFA

преди 3 години

-С ТОЕ АКЪЛ ЩЕ ВИДИТЕ ЕВРО СЪЮЗА ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН-ТАЯ НЕМА ДА СТАНЕ.-ТАЯ НЕСТАВА ТАКА.-НИЕ ЩЕ ВИ ПУСНЕМ И ПОСЛЕ ЩЕ НАВИРИТЕ ГЛАВА И ЩЕ ПОЧНАТ ИСКОВЕ ОТ ВАША СТРАНА.-АЕ СЕДЕТЕ СИ У СЕВЕРНАТА.МАКЕДОНИЯ.

119

Ванчо Илиенски

преди 3 години

Един добро коментар не срещнувах тако са сите фашистички?

118

Ванчо Илиенски

преди 3 години

Тези танкове кой ни дадохте не стават ,что не става нишо от теу дека се чудиме као да ги правиме! Нашиот народ ке биде у европската униа! Секой држава сака назе у ЕУ!Македонскиот народ сме антички и език и история сите нашо!Наша влада решава кой сме и кой не сме!

117

Departure delayed

преди 3 години

Този нещо се е объркАл, че дъвченето на микрофона и локумите нещо ще променят. След 30 години македонски лъжи и декларации, вярваме само на практически добросъседски действия, не думи.Имате да наваксвате с действията - давайте смело, гоним голяма бройка,че изоставането е трагично!

116

МънкиратМънкидонците

преди 3 години

Българите най-добре знаем,че Мънкидония не споделя европейските ценности - равноправие на гражданите(и българите),добросъседство, върховенство на закона и истината, антикомунизъм?Искат само да вземат едни пари, но без да скъсвст с югокомунизма! Да не ги пращаме там,за където не са готови - нуждаят се от сухи тренировки и редовно припомняне на правилата, преди да ги пуснем на европейския терен.

115

Шофьори всякави

преди 3 години

Македония е болна от сръбския вирус "антибългаризъм" и вече навлезе във фазата на треска и висока температура. Температурата е двояк признак - или ще оздравяваш или ще умираш. В случая е по-скоро второто! Болен човек не трябва да управлява автомобил, камо ли държава! Албанците са здрави, тоз вирус не ги лови и вече им писна - скоро ще вземат управлението на "македонската кола" в свои ръце! По магистрала "Гоце Делчев", от София до Тирана.

114

Критериите тъпахо

преди 3 години

По българомразство "македонците" най приличат на сърбите - да искат от сърбите зелен светофар за ЕС,а най-добре да чакат заедно с тях 20 години за започване на преговори.Не знам дали някога Сърбия ще влезе в ЕС,защото първото условие е членството в НАТО, а сърбите в НАТО нама да влязят!Дреме ми на у&я, дали и къде ще членуват българомразците!Няма да им пречим да си изпълнят критериите за членство,но нямаме и да игнорираме критериите.Както те си решат.Искат ли - влизат! Не искат ли - не влизат!

113

Анонимен

преди 3 години

*** които палят българското знаме не са достоини за европа

112

Щерю

преди 3 години

Тоя е много Зяев...

111

Анонимен

преди 3 години

Сърбизацията на Македония почва още след окупацията в 1913 г. Сърбите имат опит със сърбизацията на българите от Ниш и Пирот преди 1876 г. когато тези българи попадат от Турция в Сърбия. Всички бг учители и попове са изгонени, заселват сърби и сърби стават кметове на селата и градовете. В Македония е същото и затварят или мъчат всички учители и попове. Българския език е забранен. Сменят им имената със сръбски Иванов става Иванович или Ивановски.

110

Анонимен

преди 3 години

Оня ден показаха някакъв Македонски историк които обясняваше,че България измислила тази работа по времето на Живков. ХАХАХАХАХ ХАХАХАХАХ Тея наистина живеят от 45та нагоре :( Много сте зле момци . Вземете поучете малко световната история, зада си сверите часовника ,че се живеете в измислена матрица от банда анти Българи и Македонци

109

Анонимен

преди 3 години

Като е червена линия македонската история...айде чао. Стига си ревал. Написано е какво искаме. Ксто сте готови кажете.

108

Анонимен

преди 3 години

Против европейските ценности е да си присвояваш историята на друга европейска държава - нейните национални герои, празници, език, азбука и т.н. Това няма аналог в историята на ЕС. Историята на древна България не е историята на БЮРМ. Тази на БЮРМ започва през 1944-45г. Създателят и не е Гоце Делчев, а Тито. Аз не знам как тези умопомрачени хора се самоопределят и наистина това е тяхно право, стига да не определят или успорват чуждото наследство като тяхно. Тази няма да стане.