56

До госТ

преди 3 години

Винаги е имало и ще има ДВА ВИДА ЛЕКАРИ. ОБИЧАЩИ И НЕОБИЧАЩИ ХОРАТА. 50 НА 50. Попадал съм предимно на вторите.

55

До 51

преди 3 години

Ако НЕ си с ковид - не могат да те вкарат в отделение с ковид, защото ще се заразиш И от ковид. И става страшно. Ако си с пневмония БЕЗ ковид - трябва да те приемат в друго лечебно заведение. Но и на двете места може да няма легла. Второ - често бързите антигенни тестове дават фалшиво отрицателен резултат. И кашата става пълна.

54

някой

преди 3 години

Причакваш ги тия убийци като с еприбират и с бухалката, не да ги утрепеш ама да не могат да се оправят никога като им изпотрошиш ръцете и краката, аз лично така бих направил.

53

Az

преди 3 години

Кой умрел-умтел.Магистрали се строят....

52

Анонимен

преди 3 години

Както по-рано заявиха от здравното министерство днес - хаос няма! Само така ви изглежда, щото сте залупени.

51

ГосТ

преди 3 години

Разберете, въпреки че много лекари имат забележки, в сегашното положение лекарите нямат никаква вина за ситуацията в страната и наистина рискуват живота си ! Не се подавайте на плоските герберастки номера. Имам предвид истинските лекари в болницата, а не търгашите с частните клинични лаборатории, които дерат кожи за тестове на четворно завишени цени (плюс нормалната надценка). Но и това е въпрос на закони и регулация.

50

Разбиращ

преди 3 години

До Проблемът тук еНЕПРАВИЛНО ИЛИ НЕКАЧЕСТВЕНО ВЗЕМАНЕ НА ПРОБАТА ЗА БЪРЗИТЕ ТЕСТОВЕ, КОИТО И ДВАТА СЕ ОКАЗВАТ ОТРИЦАТЕЛНИ. А ВСЪЩНОСТ ЧОВЕКЪТ СИ Е ИМАЛ КОВИД!!! Четох как се вземат тези тестове и виждам, че опасността от неправилно боравене с тях е голяма. Оттук - и погрешните , фалшиво отрицателни резултатиИма само един основен проблем със бързите и антигените тестове до 5/7 ден от заразяването не хващат нищо... А ПСР-те имат проблем със неправилно взета проба от санитарка например

49

Анонимен

преди 3 години

Днес Бойко може да спи спокойно ,вече сме първи и по смъртност в света ,както и по бедност .....!

48

Анонимен

преди 3 години

Може и да не е бил с Ковид човекът. Но е абсурдно с толкова сериозни показания за прием в болница, да му откажат прием. Какво значение има в случая дали е бил с Ковид? Останалите хора с тежки заболявания и в тежко състояние не заслужават ли лечение? Мир на праха му!

47

Вот дъ фак!?

преди 3 години

Изумявам се като прочета нещо като това "По съвет на лекаря близките му го закарали" Чакай малко нали уж линейка викат пък във всички статии от близките дни само това чета , че близките разкарват болни ?! И после се чудим че няма данни за прием на даден пациент .ден по-късно излизя някой от министерство/болница и разправя че няма страшно всичко е под контрол

46

До 16

преди 3 години

Не е сърдечно - съдов проблем. Има си показания КАК СЕ РАЗЛИЧАВА СЪРДЕЧНО - СЪДОВ ПРОБЛЕМ ОТ ДИХАТЕЛЕН / ПНЕВМОНИЯ/. ПЪРВО УЧИ МЕДИЦИНА. ПОСЛЕ ПОЗДРАВЯВАЙ ТОЯ И ОНЯ.

45

ГосТ

преди 3 години

Единствените бързи тестове са LAMP. А единствените качествени антигенни такива - Elisa.

44

ГосТ

преди 3 години

Ша плескаме на баце и бобъра за това, че всичко е под контрол и хаоса е само чувство. Това с препълнените болници е явление пропорционално на смъртността от вируса (3%) Ако случаите с починали пациенти са 4,то случаите с разкарване от болница до болница са били около 133. Но просто другите са оцелели и не се пише за тях.

43

Да търсят сметка

преди 3 години

...и от този, който е взел бързите тестове НЕКАДЪРНО И НЕПРАВИЛНО! Аттук и джипито се е заблудило, че не става въппос за ковид. А си е било точно това.

42

Проблемът тук е

преди 3 години

НЕПРАВИЛНО ИЛИ НЕКАЧЕСТВЕНО ВЗЕМАНЕ НА ПРОБАТА ЗА БЪРЗИТЕ ТЕСТОВЕ, КОИТО И ДВАТА СЕ ОКАЗВАТ ОТРИЦАТЕЛНИ. А ВСЪЩНОСТ ЧОВЕКЪТ СИ Е ИМАЛ КОВИД!!! Четох как се вземат тези тестове и виждам, че опасността от неправилно боравене с тях е голяма. Оттук - и погрешните , фалшиво отрицателни резултати.

41

Анонимен

преди 3 години

Бойко нещата загрубяха ,подавай оставка и поеми цялата отговорност за ставащото ! Ако можеш да носиш отговорност и нямаш психическо заболяване !?

40

Анонимен

преди 3 години

И друг път плачете за лекарите, измрели от ковид!Или им пляскайте за героизма по спасяване на техни роднини, приятели, министри, депутати и връзкари на властта.Смешен плач.

39

Анонимен

преди 3 години

За болните от властта има здравни булеварди, за обикновения човек има здравна черна пътечка към моргата.

38

Майна

преди 3 години

В Пловдив, за съжаление от опит да кажа, положението е страшно. Който не вярва, да отиде в спешно то в една от 2те големи болници.

37

Анонимен

преди 3 години

Лекарите даже са прекалено много и си пречат един на друг. Трябва да се намалят, а да се увеличат местата за болните.