47

Ф.С.В.

преди 3 години

Отива сутринта в голямата Болница УМБАЛ - от там го пращат по обяд в Белодробната Болница -после Белодробната Болница вечерта го праща в УМБАЛ -после УМБАЛ констатират че нямат легло за реанимация и го пращат в Меден Рудник в Частна Болница където умира ?? та той цял ден е пътувал в линейката!! УЖАС!!

46

Ф.С.В.

преди 3 години

На място се прави бърз антигенен тест за коронавирусАМИ ЗАЩО УМБАЛ НЕ СА ГО НАПРАВИЛИ ПРЕДИ ОБЯД ТЕСТА?? А СА ПРАТИЛИ УМИРАЩИЯТ КЪМ БЕЛОДРОБНА БОЛНИЦА --ПОСЛЕ ЧАК ВЕЧЕРТА ПАК ГО ВРЪЩАТ ОТ БЕЛОДРОБНА БОЛНИЦА В В УМБАЛ ?? И ТОГАВА МУ ПРАВЯТ ТЕСТ?????? ЦЯЛ ДЕН СЕ Е МЪЧИЛ В ЛИНЕЙКАТА!!

45

Митев

преди 3 години

Мразя да чета:" Докторите го объркаха и умориха, Ще ги вкарам в затвора, и т. н. " Ами защо го водите на доктор?! Я колко баячки, врачки, "народни лечители" се навъдиха! Идете при тях! Те лекуват всичко-от рак до мерак!!!

44

Анонимен

преди 3 години

Видими резултати. Айде и на пролет пак си ги изберете. С незаменимата помощ на *** братя, разбира се.

43

Анонимен

преди 3 години

Няма защо да се обвиняват лекарите в случая.Ако изобщо е имало скандално поведение в някоя болница,то е във връзка с онези клипчета на нещастниците по чехли,които отидоха курбан.Но и там,с букет други диагнози ,даже и бързо настанени ,резултатът щеше да е същият.Всичко е до организъм,в Италия една на 100 пребори вируса.Близките нормално ще търсят виновни,но на този човек не му е било писано друго.Грубо звучи,но всичко е съдба!

42

До Ангел

преди 3 години

Ангеле , и в държавите дето се изпокриха и спазват мерките стриктно вируса си върви и се разпространява заразата яко . Не е до маските само, защото знаем от какъв клас трябва да са , как да се поствят и махат , колко често да се сменят и прочее , че да имат 15 до 20% ефективност на предпазване .

41

мдаа

преди 3 години

Абе, много ги нападате лекарите , ама те са поставени до стената да избират , кой да приемат и кой да го из/отпишат . Освен това няма директно лечение за момента , всичко е мъгла по въпроса и когато се объркат нещата при някои -късата клечка . Ако има виновни това са властите дето цяло лято се криха по плажовете и нищо не предприеха за машини за плазма или да разрешат за внос Ивермектин-а и да го внесат . Изобщо нас ни управляват престъпници , некадърници и отцепродавци !

40

Ангел

преди 3 години

Аз съм един от поне 80-те% Български граждани които НЕ спазваме мерките препоръчани от Здравното министерство .И като такъв твърдя,че точно ние нямаме никакво право да критикуваме лекарите и да плюем по тях. Само който стриктно спазва предписанията на министъра има такова право . От тук коментиращите повечето излизате навън без маски и имате наглоста да плюете по докторите заради собственото немърливо отношение спрямо здравето си !!!

39

венци

преди 3 години

За Домусчиев затвориха цяла болница.За Боко Тиквата ни занимаваха денонощно.А обикновените българи са оставени да умират като кучета по стълбищата.Трябва най-сериозно да се замислим за провеждането на трибунал за геноцид.Това е неминуемо.

38

Анонимен

преди 3 години

В общи линии, обясния тип - да, убихме го, но това е нещо в реда на нещата, защото сме много натоварени! .

37

Лекари от герб

преди 3 години

Това са убийци!

36

Лъже та ушите

преди 3 години

му пукат. Нямало данни за подобен отказан прием, но пациентът бил пренасочен към Белодробната.

35

заю баю

преди 3 години

Целият проблем е ,че това не са лечебни заведения , а търговски дружества! В цяла България няма нито една истинска БОЛНИЦА. Всичко е ЕАД или ЕТ ! Другият проблем е че няма електронна здравна карта за всеки пациент!

34

Анонимен

преди 3 години

Че, те си признават, че са го убили човека, отказали били в Белодробна болница да го приемат, връща се в УМБАЛ Бургас с тест + но нямало място за него и го пращат да мре някъде си - както е и станало ! ЗА РАЗСТРЕЛ ЗА ВСИЧКИ !

33

Тончо

преди 3 години

Ром и лекар виновни в България до сега не съм видял.

32

Тодор Д.

преди 3 години

Дано поне сега всички конспиратори и анти-ваксъри започнат да вярват, че за много хора вирусът не е шега. След като ежедневно четем, за хора починали в чакане на линейки, лутане между болници, или направо на стъпалата на болницата, можеби хората ще си отворят очите.

31

Анонимен

преди 3 години

Да ръкопляскаме на героите, които играят на пинг-понг с пациентите. Пациентите са в ролята на топчето.

30

Анонимен

преди 3 години

Преди няколко години ме разкарваха по болници и без да има Ковид. Всички доктори казваха, че съм в перфектно здраве, а аз имах постоянна висока температура, болки и повръщах кръв.

29

Анонимен

преди 3 години

Лекари има и те служат, за да казват на болните, че няма места и легла при тях.Не казват, че има свободни места, но няма лекари.

28

Анонимен

преди 3 години

Не пишете неверни неща в коментарите! Този човек не е онзи със шесте стенда и инфарктите. Онзи умря в Пловдив.От статията разбирам, че е виновен починалият, който е проявил обидно за лекарите непознаване на системата им и е настоявал да бъде лекуван в болница, която е нямала клинична пътека за неговата болест.Ами заслужава си участта тогава!