41

Анонимен

преди 3 години

Турция не е европейска държава и няма място в Европа. Да ходи да си прави съюз с Ислямска държава, Пакистан и Ирак. Правете си там халифат и оставете цивилизования свят на мира.

40

Анонимен

преди 3 години

до 44 ти пък върви в азия откъдето са дошли прабългарите пардон ромите

39

Анонимен

преди 3 години

Каква Европа, без Ердоган? Вие сте изостанали с милион години от целия цивилизован свят. Вие още живеете в пещерните времена. Първо се научете да бъдете хора, да уважавате всички, да не подпалвате войни, да не унищожавате църкви. Чак тогава може да седнем на масата да говорим с турците. Само че вие няма да станете хора в близките милион години. Същите изтрити мозъци сте като македонците.

38

До 43

преди 3 години

И какво, да не би на черните да им дават мезонети там, докато такива като баща ти спят на палатка?!! САЩ е построена с кръвта на черните роби, техните деца определено заслужават повече от разни новоизлюпени емигранти.

37

До 41

преди 3 години

Ти светил ли си им на истинските българи, че да ги знаеш какви са били? Българите са били тук векове преди вас, останаха и след вас, хайде обратно в анадола, ама там май не ви искат вече :)

36

Анонимен

преди 3 години

След 10 години като тираджия имаш право да се пенсионираш, но с минималната пенсия!Той си има къща в България и тази пенсия ще му стига у нас! Там квартирите са по скъпи от минималната пенсия, така че ако нямаш жилище там си на палатка, най-много стара каравана!

35

Анонимен

преди 3 години

Въпроса е, че Европа трябва да спре да толерира турция. Видяхме ги що за стока са, "силна" икономика, оправят де сами, да ги оставим да се "оправят" на воля:)

34

do 39

преди 3 години

В Европа няма място за други религии, другите религии си имат други континенти.Като не ви харесва християнска Европа , какво майка си търсите тук? ...................................................................................................................................Koy kazva che evropa ne e rodina i na musulmanite,v evropa jiveyat 55 miliona musulmani,a kakuv ur tursqt hristiyanskite armii v musulmanskite strani uj kato umirotvoriteli a vsishtnost sa agresori i razgrabvat bogatstv

33

До 42

преди 3 години

Милинкия, татко ти е решил, че като шофьор ще счупи парите и ще си вземе две-три черни преслужници да му удовлетворяват нагона ли? Ами, сгрешил е. Ей я турция къде е, за отиде да върти геврека там.

32

И аз очаквам

преди 3 години

Ердоган да се разведе.

31

Анонимен

преди 3 години

А ми те хората и в най-богата страна в света също спят милиони във фургони, каравани и мизерстват без работа! Говоря за бели хора дискриминирани от неггра, защото работата рърво се дава на неггрото и ако остане взимат белия! Баща ми се върна след 10 години в сащ , като тираджия! Никога не иска и да си помисли повече за сащ.

30

Анонимен

преди 3 години

Човече събуди се от съня си хората в Турция мизерстват.Русия е 145млн. И има огромни природни ресурси а Турция е полу пустинна държава.ХахаххаахахаЖената на Ердоган пие чай за четирихиляди лева килото , а обикновения турчин си вари сам ракията и кара на постно.Хаххахахахахаха голям глад е в Турция .

29

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Nali evropeyskiya sayuz ne beshe hristiyanski klub za kvoto vi obvinqva Erdogan znachi e prav"=======================================================В Европа няма място за други религии, другите религии си имат други континенти.Като не ви харесва християнска Европа , какво майка си търсите тук?

28

Пурко

преди 3 години

Забелязвам, че тук един индивид поставя минуси на поразия. Човеко, *** си в Турция, щом ти е толкова мила? И там е като тук, бе. Поне 10 милиона вече са я напуснали и не искат и да чуят за връщане. Само отталеч Родината е прекрасна. Когато не си турист, а местен жител, изобщо не е така.

27

Блеск

преди 3 години

Разрешаване на забрани е отличен израз.

26

До ХА-ХА-ХА-ХАААААА

преди 3 години

Отново си прав, кой обаче има интерес от силна турция - никой!Хахахахахахаха

25

До ХА-ХА-ХА-ХАААААА

преди 3 години

Прав си за бюджета на русия, и ердо, и путин изтеглиха късата клечка със съюзник. Не знам защо се радваш, турция приятели няма, само врагове. Колко време ще изкарате в свят, в койно всички ви кроят шапката?!Хахахаххаа

24

Анонимен

преди 3 години

имаше една хубава мисъл - не помня на кого бешеда се разграничим преди да се обединим

23

Анонимен

преди 3 години

I vaksinata za Covid19 go nameriha turcite

22

22

преди 3 години

Европа е за европейци, за хора с цивилизовано и европейско поведение.КАКВО НАПРАВИ ТОЗИ АЗИАТЕЦ С ХРИСТИЯНСКАТА ЦЪРКВА "СВ. СОФИЯ" в Истанбул?!!!!