20

Анонимен

преди 3 години

За неговото лечение пристигнаха лекари специално от РусияТова е било голяма грешка.

19

IQ 3.14

преди 3 години

"руските специалисти" явно са я свършили точно толкова колкото в италия. там изкараха намиращи се под забрана деца на бащите си към родината, бяха хванати в опит да "се намесят" в комуникациите на нато и повече нищо не се чу за тях

18

Анонимен

преди 3 години

"За неговото лечение пристигнаха лекари специално от Русия, съобщава БГНЕС."Ох, защо още предните дни не съобщихте за това? Аз можех да ви я кажа тая новина още тогава. Руските "лекари" дойдат ли, прошка няма.

17

По инерция

преди 3 години

да не са му изпратили вместо лекари, "любители на катедрали", които знаят да лекуват само с Новичок?(Както и да е... Бог да го прости! На 90 години, едва ли е могло да се направи чудо.)

16

Анонимен

преди 3 години

Господ не разбира от майтапи. Посланието е: Пазете се! Всички сте смъртни!

15

Покойникът

преди 3 години

Е Българомразец - канонизира така наречените "Сурдулишки Мъченици", които уж били "убити от Българският окупатор", не е допуснал храмове на Българската църква в окупираните Западни Покрайнини и поддържа марионетна сърбоманска лъжецърква във вардарска Македония,присвояваща си Българската Охридска Архиепископия - Юстиниана Прима!Нека да гори във Ада!

14

Анонимен

преди 3 години

Ама май и от тамошния НОЩ надписват яко бройката. Не е починал от възраст, а от ковид.

13

Без Македонците ....

преди 3 години

До Анонимен И Сърбите от Източна Сърбия, понеже са Българи!

12

Газдов

преди 3 години

Починал от сърдвчни проблеми на 90 години, но тази година е модерно да се вини настинката. Само че човек със сърдечни проблеми на 90 щеше да замине, каквата и по-сериозна настинка да хване, не само конкретната. За грип изобщо не говорим, защото той натоварва изключително много организма и го изтощава, като си на 90 с болно сърце, просто не издържа организма и отказва. Истинската смъртност са хора без сърдечни пороци, без рак в напреднал стафий и тн. и тях ги има, но са 1-3 на 1000 най-много.

11

АнонимеН

преди 3 години

КАЗАХ ВИ ОЩЕ ВЧЕРА, ЧЕ НЕ СЕ НАМЕРИЛО ЗА НЕГО КРЪВНА ПЛАЗМА------------ПЪРВО СА КОМУНИСТИ А ТЕ НЕ ОБИЧАТ ДА ДАВАТ НИЩО ДАРОМ И ВТОРО И ДА СЕ НАМЕРИ НЯКОЙ БАЛАМА ДА ДАРИ КРЪВНА ПЛАЗМА ТЯ ОТДАВНА Е СПАЗАРЕНА И ПРОДАДЕНА ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗА КОЙТО СИ Е ПЛАТИЛ!

10

Анонимен

преди 3 години

Да не би да са го лекували с ваксината Спутник?

9

О, Боже!

преди 3 години

Защо наказваш свещенници?

8

Анонимен

преди 3 години

Не мога да повярвам че при толкова много загинали от коварната болест все още има индивиди които твърдят че коронавирус няма.

7

До Фин

преди 3 години

добре брат

6

Е, и?

преди 3 години

Пък българският се спомина и без корона вирус.

5

Ханибал

преди 3 години

На 90 години беше само!!! Целият живот беше пред него!!! С.мотаняци! На тая възраст да се закашля по-силно и сърцето му ще спре. Ама нали е пълно със зомбирани и маскирани кови.диоти дето наистина вярват че този вирус е края на света!

4

Фин

преди 3 години

Тъпчо номер 1 добрите богове са в духовня свят. Тук в метерията е Ариман, князът на този свят. Затова монотеизма доведе до атеизъм при много хора. Бог не е един, сложно е битието и небитието. Има гностични науки за тези неща.

3

Анонимен

преди 3 години

Не е слушкал явно и им се досвиде да го лекуват с това с което лекуват височии.Да почива в мир!

2

Анонимен

преди 3 години

Аетолах Ириней.

1

Анонимен

преди 3 години

Тоз вашия бог нещо за нищо не става май