69

???

преди 3 години

смъртността е з... 3 на 1000*Какво разбира под смъртност?Ако е 3 на 1000 от цялото население, това ще са около 21000 починали от вируса.Ако е 3 на 1000 от заразените, тогава сегашните 2530 починали предполагат около 844000 заразени. А ако не всички починали от вируса ги водят като починали от вируса, тогава заразените може да са и 2-3 милиона.

68

Анонимен

преди 3 години

Медиите убиват повече хора от вируса. До кога ще насаждат страх?

67

Д.

преди 3 години

Крумов, отговорът е 1 - ти не знаеш да смяташ!

66

До 50

преди 3 години

Защо се нервираш.Комунистите са си същите клиентелисти.Нали я видяхме Нинова.С пяна на устата убеждаваше народа,че covid 19 е безопасен ,,лек невинен грип,,, но с първите признаци, с лакти и зъби се добра до леглото във ВМА.Прередила и двама лекари същия ден !Позор.

65

Анонимен

преди 3 години

Вярно ли е, че с тестовете събират ДНК?

64

съвет

преди 3 години

е щом не е особено опасна инфекцията , цялата бсп да отива като доброволци !

63

Анонимен

преди 3 години

До 63,,Пот от челото ,, не му тече,защото работи в Инфекциозна на 4 часа, а на цяла длъжност се води в Соэийския университет.По цял следобед е с Румен Петков по събрания на АБВ.Готвят избори.

62

Анонимен

преди 3 години

Тоя сега започна с пиар акциите.От казаното се разбра,че му се налага да връща хора и да ги праща на домашно лечение.Колко дежурства смята да даде и колко спешни случаи пое.Той е педиатър.Да внимава кого връща,че ситуацията е сериозна.Депутатския имунитет няма да помогне,ако сгафи.

61

Анонимен

преди 3 години

А защо партийният вожд лежа във ВМА, като е толкова безобидна тая болест? И защо партийният другар и бивш здравен министър - проф. Гайдарски, е точно на обратното мнение...

60

Анонимен

преди 3 години

до номер 64Не ми сравнявай бедствието Чернобил с един вирус!Най-малкото защото те бива само в приказки без да имаш никаква реална представа какво означават!

59

Анонимен

преди 3 години

До: 59Ти ли ще ми говориш за тежко изкарана болест бе лаладжия?Не си виждал болен от грип и двойна вирусна бронхопневмония!Не искам да пиша повече че побеснявам!!!

58

Анонимен

преди 3 години

ЧЕРНОБИЛ БЕШЕ БЕЗОБИДЕН! ЗА КОМУНИСТИТЕ ВСИЧКО КОЕТО НЕ Е В ПОЛЗА НА ПАРТИЯТА Е БЕЗОПАСНО! САМО ТЕХНИТЕ БЛИЗКИ ДА СЕ ЗАПАЗЯТ! СТО ГОДИНИ ЕДНО И СЪЩО И ГРАМ ЖАЛОСТ ЗА НАРОДА! САМО В ЛОЗУНГИ И ПАРТИИНИ РЕЧИ

57

българин

преди 3 години

До: номер 59Ами Мангъров изчезна от медиите по една твърде обективна, логична и обяснима причина:Лично новият здравен министър му се примоли да започне работа като доброволец в стационара на инфекциозна болница в София. На човека не му остава време да вдигне глава и да избърше потта от челото си, за разлика на много медийни звезди, като: Мутафчийски, Кантарджиев, Кунчев и прочие...

56

българин

преди 3 години

Видяхте ли бе? Чухте ли бе? Главните виновници трябва да бъдат съдени и осъдени заради паниката която създадоха - има такъв член в НК който предвижда ефективна присъда затвор за такива неверни слухове! А виновните всички знаят кои са, стига са повтаряли каква "отговорност" носели - време е да си понесат отговорността де факто и де юре, не само на приказки!Достатъчно доказателство е дори само фразата "яко ще се мре"!

55

АК-47

преди 3 години

Ето го и тоя... После защо скача заразяването и смъртността... Не'ам думи... Докато не измрат всички, ратуващи за чайчета за това грипче, България ще затъва все повече и повече. Разбира се, че е от БСП. Тях не ги лови този вирус.. Повръща ми се от тези всезнайковци, наред с невярващия им президент.

54

Крум

преди 3 години

Официални данни заболели 110536смърни случай 2530ако смърността е 3 на 1000 то смърните случай трябва да са 332Възможни отговори1.аз не знам как да смятам 2.данните който съобщават са лъжа3.смърнотта е 3 на 1000 но при друго лечение4.пак ни взимат за ДЕ**ЛИ

53

999

преди 3 години

Той и брат ми мислеше същото, ама като най- добрият му приятел се зарази и го изкара мноооого зле, взе да мисли друго.

52

Обективно

преди 3 години

ТОЗИ ЛИ ЗАМЕСТИ МАНГЪРОВ? ЧЕ ТОЙ НЕЩО СПРЯ ДА СЕ ПОЯВЯВА ЕЖЕДНЕВНО...ЗАЩО ЛИ??. ТОЙ ЩОТО Е МНОГО ЛЕК ВИРУСЪТ , ЗАТОВА БОЛНИТЕ ОТ БСП ВЛИЗАТ ВЕДНАГИЧЕСКИ ВЪВ ВМИ. ..

51

Анонимен

преди 3 години

Да де, но с погребален глас вечер в новините се говори за вируса, като за проказа. Ако някой умре катастрофа и теста му е положителен значи е умрял от Корона Вирус. Хората са с лабилта психика и 24 са на вълна само ужас от Корона, като добавим и ниското ниво на масата и потъваш.

50

Анонимен

преди 3 години

По- добре да караш Ковид-19, отколкото да караш комунизъм и социализъм.