21

Анонимен

преди 3 години

Едно време Каналето и Слави Трифонов осмиваха покойния Жорж Ганчев от един филм, където го бяха проболи с някаква стрела отзаде.Качеството на филма на Жорж и този Борат е едно и също.И двете са ниско качествени филмови продукции.

20

Алеко е гений

преди 3 години

Ооооф тъжно било, унизително било, не знам какво си било. Аман от патрЕоти. Това е добрият артист. Затова я спрягат за Оскар. Едно време на Черкелов му чупели колата, заради брилянтното превъплащение във Велински.

19

Анонимен

преди 3 години

И на мен ми беше повече тъжно отколкото смешно, защоте е българка и беше доста унизително да се гледа това, за майка и е било направо шок и ужас, но много хора са готови на всичко за некой лев.

18

Наблюдател

преди 3 години

Момичето наистина блесна в Холивуд. Това е истинска звезда, а не такива, които са звезди само в собствените си очи! Действително тя може да е успешна и в България, но така светът нямаше да разбере за нея. Успех, Мария!

17

Отлично

преди 3 години

Филмът е добър, не като Борат 1, но добър. Нашето момиче играе отлично и на практика тя изнася на гърба си целия филм. Получи признание от критици и публика по целия свят. Само *** мрънка защото най-го е яд когато някой има успех.

16

Обективно

преди 3 години

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ГНУСЕН ФИЛМ. И АКО ТОВА Е ИЗКУСТВО ??? ЖАЛКО ЗА ЧОВЕЧЕСТВОТО. ПЪЛНА ДЕГРАДАЦИЯ.

15

До 9:

преди 3 години

Никаква завист няма.Подобни неща сме писали по форумите за един от най-големите таланти във футбола Божинов преди 10 години, който сега е много близо до завършване на футболната си кариера без никакви средства в банковата си сметка.Загриженост не значи завист.Живот и здраве, и всичко най-добро!

14

жабчу

преди 3 години

Абе, на нашето момиче поне не му се е налагало да преспива с продуценти и режисьори, а след това и с техните помощници, за разлика от мнозина от така наречените Холивудки "звезди"!!!!!

13

Рали

преди 3 години

В българският ад няма дяволи, защото ние сами се дърпаме обратно в казана... Лош материалУспех, Мария! Никога не се прибирай обратно

12

Шъ плаче я

преди 3 години

От срам.

11

Анонимен

преди 3 години

Много си повярва това момиче, а и журналистите не и правят услуга, като я представят за някаква голяма актриса, заговориха за "Оскар"... Реално филмът е ужасно слаб, играта и беше направо трагична. Прочу се единствено заради сцената с онзи дърт извратеняк Джулиани, който легна на леглото и почна да си сваля гащите. Надяваше се да се облажи с нещо младичко.И понеже стана по време на избори демократите разтръбиха случая. Не мисля че може да изиграе истинска роля в нормален филм

10

въпрос

преди 3 години

тази дали знае, какво означава Шикса и че 100% Саша Барон Коен не мисли за нея нито повече, нито по-малко от това, че е Шикса!

9

До 7

преди 3 години

Не е хубаво така да се завижда, завистта води до стрес и тъжен живот.

8

Хич

преди 3 години

не е смела, а направо наивна!

7

Анонимен

преди 3 години

"Късметлийка съм, че живея в Америка сега ..."-----Много наивна или много лицемерна.Не виждам никакви предимства да живееш в момента в САЩ. Нейните шансове да пробие в Холивуд за постоянни роли, да има постоянни приходи и да има нормален живот е НУЛА. Същата работа като госпожица Добреф.Има някакво минимални шансове да си хване нормален мъж и да създаде семейство (ако има нормални мъже в Холивуд).След 20-30 години просто ще разбере, че си е пропиляла живота със суета.

6

Анонимен

преди 3 години

Винаги продължението е много по-слабо от първата част...

5

БАБА

преди 3 години

Кажете на МАМА да не чете коментарите тук. Това е мътИриалът който остана в БГ.

4

Анонимен

преди 3 години

Най-искрено Ви желая успех. Смела сте. Това е очевидно.

3

ТУРЧИНЬ

преди 3 години

То си е за рев.

2

Аз

преди 3 години

Как няма да плаче,след такава простотия...