22

НЕКОЙ

преди 3 години

На 17 ноември 2019-та стартира най-голямата здравна измама, която целеше дискредитиране на икономики и недопускане на бай Тръмп до втори мандат. Целта е постигната. Още малко ще се лае за това вирусче нефелно и догодина към месец май всичко ще се забрави.

21

Китайска Чума Ухан

преди 3 години

Чудна Годишнина!!

20

Шамана

преди 3 години

Рано или късно истината лъсеа, или на кой ще му лъсне....?

19

Анонимен

преди 3 години

Явно трябва да благодарим на Китай, че първи осъзнаха, че има такъв вирус, че взеха мерки и показаха на света как се спира такъв вирус. Интересно е къде се е появил вируса за първи път. Дали в Италия или в Белгия, където най-много от заразените починаха?

18

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Тази Първата Ковидна,като летен сън премина.Само правилната молекула,навреме болния лекува.Ако недочакал си линейка,следва Поп, гроб и жалейка.

17

Анонимен

преди 3 години

Местим!

16

Анонимен

преди 3 години

Как се промени разбирането ни за живота? Е по интересния въпрос! На мен ми се струва, че на маса хора никак не се е променил и си мислят, че пясъчните им кули са непревземамеми замъци. И така до първата вълна....

15

ГосТ

преди 3 години

Видя се отлично, че страните с йерархия и комунистически и фашистки ценности се справят много по добре от тези с демокрация на простолюдието. Съвсем скоро ще настъпят по добри времена, когато малките и средни безполезни търгаши ще бъдат абсолютно смазани от корпорациите и ще живеем в йерархия и справедливост. Християндемокрацията не е европейска ценност, а еврейска измама.

14

Анонимен

преди 3 години

Най- големият скандал в момента е, че ГЕРБ внесоха проектозакон болниците да не са длъжни да приемат болни от инфекциозни болести и Ковид. Какво ще стане тогава? Кой ще каже кой е за болница и кой не? Това е безобразно измъкване от всяка отговорност към хората в тази държава. Защо обществото не реагира на това безумие?

13

Анонимен

преди 3 години

пълна измишльотина е тоя "вирус"...хубав предтекст за новия фашизъм..

12

Анонимен

преди 3 години

Как се промени разбирането ни за вируса?Ами всеки ден в медиите се появява нова информация, която противоречи на всички предишни информации. Т.е. няма разбиране, има хаотично лутане.Уж имаме нови технологии, уж медицината напреднала, уж не знам си какво си. А скоро ще изпаднем в същото положение като с испанският вирус от 1918 г., а сме повече от 100 г. след него. И какъв е изводът - нищо не е научено и няма напредък.

11

Анонимен

преди 3 години

Коронавирусът е тръгнал от фермите за норки в Европа, но набедиха китайския прилеп, за да не се изложат

10

Анонимен

преди 3 години

Бързо разбрахме, че е една голяма измама. Така се промени.

9

Анонимен

преди 3 години

Ами разбирането е, че нямаме адекватна здравна система! Хора умират по улици по домове, а в болниците биват обругавани преди *** им, ако изобщо успеят да се доберат до болница, за да имат някакъв шанс макар и минимален. Защо нямаме адекватна здравна система, всеки може да си отговори сам.

8

Анонимен

преди 3 години

60млн. заразени с Хепатит и 400 хил. умрели годишно. Мре се, яко се мре. Туберкулоза? Според някои източници 1/3 от населението носи туберкулозни гнезда в тялото си.Диабет? Дайте да забраним захарта.Колко рак няма да се диагностицира за тази една година.Изобщо, който не е разбрал, че Ковид е болест на нервната система водещ до халюцинации и празен портфейл, го чака тежка зима.

7

българин

преди 3 години

За мен лично и моето семейство нищо не се е променило! Не сме спирали да работим и нещата са си нормални! Та не знам как да ви отговоря честно!-:)

6

ГосТ

преди 3 години

Разбира се, Китай е комунистическа страна с грижа за човека и йерархия в която специалистите са елит. Демокрациите на простолюдието (търгашите) са в нокаут, вместо да наложат локдаун и инвестират в здравеопазването.

5

ГосТ

преди 3 години

Резултатите, 1.3 млрд население - 4600 смъртни случая, 6% икономически растеж. А това, че населението на Китай е толкова голямо всъщност затруднява мерките, а не ги облекчава.

4

ГосТ

преди 3 години

И дава най добрите резултати. ремдесивир най неефективен и съмнителен. Показаха, че масовото тестване и карантина е най подходящия подход за ограничаване на пандемията. Показаха и какъв е начина за хоспитализиране или домашно лечение -със скенер и обучени невронни мрежи. Разработиха и няколко ваксини, като според най големия институт в Южна Америка ( Бразилия) ,където се тестват всички ваксини, тази на Sinovac показва най добри резултати и е най безопасната. Та така..

3

ГосТ

преди 3 години

Ами как, Китай изолира,секвенира и класифицира вируса. Направи и дизайн на праймерите и сондите за qPCR за неговата детекция. Показа и ,че в сащ и Австралия не само има всички хаплотипове,които се срещат в Китай, но и уникални такива, което навежда на мисълта че първоначалния източник най вероятно не е Китай. След това скринираха базите данни за лекарства и проведоха ин витро тестове с което показаха на света кои са най подходящите. После започнаха с лечение и казаха,че Авиган е най безопасен