24

Анонимен

преди 3 години

За един месец 3000 загинали. С тоя ръст през януари ще са 10000.

23

Анонимен

преди 3 години

"Дневник на герберската чумава година" - Даниел Кирилов

22

бг реалности

преди 3 години

5000 нови болни, стотици мъртви, борисов си пълни шкафа, вие умирайте скотове

21

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 3 години

Е да де, ама Мангъра преглежда болни от ковид по домовете им, вместо по телефона, не слага маска и още е жив и здрав. Очевидно знае какво прави.

20

Анонимен

преди 3 години

Накрая ще остане само един - МакМангър - шопландски боец!

19

Анонимен

преди 3 години

Aйде без излишен патос моля! Всеки ден умират хора, вкл. и лекари, със и без ковид. Така е било и така ще бъде. От лекарите не се очаква да ни казват как да живеем. Очаква се да ни лекуват, когато е нужно. Който не е съгласен, да си търси друго занимание! Писна ми да ми вменяват вина, сякаш аз съм изял полусуров болен прилеп.

18

Анонимен

преди 3 години

Повечето българи си мислят, че вирус няма или че точно на тях ще им се размине. А видиш ли лекарите сега правят пари на техен гръб. Аз също съм лекар и ще ви кажа, че от март не работя. Може и да съм луд, но неща такива "лесни" пари.

17

Анонимен

преди 3 години

Голям праз, че лекарите ***, важното е, че милиционерите протестират за по-големи заплати! На първа линия били, разбирате ли!

16

Анонимен

преди 3 години

Аз искам по-строги мерки поне за 3 седмици ,а може и до Коледа. КПП не са нужни този път, много хора се притесняват от това.2 дни подред над 100 починали, трудно ще слезем под тази цифра вече. Да трудно е, бедни сме, но все някак ще оцелеем зимата. Нека да си дадем глътка въздух, нека малко намалеят заболелите. Всички носим маски в обществени места, но вкъщи не, а вече всеки 20 е носител на вируса. Особено опасни са безсимтомните. Сигурна съм , че за всички разумно хора на първо място е живота

15

Зоро

преди 3 години

Не им се получи. Има вече ВПН. Ало тъъпчо *** вече сатрапската ти душица замина при Хадес.Спират ме, защото казвам истината и отварям очите на хората.Истината е че сатрапина, чрез двата си пудела е подготвил мор на народа. ще връща отново учениците. Щяли с маски да бъдат.Е и! Това не е, като да се мернеш в магазина за 5 мин.Пак ще *** учители и родители, както тази лекарка е загинала, макар да е носила маска. Маска ама по цял ден с болни, не може те опази!

14

ако е така

преди 3 години

това са лекари - те себе си не могат да спасят - тръгнали другите да лекуват!

13

Брюксел Прес

преди 3 години

в Администрацията на ЕС сме добре, болни няма, оглеждаме се къде ще си харчиме заплатите по Новогодишните празници!

12

Мутафчийски-Бенатова

преди 3 години

Аутопсията потвърди ли, че причина за смърта е Уханска Белодробна Проказа?

11

тия Доктори

преди 3 години

много Кекави! не са жилави като българските пенсионери!!

10

Сатанист

преди 3 години

Китайската ЧумоПроказа от Китай ще Прочисти Планетата Земя!

9

пак ли

преди 3 години

ни занимавате със сухи съчки?! кой знае от какво е умряла на тая възраст! най-вероятно просто от старост!!

8

Анонимен

преди 3 години

Затваряйте, докато има все още останали лекари на първа линия.Цяла Европа затваря, нашето правителство пак знае по добре. Що за некадърност и безхаберие...разпасана страна.

7

Анонимен

преди 3 години

Поклон! Още един достоен човек си отива!Смъртта на другите е статистика, но за близките е трагедия.Нека бъдем по-отговорни!

6

22

преди 3 години

Майка му стара... затваряйте училища, заведения, молове... нямаме ресурсите да губим поевче хора. Никой няма да остане на улицата, ама от гробищата не можем да върнем професионалистите. гласувайте пак за герб и бсп ... вместа всички усилия да се впрегнат срещу ковид те тръгнали с македония да се занимават. няма такава държава. за такава разпасана бедна държава като нашата този вирус е пагубен.

5

Анонимен

преди 3 години

Тя първа страница ви заприлича на траурна агенция.